Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Crete​の人気のレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Gino’s Prime and Surf - Dyerの写真
4.8
素晴らしい(1234)
価格:高い
• ステーキハウス • インディアナ、ダイアー
本日19回予約が入りました。
Gino’s Steakhouse(ジーノズ・ステーキハウス)は1950年にオープンしたカジュアルな高級レストランで、プライムステーキ、シーフード、パスタ、骨つき肉を専門に提供しています。インディアナ州シカゴエリアのダイアー、メリルヴィルという便利な場所に2店舗を構える、「ベスト・イン・ザ・リージョン」に選ばれたイタリアンレストランです。ラウンジエリア、バンケットエリア、美しい屋外パティオなどを併設し、ケータリングやテイクアウトのサービスも利用できます。毎週末のライブエンターテイメントも楽しめます。
Red Star Kitchen + Barの写真
4.3
非常に良い(176)
価格:普通
• アメリカ料理 • Matteson
本日16回予約が入りました。
Welcome to Red Star Kitchen + Bar, where culinary artistry meets vibrant ambiance in a celebration of flavor and style. Nestled in the heart of Matteson, our restaurant invites you on a journey of gastronomic delight, blending modern sophistication with the warmth of a welcoming neighborhood gem.Step into Red Star and be captivated by the contemporary design, where rich red hues and ambient lighting create an inviting atmosphere that effortlessly transitions from intimate dinners to lively gatherings. Our chic and comfortable setting sets the stage for a dining experience that goes beyond the ordinary.Whether you're seeking a romantic dinner for two, a lively night out with friends, or a venue for a special celebration, Red Star Kitchen + Bar invites you to indulge in an experience where passion for food and a commitment to excellence converge. Reserve your table today and embark on a culinary journey that transcends the ordinary, only at Red Star.
Fiori Italianの写真
4.5
非常に良い(574)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • モンスター、インディアナ州
本日1回予約が入りました。
Chef Gaetano Ascione brings international flair to Indiana. A native of Italy, and fluent in five languages, Chef Gaetano Ascione brings international flair to Munster, with experience, teaching, owning restaurants, consulting, and running hotels on four continents – Asia, Europe, Africa and North America. He served both Jimmy Carter and Ronald Reagan as Chef de Cuisine at the Georgetown Club in Washington, D.C., and served as Executive Chef for the Inaugural Banquet for President Nelson Mandela in South Africa.He is a member of the Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 1248-1950, the American Culinary Federation, and the Gruppo Virtuale Cuochi Italiani. Ascione was a finalist in the “Chef of the Year” competition at the World Gourmet Summit in Singapore in 2001.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ