Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

North Park​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(59)

Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(178)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日43回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Coasterraの写真
4.5
非常に良い(7532)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日53回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
C-Levelの写真
4.7
素晴らしい(4863)
価格:普通
• カクテルバー • ダウンタウン/ガスランプ
本日87回予約が入りました。
Resting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Madisonの写真
4.5
非常に良い(2998)
価格:高い
• 地中海料理 • ユニバーシティ・ハイツ
本日40回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
The Prado at Balboa Parkの写真
4.6
素晴らしい(7847)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日72回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウン、コンベンションセンター、ミッションバレーからわずか数分の場所に位置するThe Prado at Balboa Parkは、公園内の最も美しい建物の中に位置しています。 シェフのジョナサン・ヘイルによるクリエイティブな指導のもと、Prado Restaurantは、サンディエゴのベストニューレストランとしての栄誉を獲得し、グルメマガジンによるアメリカのトップ10レストランの一つに選ばれ、また、カリフォルニアのレストラン・ライター協会により念願の4ツ星を受賞しました。 コンチネンタル料理とともに、真に優れたサービス、ユニークな雰囲気、手作りの装飾、屋内/屋外のダイニング(通年)などを提供しています。これらは「最もロマンチック」で「最高の特別な機会」のレストランとして名声を獲得した理由のほんの一例です。
Cellar Handの写真
4.7
素晴らしい(107)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日3回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
CUCINA urbanaの写真
4.7
素晴らしい(7085)
価格:普通
• イタリア料理 • バンカーズ・ヒル
本日47回予約が入りました。
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Albert's Restaurant - San Diego Zooの写真
4.6
素晴らしい(2673)
価格:高い
• 各国料理 • ノース・パーク
本日36回予約が入りました。
ツリーハウスにあるレストラン…  サンディエゴ動物園の失われた森(Lost Forest)の中に位置するAlbert’sは、熱帯の滝の雰囲気があるデッキ席でフルサービスの食事を楽しめるレストランです。 シーフード特製料理、牛肉と鶏肉のメインディッシュ、風味豊かなパスタ、ピザ、おいしいサラダ、サンドイッチ、子供メニューなど、ユニークな料理を各種用意しています。 バーでは、高級カリフォルニアワイン、サンディエゴのクラフトビール、エキゾチックなカクテルを幅広く提供しています。 次回のダイニング・イベントの詳細に関しては、http://zoo.sandiegozoo.org/dining-events をご覧ください。 パティオは座席数に限りがあるため、予約を受け付けていません。パティオ利用のリクエストは可能ですが、確約はできません。Albert'sレストランでの食事には、有効なサンディエゴ動物園の会員証または入場券の提示が必要です。
The Red Doorの写真
4.8
素晴らしい(2971)
価格:普通
• イタリア料理 • ミッションヒルズ
本日15回予約が入りました。
The Red Doorは家族経営のファーム・トゥー・テーブルのレストランで、自家農園とサンディエゴの優良農家から届く、地元の持続可能な季節の食材を提供しています。シェフMiguelが季節のサンディエゴの食材を使い、本格的な郷土料理を取り入れたランチ、ディナー、ブランチメニューを考案しています。 責任、卓越性、おもてなしの心を大切にしています。料理とムードを楽しみながらお食事をしてください。The Red Doorでは自家農園や小規模農園の恵みを直接テーブルへお届けしています。
Water Grill - San Diegoの写真
4.7
素晴らしい(3578)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日39回予約が入りました。
30年以上にわたり魚好きの人々を満足させてきたWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンでの創業以来、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められているザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」と絶賛され、優れた品質と新鮮な魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Jessica
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •2​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    The ambiance here is so unique and beautiful! Airy, romantic, stylish and peaceful. And they let us bring our puppy. The food is simple but tasty and the value is one of the best in the city! We have been many times and will continue to come for brunch OR dinner! Today I loved the chai latte and white bean shakshuka. I always bring out of town guests to show it off.
    詳細を見る
    Madison価格:高い• 地中海料理• ユニバーシティ・ハイツ
    4.5
  • OpenTable Diner
    サンディエゴ •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    We had an excellent experience at The Prado! The food presentation, flavors, and timing were all perfect. Our server was pleasant, professional, and friendly in a respectful way. The atmosphere is warm, and enchanting. We are very much looking forward to ding there again. We were in the dining room on this occasion, but I have previously experienced their outdoor patio, and their bar area as well. Each and every time have all been very enjoyable experiences! Thank you Prado
    詳細を見る
    The Prado at Balboa Park価格:普通• カリフォルニア料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.6
  • Stephanie
    サンディエゴ •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Food and service was amazing as always! Chelsea was amazing at keeping us happy and making sure we were satisfied with the recent menu changes. Never had a meal I didn’t enjoy here.
    詳細を見る
    Coasterra価格:普通• メキシコ料理• Harbor Island
    4.5
  • Cindy
    サンディエゴ •1​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Two friends flew in from out of town & I suggested we try C Level. Neither had been before. It was a sunny gorgeous day & we sat out on the patio. The service was impeccable and the food was delicious. We ordered the lobster Mac & cheese, fish & chips & shrimp & crab Louie salad. Everything was fresh & flavorful. They loved our lunch & would highly recommend it.
    詳細を見る
    C-Level価格:普通• カクテルバー• ダウンタウン/ガスランプ
    4.7
  • LarryVIP
    サンディエゴ •34​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    i’ve dined here eight or 10 times over the years just brought someone new last night and he raved about the entire experience: food service creativity. We got the tasting menu and as usual the Alna and the Kampachi were huge hits early on. The subtlety combined with sharp notes took what could otherwise be very straightforward and made them rich. It was all excellent but as usual the Leppo chicken is Callie’s feathering the cap for that experience. Why doesn’t have a Michelin star is beyond me? Perhaps it’s the more casual approach to dining, but the food is easily Michelin quality for my taste by far away the best food in San Diego south of Addison 
    詳細を見る
    Callie Restaurant価格:非常に高い• 地中海料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ