Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New York State

Sag Harbor​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

K Pasaの写真
4.5
非常に良い(131)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • サグハーバー
本日1回予約が入りました。
We love great tacos. Not the traditional fried shells, but inventive, healthy and delicious tacos that you will want to eat every day. K Pasa means neighborhood, local, in both our food and style. We are right around the corner and we know where you like to sit and what you like to eat. Tacos and tequila taste even better with a Sag Harbor water view.K Pasa is an American taqueria created by chefs and restaurateurs who live and work here. Inspired by the all-day après beach lifestyle of the East End, Laguna Beach, and Malibu. Our tacos (tequila bar and rosés) are for sharing. We’re gluten-free & vegan-friendly and frequented by sailors, pirates, and fun-seekers. K Pasa is about keeping the local summer vibe going all year round.
Elaia Estiatorioの写真
4.9
素晴らしい(270)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • ブリッジハンプトン
本日9回予約が入りました。
ELAIA | (el-ah'-yah) | ἐλαία, ας, ἡ | Olive TreeYiassou, and Welcome Home. This Is Elaia, the Olive Tree, the foundation from which we create. Here we invite you to dine with us and relax into the Greek way of living. Our food is uncomplicated, healthy, and pairs beautifully with our selection of Greek wines. Please come and experience the fruits of the Olive Tree as we do – with Love, Hospitality, and Gratitude for all it provides.
Vine Street Cafeの写真
4.7
素晴らしい(1863)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • シェルター ・ アイランド
本日12回予約が入りました。
オーナーシェフのリサ&テリー・ハーウッドは、2003年にVine Street Cafeをオープンしました。サウスフェリーロードに位置し、サウスフェリーからわずか2.4kmです。シェフのテリーは、地元の農家、漁師、ブドウ畑と連携し、自然の恵みを活かした季節のメニューを提供しています。リサが作るデザート、アイスクリーム、フルーツチップスを始め、全てが自家製です。レストランの裏手には最近オープンした小さなマーケットがあり、ここで持ち帰りの品を受け取ったり、ご家庭の食料庫の補充の品を購入できます。ミートボール、チキンサラダ、パン、スモークリブ、バーベキューソース、手作りパスタ各種をなどの調理したての料理が揃うスペシャルケータリングを利用できます。一年中、予約をお勧めしています。
The Waterlot - Fairmont Southamptonの写真
4.7
素晴らしい(806)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サウサンプトン
本日16回予約が入りました。
350年近くバミューダのステーキハウスのダイニング経験を定義してきた歴史あるWaterlot Innは、依然としてバミューダで最高のレストランです。ジューズベイの波止場に優雅に佇むWaterlot Innからは美しい夕日を望めます。AAA(全米自動車協会)のフォーダイヤモンドの評価を受け、ワインスペクテイター賞を受賞しました。最高級のステーキとチョップを提供するクラシックなダイニングルームでは、昔ながらの特製料理を維持しながらも大胆な新しい味を取り入れた、新たに改訂された素晴らしいメニューを提供しています。新鮮な食材、ユニークな調理法、受賞歴のあるサービス、温かみのある内装がWaterlot Innの特徴です。
Shippy'sの写真
4.6
素晴らしい(291)
価格:普通
• ドイツ料理 • サウサンプトン
本日17回予約が入りました。
Since its establishment in 1954, it has captured the hearts of locals. Now, under the new leadership of John Betts, former CEO of McDonald’s Canada, Shippy’s is dedicated to carrying forward its esteemed legacy. It remains a welcoming, warm, and inviting neighborhood spot with friendly service and fresh, locally sourced comfort food.
Bistro Eteの写真
4.9
素晴らしい(979)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サウサンプトン
本日8回予約が入りました。
Bistro Eté is everything you long for in a restaurant tucked away in a quaint spot in The Mill Center. Transformed by Interior Designer Karen Gorman to reflect an understated chic and comfortable style that transports you to the Coast of France. This unpretentious dining experience celebrates food and wine in a setting for all the senses yet does not compete with the flavors. Chef Arie, inspired by his Cypriot heritage, formal training at Le Cordon Bleu in Paris and his years working under Two Star Michelin Chef Philippe Da Silva in Provence, presents cuisine reflective of this coastal style. Longtime customers can still indulge in his classic dishes such as escargot, striped bass with champagne truffle sauce and his own dry aged steaks. Of course Chef Arie’s menu will include many mouthwatering vegan and vegetarian dishes driven by altering his favorite recipes for his vegetarian wife.
Noah'sの写真
4.6
素晴らしい(2232)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • グリーン ポート
本日4回予約が入りました。
Noah'sは、トレードマークのシーフードにインスパイアされたスモールプレートで知られています。料理にはノース・フォーク、ロングアイランドのイーストエンド産の新鮮な季節の食材を中心に使用しています。地元の農家、漁師、職人、ワイナリーから仕入れる旬の食材を活かすため、メニューは日替わりです。
Cove Hollow Tavernの写真
4.6
素晴らしい(524)
価格:高い
• アメリカ料理 • イースト ・ ハンプトン
本日5回予約が入りました。
We are a New American Restaurant that serves rustic seasonal fair. We use classic cooking techniques without cutting corners. We get our ingredients from local and regional sources. Our service style is neither pretentious nor fussy. We try to always be hospitable, knowledgeable, and kind.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ