Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Andersonville​の地元の良店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(188)

Anteprimaの写真
4.8
素晴らしい(3547)
価格:高い
• イタリア料理 • アンダーソンビル
本日22回予約が入りました。
Anteprimaの地元風の素朴な料理は、私たちがItaly全土の家庭で学んだレシピから来ています。私たちは入手できる最高の食材を探し、可能な限り地元の有機生産者から仕入れています。お食事をお楽しみください!Anteprimaでは現在、日曜〜木曜に固定価格の選べる3コースメニューを提供しています。前菜、アントレー、デザートの通常メニューおよびスペシャルからの自由な組み合わせ、または前菜、ハーフパスタ、アントレー、デザート無しの組み合わせが、すべて$29.00です。特定アイテムには5.00の追加料金がかかります。
Daisies Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(199)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン広場
本日89回予約が入りました。
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Mon Ami Gabiの写真
4.8
素晴らしい(8070)
価格:普通
• フランス料理 • リンカーン パーク
本日84回予約が入りました。
Mon Ami Gabiはクラシックなフランスのビストロ&ステーキハウスです。料理はすべてボリュームがあり、進化し続けるメニューには常に何か新しいものがあります。伝統的なメニューとして、温かいオニオンスープグラタン、グランメールスタイルのローストチキンのマッシュルーム、ベーコン、パールオニオン添えなどのクラシック料理のほか、特選料理のステックフリットを用意しています。 料理のお供に80種以上のブティックフランスワインを、特製のローリングワインカートからグラスまたはボトルで提供しています。 日曜はブランチを10:00~14:00まで用意しています。ミモザまたはモーニングコーヒーを、ロレーヌ風オムレツ、クロックムッシュ、クレームブリュレフレンチトーストなどのおいしい料理とともに楽しめます。 ご注意:予約は室内の席のみ可能です。屋外のパティオ席の利用は先着順です。
Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7162)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リンカーン パーク
本日146回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2069)
価格:高い
• フランス料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日83回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1596)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日26回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
North Pondの写真
4.8
素晴らしい(4772)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • リンカーン パーク
本日12回予約が入りました。
シカゴのドラマチックな景色を見渡すリンカーンパークの池のほとりにあるNorth Pondは、街の最も美しい場所といえます。シェフのBruce Shermanが季節ごとに最も旬な食材を市場から仕入れ、料理を提供しています。料理は、シンプルなスタイルをベースに繊細な装飾が施された美術工芸的な内装のダイニングルームによくマッチしています。
Farm Bar - Ravenswoodの写真
4.7
素晴らしい(252)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • リンカーン スクエア
本日24回予約が入りました。
Welcome to Farm Bar, your neighborhood farm-to-table destination in Ravenswood and Lakeview. We bring the best of Midwestern fare to your plate, using ingredients from our own Brown Dog Farm in Wisconsin. Whether you're here for lunch, dinner, or weekend brunch, we’ve got something for everyone.Enjoy juicy burgers, crispy cheese curds, and fresh seasonal dishes that highlight the bounty of the Midwest, paired with a handcrafted cocktail or a perfectly selected glass of wine.When the weather’s fine, head upstairs to ARRIBA, our rooftop margarita bar with Latin-inspired snacks and great views.We're also committed to sustainability with digital menus linked via QR codes at each table.As of July 1, 2024, The Chicago City Council mandated a steep increase in hourly wages for food service teams. In order to meet this added cost, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We can remove this fee upon request. Let’s eat, drink, and connect at Farm Bar and ARRIBA!
Tala Houseの写真
4.8
素晴らしい(165)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アンダーソンビル
本日20回予約が入りました。
We pride ourselves in offering only the best ingredients with an impeccable service. Whether you're joining us for dinner or weekend brunch, our dishes reflect a modern take on Chicago's melting pot of cultures where we celebrate our diversity and embrace flavors from around the globe. From locally sourced ingredients to unique flavor combinations, be ready to discover Tala’s story: cooking with no boundaries!
Kie-Gol-Lanee - Uptownの写真
4.8
素晴らしい(186)
価格:普通
• メキシコ料理 • アップタウン
本日7回予約が入りました。
Opened in 2016, this Uptown Mexican eatery continues to gather accolades, including a spot on The New York Times' recommendations "36 hours in Chicago" and four straight years of being a MICHELIN Guide Bib Gourmand restaurant right up to the present.An immersive experience of Oaxacan cuisine featuring layudas (a.k.a. Mexican pizza), tamales oaxaqueños, enchiladas de mole, cornish hen and tacos de birria just to name a few. Their selection of margaritas made with homemade agua frescas with no artificial syrups and mimosas on the weekends is a must! Diners know to leave room too for the Oaxacan nicuatole (a flavored flan) and tres leches cake.Kie-Gol-Lanee comes from the Zapotec dialect meaning "Piedra Antigua" (old stone). Its Spanish version "Quiegolani" is the name of a small village in Oaxaca, Mexico, where the owners and siblings are from. Maria and Reynel Mendoza run this operation with their spouses, Leo and Sandra, whose mission is to preserve their family’s original recipes.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Anneliess
    ニューサウスウェールズ州 •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Always an A+ experience, from the back patio still being available for us immunocompromised people still not wanting to get sick from COVID, to the staff who now knows me, to the quick and attentive serving staff and finally the outstanding food and quality. Five stars all around!!
    詳細を見る
    Anteprima価格:高い• イタリア料理• アンダーソンビル
    4.8
  • DanVIP
    ボストン •17​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Bola is expensive but worth it. I’m partially disabled and when I got there with my cane, the host immediately put me at a table instead of the bar and I had the best meal of the four days I spent in Chicago. The baby beet salad was delicious and the duck breast was amazing, so I decided to try the dessert too, and that was, if anything, an even better treat. I had the dark chocolate and it was the best ever. I would certainly come back.
    詳細を見る
    Boka価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• リンカーン パーク
    4.8
  • GeorgiaVIP
    シカゴ・イリノイ州 •6​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Awesome meal, service, and drinks. We were seated in the back room which on a cold night felt a little less cozy but on the flip side was quieter so easy to catch up with friends.
    詳細を見る
    Daisies Chicago価格:高い• アメリカ料理• ローガン広場
    4.7
  • MilenaVIP
    シカゴ・イリノイ州 •32​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Great experience. The restaurant was beautifully decorated for the holidays. Our waiter was awesome. Great Gf options.
    詳細を見る
    Mon Ami Gabi価格:普通• フランス料理• リンカーン パーク
    4.8
  • LisaVIP
    シカゴ・イリノイ州 •2​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    We dined on a Monday night; 1/2 priced bottles of wine… need I say more?! We shared the Peking duck for 2 and, and, sat at the very small and cozy bar. The Duck was so flavorful and cooked to perfection, we had the seasonal squash soup; which is just spicy enough to be interesting and satisfying but, not so much that it overwhelms- the service is quick and efficient and the room is small and charming- the best French bistro in Chicago!
    詳細を見る
    Le Bouchon - Chicago価格:高い• フランス料理• バックタウン、ウィッカーパーク
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ