Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Buena Vista​の地元の良店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(122)

La Màrtolaの写真
4.9
素晴らしい(49)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • デザイン地区/ブエナ ビスタ
本日7回予約が入りました。
La Màrtola offers a seamless blend of European Riviera-style dining with the allure and atmosphere of Europe’s most celebrated coastal regions. Situated at 4702 NE 2nd Ave, La Màrtola draws inspiration from the culinary treasures of the Italian, French, and Spanish Rivieras, celebrating the simplicity of ingredients and the quality of coastal foods, through a creative lens into traditional flavors. Menu offerings showcase the finest local and imported ingredients, featuring world-class Neapolitan pizzas from La Filiale; wood-fired meats, fish, and vegetables; an extensive wine list; and an exceptional gelato program curated by Italian master gelato maker, Simone Bonini. The vibrant gem offers year-round open-air seating surrounded by a lush garden featuring fragrant botanicals and Mediterranean elements, while the warm and inviting interiors bring the charm of Adriatic coastal towns to the heart of Miami.
Michael's Genuine Food & Drink - Miamiの写真
4.6
素晴らしい(6423)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Design District
本日49回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
Amara at Paraisoの写真
4.5
非常に良い(4923)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Edgewater
本日62回予約が入りました。
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Gianni's at the Former Versace Mansionの写真
4.5
非常に良い(15907)
価格:高い
• イタリア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日275回予約が入りました。
Gianni'sに来れば、サウス・ビーチで最も素晴らしい体験をすることができます。Gianni'sはかつてヴェルサーチ氏の豪邸だった建物で、現在はイベント会場、レストラン、ブティックホテルのヴィラ・カサ・カジュアリーナとして使用されています。この伝説に彩られた場所で体験する真心の行き届いたサービスは、マイアミビーチでの心に残る思い出となるでしょう。
CHICA Miamiの写真
4.6
素晴らしい(2194)
価格:高い
• 中南米料理 • Morningside
本日14回予約が入りました。
革新的なアメリカのビストロ料理の体験へご招待します。おいしい家庭料理、世界クラスの定番料理を、リビングルームに居る様なリラックスできる折衷的な環境で楽しめます。Soyka(ソイカ)は、大胆な風味、新鮮な食材、親しみやすい雰囲気に情熱を注ぎました。デザイン地区の先駆的なレストランとしてマイアミのコミュニティの中心となり、オープン以来、地元料理愛好家に人気の安息の地を提供し続けています。
Stubborn Seedの写真
4.8
素晴らしい(2821)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日15回予約が入りました。
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.
Mignonetteの写真
4.7
素晴らしい(2395)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン・マイアミ
本日16回予約が入りました。
Mignonetteは、シェフのダニエル・サーファーとライアン・ローマンによるマイアミのオイスターバーです。豊富な種類のカキ、魚介類、野菜を提供しています。 マイアミ出身のダニエル・サーファーは、2012年1月に彼の最初のレストランBlue Collarをオープンしました。地元の人や観光客が頻繁に訪れるBlue Collarは、モーテル風のカジュアルな雰囲気の中で心がやすらぐアメリカ料理を提供しています。 Blue Collarの成功に続いているMignonetteは親しみやすい楽しい雰囲気で、常連客たちはたくさんの牡蠣、シャンパン、オイスター・ロックフェラーやクラムズ・カジノのようなシーフード料理、お洒落な魚介のタワーなどを楽しんでいます。自分自身が楽しめるレストランを作り上げるために努力してきたサーファーは、Blue Collarの顧客たちにユニークなオイスターバー体験をもたらすことを楽しみにしています。この新しいお店は売春婦のモーテルと関係があるわけではありませんが、カキは媚薬ですから、最後にはモーテルに滞在なんてこともあるかもしれません!
Estiatorio Milos – Miamiの写真
4.8
素晴らしい(4461)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日72回予約が入りました。
エレガントでスタイリッシュな雰囲気と、洗練されたギリシャ料理で定評のあるEstiatorio Milos by Costas Spiliadisは、とりわけ魚料理やシーフード料理で有名です。Milosは35年間にわたり研究を重ね、地中海諸島やギリシャ沿岸の養殖者、生産者、小規模の家族漁業と密接な関係を築き、新鮮な魚を毎日仕入れています。オープンキッチンを引き立てているのが、魚のディスプレイです。何種類もの淡水魚が丸ごと並び、ポンド単位で切り売りされています。魚の種類は潮に応じて変わりますが、価格に応じて好きな魚を選び、調理してもらうことができます。
Phuc Yeaの写真
4.6
素晴らしい(1271)
価格:高い
• アジア料理 • MiMo/アッパー イースト サイド
本日5回予約が入りました。
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Cecconi's Miami Beachの写真
4.7
素晴らしい(4124)
価格:高い
• イタリア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日102回予約が入りました。
グラウンドフロアコートヤードに位置するCecconi’s Miami Beachは、朝食、ランチ、ディナーに毎日営業する現代のクラシック・イタリアンレストランです。ヴェニス発祥で、ロンドンとウェストハリウッドに支店があるCecconiは、Cecconiのは、ヴェニス風の料理を提供する非常に評価の高いレストランです。 レストランのフロアはアンティーク・ナイルグリーンの縞模様のタイルで、シルバーバトンウッドの木が生えている優雅な庭園や引き込み可能な天幕があり、屋内/屋外の食事を楽しめます。有名なシェフSergio Sigalaが指揮を取るCecconiでは、会員と一般のゲストがどちらも楽しめるエレガントでリラックスしたダイニング体験を提供しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ