Berwynの老舗店
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本日22回予約が入りました。
1746年以来、この居酒屋が位置する建物は米国の確立の一翼を担ってきました。最初は西部に向かう駅馬車の旅行者の休憩地として、次は秘密の集合場所として、ジョージ・ワシントンやラファイエット侯爵、その他のアメリカ革命の指導者が利用しました。
1777年~1778年のバレーフォージでの悪名高い冬の間、大陸軍の主要人物で軍の首謀者のフリードリヒ・フォン・シュトイベンがこの居酒屋を、大陸軍のために武器弾薬の黒色火薬を運ぶ際に隠す場所として使用しました。その間ずっとこの居酒屋は、独立のために戦い、飢えて疲れた兵士たちに食糧、避難所、応援を提供し続けました。
今日、私たちはこの歴史的な居酒屋の伝統を尊重し、お客様の士気を上げることを使命としています。Black Powder Tavernでは、小皿料理、大皿料理、クラフトビール、革命的なおもてなしを提供しています。
本日17回予約が入りました。
1745年築の歴史あるカントリーインを利用したレストランで、現代的なアレンジを加えたアメリカン・コンチネンタル料理を提供しています。キャンドルライトが灯る魅力的なダイニングルーム(実際に使える暖炉付)でのディナーでは、テーブルサイドで仕上げる特製料理を行き届いたサービスと共に楽しめます。The Warren Tavern(ザ・ウォーレン・タヴァーン)には軽食メニューまたはフルメニューがあり、どちらも予約なしで利用できます。ハッピーアワーは月曜から金曜の16:30~18:30で、半額のドラフトビール、5ドル(USD)のワイン、その他のアルコールドリンクの2ドル割引など、割引価格のハッピーアワーアイテムを提供しています。本格的なバーでは、世界各地からの種類豊富なワインリストを用意しています。屋外での食事を楽しめるThe Springhouse Terrace(ザ・スプリングハウス・テラス)は、カクテルパーティー、レセプション、形式張らない結婚式や披露宴向けに通年営業しています。3室のプライベート・パーティールーム(15~60名用)、宿泊向けの8室のエレガントなスイート(コンチネンタルブレックファースト付)を用意しています。
本日13回予約が入りました。
Hook & Ladder is the unexpected steakhouse you’d never thought you’d find in the historic, original firehouse of the Washington Fire Company. This is a one-of-a-kind Skybar experience allowing guests a close view of our 149 year old firehouse, bell tower and original stained glass windows. A unique cross between a chop house and Crudo bar, Hook & Ladder features Certified A5 Japanese wagyu beef that will melt in your month. Dry aged Steak offerings including 32 days dry aged Porterhouse (28oz), 32 days aged Tomahawk Ribeye (40oz) that will taste decidedly beefy, much like a rare roast beef, while also taking on subtler hints of other delicious flavors. Crudo uses the Japanese technique of curing the fish making it more tender and flavorful. Finishing it with lime, lemon, and soy; featuring Wild King Salmon, Japanese Madai, Hamachi and more. Enjoy the purest and fresh take on some classic cocktails.
本日1回予約が入りました。
The Burgess is a new restaurant located at historic Jeffersonville Golf Club in Norristown. Our Kitchen, helmed by Norristown native Kyle Edmonds, stresses a balance between comfort and fine dining. Using the backbone of modern bar food with a twist, the food is fresh and exciting. This is not just a space for an after-round drink and snack. The bar is focused on craft beer and signature cocktails. Seasonal and rotating to keep things fresh for guests and the staff. The Burgess will be providing a unique experience to the whole community for years to come.