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Polanco/Nueva Anzures​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(67)

Rosa Negra Polancoの写真
4.7
素晴らしい(5356)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日36回予約が入りました。
RosaNegra Polanco by Grupo RosaNegraLocated on Masaryk Avenue, it will envelop you in its extraordinary ambiance and unparalleled tribute to Latin American cuisine with the most select seafood and beef cuts, as well as exclusive products such as Kobe beef and Wagyu. Undoubtedly, the best restaurant in Polanco, that night after night offers a fascinating experience led by the resident DJ, bongo show and happenings with sparklers.
Corsiの写真
4.6
素晴らしい(107)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • Miguel Hidalgo
本日16回予約が入りました。
Te invitamos a descubrir los sabores del Mediterráneo, con un toque artesanal en Corsi, donde cada plato es una obra de arte culinaria. Desde los pescados y mariscos más frescos hasta nuestras pastas hechas en casa cada día, todos los ingredientes son seleccionados con meticuloso cuidado para garantizar una experiencia gourmet incomparable. Nuestro ambiente íntimo y cuidadosamente diseñado, crea el escenario perfecto para disfrutar de una comida que recordarás mucho después del último bocado. Cualquier modificación que desee realizar en su reserva agradecemos su notificación con anticipación. Contamos con 15 minutos de tolerancia de llegada. *Al terminar su experiencia en CORSI, validamos el boleto de estacionamiento para nuestros comensales*
Casa Portuguesaの写真
4.8
素晴らしい(884)
価格:高い
• ポルトガル料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日14回予約が入りました。
Que se lleve muchas "Saudades" quien deje esta casa para sentir la alegría de nuevamente regresar.“May the one who visit this house, leaves with the joy of returning back again”.
Estorilの写真
4.8
素晴らしい(272)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日5回予約が入りました。
In 1971, Rosa and Guillaume Martin opted for excellence in service. Together with Chef Pedro Ortega, they fused French and Oaxacan techniques to create a culinary tradition.Chef José Miguel Cruz joins the Estoril team to create innovative and attractive dishes for the new Estoril generation. Today, Diane and Guillaume Martin continue to create experiences with quality and warmth. The excellence of Estoril's service and gastronomy remains current after 50 years
Saks - Polancoの写真
4.6
素晴らしい(1747)
価格:高い
• 各国料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日25回予約が入りました。
Saks is a casual fine dining experience in the Polanco area of Mexico City. This is a wonderful place to enjoy a healthy lunch or relax in the evening after a long day. Along with the all-day menu, Saks serves a variety of fine alcoholic beverages as well as fresh juice, coffee and tea. Cuisine at Saks focuses mainly on popular dishes from around Europe. These are always made with fresh ingredients sourced from local, organic farmers and other excellent sources. Everything served from the breakfast, lunch and dinner menus is low-fat and made with healthy, yet flavorful ingredients.
Entremarの写真
4.7
素晴らしい(1340)
価格:非常に高い
• 魚料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日117回予約が入りました。
The Best Seafood in Polanco, Mexico City.Restaurante de pescados y mariscos. Comida mexicana de mar en la colonia Polanco. Todas nuestras áreas son bajo disponibilidad, por lo que no se garantiza alguna área en específico. No tenemos el acceso para mascotas, solo contamos con nuestras mesas de afuera donde pueden tener sus mascotas, pero les recordamos que no garantizamos alguna área ya que todas nuestras áreas son bajo disponibilidad
Yoshimi- Hyatt Regency Mexico Cityの写真
4.6
素晴らしい(294)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日8回予約が入りました。
Yoshimi, "good hearted person", respects the Japanese tradition incorporating elements of innovation pertaining to Hyatt Regency Mexico City. Located in the heart of Polanco, it offers an authentic Japanese culinary experience in a sophisticated architectural atmosphere of contemporary Japan.The prevailing element is Japan’s native geometric pattern asa no ha, “hemp leaves” that represents prosperity and is displayed in its most simple form in Yoshimi spaces. You will find art pieces converging with Japanese ceramics and a linen sculpture by Agnieszka Kotecka, which stand for a dialogue between tradition and modernity. Moreover the new lighting concept adds a special touch of subtlety to Akira Kameta Miyamoto’s architectural design.Lastly, Yoshimi’s atmosphere extends towards the Zen Garden, inviting to contemplate all the elements which make up the space and which are specially intended to promote inner peace.We hope your experience will be unique and memorable.
Carmela y Salの写真
4.7
素晴らしい(2309)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ロマス/レフォルマ
本日32回予約が入りました。
Carmela is not from here, but she is not from there either. Its cuisine is inspired by our lands, but its ingredients can be born anywhere. And besides, Carmela puts something totally unique in the pot. The salt of your life. In quantities that only her heart knows. Carmela cooks like at home. Surrounded by love, colors, textures and memories. What are you coming to eat? Feelings, but on the plate.Reservation numbers: 5576001280 y 5576001279
LagoAlgoの写真
4.4
非常に良い(1999)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日39回予約が入りました。
LagoAlgo is a meeting point where art and gastronomy converge. In dialogue the Chapultepec Park, we seek to build community through dynamic experiences. Through gastronomy we seek to stimulate changes in the way we consume and approach the environment with the support of Micaela Miguel in the conceptualization of the project and the direction of Chef Heriberto Gutiérrez. At LagoAlgo we favor the local and dialogue with the global. Local products are at the center of our attention and we are moving towards a farm-to-table model with the firm commitment that, in the short term, all our food will come from local, traceable and environmentally friendly producers.
Alfredo Di Roma - Polancoの写真
4.7
素晴らしい(1004)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日12回予約が入りました。
Alfredo Di Roma, an authentic Italian cuisine restaurant, has shared with the world its extraordinary original recipe that has been passed through three generations of the Di Lelio family since 1908: The Fettuccine Alfredo.In 1996, Alfredo Di Roma opened its doors in Mexico City to invite us to discover a magnificent selection of Italian dishes. Mauro Chiecchio, executive chef of Alfredo Di Roma, was born in Vicoforte, Italy. He did his culinary studies at the Instituto Professionale Alberghiero. His dishes accomplish an authentic Italian flavor. Alfredo Di Roma’s vast spaces allow a harmonious meal for the family, business meetings, events, and celebrations. Come to enjoy with us “The Emperor of Fettuccini” in a fancy and luxurious space.
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