Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Huntington Park / Bell / Maywood​の人気のレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Bestiaの写真
4.7
素晴らしい(8230)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日81回予約が入りました。
イタリアの様々な郷土料理を楽しめるレストランです。ロサンゼルス・ダウンタウンのアーツ・ディストリクトにあります。
Bavelの写真
4.8
素晴らしい(4947)
価格:高い
• 中近東料理 • ダウンタウン
本日87回予約が入りました。
A Middle Eastern restaurant in the Arts District of downtown Los Angeles.
Katoの写真
4.8
素晴らしい(322)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日6回予約が入りました。
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
Rossobluの写真
4.6
素晴らしい(2117)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.
Manuelaの写真
4.8
素晴らしい(215)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日11回予約が入りました。
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
71Aboveの写真
4.7
素晴らしい(5835)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日57回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Perch LAの写真
4.6
素晴らしい(11766)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ダウンタウン
本日123回予約が入りました。
高いところにある休息場所。
LA Prime at The Westin Bonaventure Hotelの写真
4.6
素晴らしい(2909)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日8回予約が入りました。
プライムビーフと新鮮なシーフードに特化したニューヨークスタイルのステーキハウスです。受賞歴のある750以上のワインリストはカリフォルニアレッドを幅広く取り揃えています。受賞歴:2010年カリフォルニアレストラン協会よりベストワインリスト賞、2010年から2014年のワインスペクテイター賞
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4380)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日15回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Mrs. Fishの写真
4.5
非常に良い(1660)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日33回予約が入りました。
A truly unique dining and cocktail experience nestled below the main level of the historic Pershing Square Building, in the heart of Downtown Los Angeles. Mrs. Fish is a subterranean Japanese restaurant lounge providing the perfect gathering place for after-work libations, pre-theater bites or full dining experiences. *Walk-ins after 10:45pm must be 21+ with ID*Valet Parking is offered Tuesday – Saturday for $13.00 Cash, $14 Credit Card. *Our Dress Code is Upscale Casual preferred. Presentable shirts, jeans, or shorts are acceptable.*We advise guests to arrive at the time of reservation to Check-in for table. We have a 15 minute grace period if guests are running late. The restaurant charges a 20% auto-gratuity on all food and beverage items for parties and groups of 6 or larger. The full amount of the gratuity is distributed to employees in the chain of service to the guests.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ