Pioneer Squareの老舗店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(19)
本日70回予約が入りました。
シアトル屈指のグルメ通Carmine Smeraldoが所有・経営するIl Terrazzo Carmineは、大変ハイスタンダードな人気店で、洗練された常連客で賑わっています。メディアからシアトルで最高の料理と称されるだけなく、地元の人々からも高く評価されています。
Il Terrazzo Carmineは歴史的なパイオニア・スクエアに位置します。再開発された都会的な小路、ファースト・アベニュー沿いあり、ヴィンテージ感漂うロビーを通って店内に入ります。1984年より、Carmine Smeraldoはクラシックなイタリア料理店として、地元の人に愛されてきました。ランチにはカルパッチョ・ディ・ブエやスパゲッティ・デル・オルトラーノ、ディナーにはスプレーマ・ディ・ポッロやズッパ・ディ・ペッシェなどを 用意しており、素晴らしいひと時を楽しめます。間違えなくシアトル最高のイタリアンレストランと言えるIl Terrazzoでは、自宅のようにくつろげる雰囲気で、クラシックなイタリア料理を堪能できます。
本日1回予約が入りました。
We are a local winery making wine since 2011 with a mission to showcase Pacific Northwest. Located in Pioneer Square just a few blocks from Lumen Field & T-Mobile Park, our tasting room is a modern, approachable space with an emphasis on showcasing how food & wine elevate one another. Our guests discover many of our wines by tasting a flight, enjoying a quick glass & a snack, or settling in for a full evening of curated pairings. Check out our patio in Spring, Summer and early Fall or just lounge on the comfy couch & chairs. We also offer monthly food & wine pairing events, wine dinners & private events. Open daily, except Tuesdays. W-F: 3-9 PMSat: 12-9PMSun: 12-7PMMon:3-9 PMFor wine events and dinner schedule, or more information on private parties, visit www.locuswines.com
本日47回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
本日57回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
本日12回予約が入りました。
STELLA. A stylish, neighborhood kitchen offering local, seasonal, and sustainable provisions, as well as recognizable, and rare craft cocktails, wine, and other interesting concoctions. #ohstella!***Fireside RoomThe cozy round s[pace nestled into the Hotel Sorrento's lobby hosts live piano on weekends, our famous Silent Reading Parties, and seasonal high teas. Join us for dinner or or brunch! Please note, the Fireside Room becomes 21+ when we turn down the lights and open the bar at 4 o'clock sharp seven days a week.***The GardenThe Hotel Sorrento's al fresco dining. Our herbaceous and floral patio is available for sunny brunches, and twinkles in the candlelight through dinner service.***Find our calendar of live piano and specialty dinners through the Happening's Page at www.hotelsorrento.com.
本日15回予約が入りました。
まさにすぐ近くにあるパイクプレイスマーケットは、シアトルが誇る伝統の1つです。市場では、地元から太平洋岸北西部にいたる地域で作られた、最高品質の季節の食材を扱っています。そのため2012年4月に完全改装したCuttersは、他にはない市場の特徴に影響を受けています。Cuttersでは、すべてのメニューに最高品質の北西部の旬の食材のみを使用することをモットーとしています。そのため、「あそこにあるものはここにある」と断言できるのです。