Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Hampstead​の人気のレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(359)

Gaucho Hampsteadの写真
4.6
素晴らしい(2428)
価格:高い
• ステーキ • スイス ・ コテージ
本日24回予約が入りました。
Gaucho Hampsteadはノースロンドンの緑豊かな郊外に位置する活気ある雰囲気のレストランで、平日から土曜に向け賑やかな雰囲気が最高潮に達します。ハムステッドで楽しい時間をお過ごしください。 夏季には、屋外テラスで本格的なアサードバーベキューを楽しめます。気まぐれなイギリスの天気に影響されないよう、パティオには自動張り出し屋根システムが備わります。
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4079)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日28回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
The Parakeetの写真
4.8
素晴らしい(674)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • ケンティッシュ ・ タウン
本日56回予約が入りました。
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for January will open on the 1st of December at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
The Princess Royal Pub & Boutique Hotel Notting Hillの写真
4.4
非常に良い(454)
価格:高い
• ガストロパブ • ノッティング ・ ヒル
本日23回予約が入りました。
A beautifully designed pub with dining, bar, private feasting rooms, stunning gardens by Jinny Blom and four individually designed bedrooms in the heart of Notting Hill. The acclaimed chef, Ben Tish, has created a menu inspired by the diverse cooking styles of the gloriously sun-drenched Mediterranean way of life, as well as a focus on seasonality and bountiful British produce. The Princess Royal is dog friendly in the pub & bar area only, not in our conservatory or restaurant.
Riding House Fitzroviaの写真
4.3
非常に良い(4835)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • フィッツロヴィア
本日78回予約が入りました。
The Riding House Café(終日営業)はリラックスした明るい雰囲気のブラッスリーで、フィッツロビア(様々な飲食店や交流スポットが立ち並ぶ創造&メディア産業地区)に位置しています。賑やかな食堂、よりフォーマルな雰囲気のダイニングルーム、リラックスした雰囲気のラウンジ、広いダイニングバー、オープンキッチンを併設しています。 大小様々な現代風ヨーロッパ料理、あっさり目の新鮮な食材を利用したヘルシーな料理を終日楽しめます。
Bacchanaliaの写真
4.4
非常に良い(1001)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • メイフェア
本日163回予約が入りました。
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
Zephyrの写真
4.7
素晴らしい(579)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • ノッティング ・ ヒル
本日68回予約が入りました。
West London melts away as chargrilled meat and fish are drizzled and dressed with modern-mezze flavours amidst a plethora of interpretive feasting dishes.Layered dining promotes a flowing service that gives flavours room to breathe.
Blacklock Covent Gardenの写真
4.7
素晴らしい(3194)
価格:普通
• ステーキハウス • コヴェント ・ ガーデン
本日94回予約が入りました。
We are giddy with excitement to open our biggest restaurant yet in the heart of Covent Garden in an old listed building that once housed the King’s Coachmakers on Bedford Street.
Hawksmoor Air Streetの写真
4.5
非常に良い(13187)
価格:高い
• ステーキハウス • ピカデリー
本日167回予約が入りました。
Hawksmoor Air Streetは235席あるシーフード&ステーキのレストランで、魚料理、シーフード料理、ロンドンっ子のお気に入りの伝説のステーキを楽しめます。50席のカクテルバーには「トディ」と呼ばれる時刻表があり、一日の異なる時間帯に合わせて素晴らしいカクテルを提供しています。床から天井までのアーチ型のステンドグラスの窓10カ所から光が差し込む店内からは、リージェント・ストリートを望みます。アールデコ様式の内装には、全て再生素材を使用しています。
The Lore of the Landの写真
4.7
素晴らしい(807)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • フィッツロヴィア
本日11回予約が入りました。
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ