Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Fairlawn​の地元の良店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(45)

Oceanos Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(3699)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • フェアローン
本日18回予約が入りました。
Oceanos Restaurantの哲学は、常に世界で最高のものを見つけることです。カキ、シーフード、プライム級の肉など、上質の食材を使用しています。マスターシェフが地中海の魅力を引き出す芸術的な料理を作り出しています。
The Capital Grille - Paramusの写真
4.8
素晴らしい(3817)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • パラマス
本日82回予約が入りました。
The Capital Grilleのワインと料理で、素晴らしいひと時をお過ごしください。店内で熟成を行い、レストランの職人がハンドカットした国内でも名高いステーキ、新鮮なシーフード、独創的なサイドディッシュ、毎日店内で作られる最高のデザートを楽しめます。すべての料理と共に用意している有名なワインリストには、The Capital Grilleのソムリエが世界中から厳選した350以上の銘柄を取り揃えています。洗練された快適なダイニングルームで隅々まで行き届いたサービスを提供しています。最先端のメディア設備が整った貸切のダイニングルームで、完璧なイベントを開催できます。The Capital Grilleの上質なダイニングで、思い出に残る夜や午後のひと時をお過ごしください。ガーデン・ステート・プラザに位置しています。
Taverna Mykonosの写真
4.7
素晴らしい(1408)
価格:高い
• ギリシャ料理 • エルムウッド パーク
本日10回予約が入りました。
Taverna Mykonos(タヴェルナ・ミコノス)は、カラフルな雰囲気の中で、新鮮な地中海料理などの伝統的なタヴェルナ(ギリシャの食堂)の料理を提供しています。
F1RSTの写真
4.8
素晴らしい(305)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホーソーン
本日7回予約が入りました。
Excited to be opening his "F1RST" restaurant, Award winning Executive Chef/Owner Adam Weiss who is known for his creative mix of unique flavors, textures, and artful presentation will be opening F1RST, an Eclectic American Fine Dining BYOB Restaurant. Focusing on seasonal American Cuisine with a twist, Chef Adam Weiss is bringing his distinctive cooking to Northern New Jersey.Diners will delight in the two uniquely decorated dining rooms that are upscale and trendy with avant garde artwork, subdued lighting, soothing background music, and an intimate fireplace.Our mission is to create a memorable dining experience for all who join us. We look forward to serving you!
Park West Tavernの写真
4.8
素晴らしい(1006)
価格:高い
• アメリカ料理 • リッジウッド
本日36回予約が入りました。
The Park West Tavern is a modern American tavern serving only the finest and freshest ingredients designed to be approachable, relatable, and intriguing menu.
Ho-Ho-Kus Inn & Tavernの写真
4.5
非常に良い(1481)
価格:普通
• アメリカ料理 • ホーホーカス
本日27回予約が入りました。
地元のランドマークで人々に愛されている食事どころの、歴史があり魅力的なHo-Ho-Kus Inn & Tavern(ホーホークス・イン&タバーン)は、見事に復元された5つのダイニングルームとスタイリッシュなライブラリバーを併設しています。この気取らない雰囲気の宝石のようなレストランは、地元から調達した新鮮な農産物とサステイナブルな食材に重点を置いて、伝統的アメリカ料理の現代的な解釈を提供しています。形式張らないスマートカジュアルなドレスコードなので、高級な雰囲気でもファミリー向けのレストランです。
Bottagraの写真
4.8
素晴らしい(1350)
価格:高い
• イタリア料理 • ホーソーン
本日34回予約が入りました。
Located in Hawthorne"s historic Degray house, Bottagra Restaurant opened its doors in early 2008. What was once used as an encampment for General Lafayette's troops during the Revolutionary War has been transformed into a modern, elegant restaurant with the feel and charm of a Tuscan villa. Chef-Owners Robert Vicari and Carlo Carbonaro have fused their extensive restaurant experience together to offer a variety of dishes hailing from both the northern and southern regions of Italy. Offering a full bar and extensive wine list, as well as private rooms, Bottagrais a diners' dream for gatherings both large and small.
Piccolo Bistroの写真
4.5
非常に良い(499)
価格:普通
• イタリア料理 • リッジウッド
本日1回予約が入りました。
リッジウッドの最も新しいイタリアンの飲食店Piccolo Bistro(ピッコロ・ビストロ)は、上質の料理を素晴らしい店内で楽しめます。屋外席も多数用意し、お待ちしています。毎日ランチとディナーの営業で、ドリンク持ち込み可能です。
Latour Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(1345)
価格:高い
• フランス料理 • リッジウッド
本日12回予約が入りました。
Welcome to Chef-Owner Michael Latours fabulous French-American Cuisine Restaurant! Latour is known as a refreshing innovation on the restaurant scene ... a place to sample a type and quality of cuisine that is difficult to find! Latour has been rated in the Top 40 for Best Food Ranking in the Zagat Survey for New Jersey and the New York Times has given Latour a rating of Excellent! Latour has also received a Three-Star rating in the Bergen Record and Star Ledger, and has been featured in Bergen Health and Life Magazine.
St. Eve'sの写真
4.8
素晴らしい(1126)
価格:高い
• アメリカ料理 • ホーホーカス
本日5回予約が入りました。
About St. Eve's, Chef Christianson and our MenuSt. Eve's is one of New Jersey's best BYO restaurants with a dining experience that is both refined and relaxed with quality, care and service that will have you coming back again and again. Chef/Owner Steve Christianson, a Culinary Institute of America graduate, in Hyde Park, NY, is lauded for his kitchen artistry, his passion for perfection and his commitment to serving only the freshest organic, and when possible, locally sourced ingredients. The menu evolves with the season and so each dining experience can be a new culinary adventure! Chef Steve invites you to come in and experience the sum of his service-oriented team's efforts and be sure to say "Hello"... He'll be in the kitchen!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • KarenVIP
    ニューヨーク •30​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    This restaurant really is one of my favorites. The food and presentation is impeccable. The entire staff is spot on.
    詳細を見る
    F1RST価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ホーソーン
    4.8
  • BarbaraVIP
    ラスベガス •26​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    You can never go wrong eating at Capital Grille. The food is always outstanding and the waiters are remarkable. We’ve eaten at other locations in different states but to us the Paramus location is the best. I had the New England Clam Chowder soup, the Lobster salad. My husband had the French Onion soup and the Steak Frites . We finished our meal with the cheesecake. Everything was absolutely delicious!
    詳細を見る
    The Capital Grille - Paramus価格:非常に高い• ステーキハウス• パラマス
    4.8
  • LisaVIP
    ニューヨーク •51​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    We had the most beautiful dinner at Oceanos last night to celebrate my birthday. Appreciate the parking lot has van accessible parking! We were greeted by upbeat host who sat us thoughtfully. The setting is elegant, with lovely decor annd lighting and low key music. Our waiter Matthew was a professional, funny and highly observant server. We had great cocktails including pear twist and lemon drop both deftly prepared. They served lovely fresh warm bread and olives with cocktails. The Calamari were generous pieces lightly fried with tasty Thai dip and the tuna stack with avocado was fresh and very prettily arrayed, like artwork. Our fish entrees were absolutely scrumptious. The sole was perfectly filleted with yummy lemon potatoes. Swordfish was a very tasty meaty steak carefully prepared. The sea bass was delicate with hint of brine. All was the freshest fish, most beautifully prepared. Timing was unhurried and thoughtful. Matthew must have heard us talking about it being my birthday and brought us a gorgeous birthday dessert, flanked with the most wonderful delicate Greek cookies. This was simply a perfect dinner and we are already planning our next visit. One of the hosts came by the table several times to make sure our dinner was going well. Thank you to owners, manager and all the wonderful team in the kitchen, front and back of the house for a wonderful evening.
    詳細を見る
    Oceanos Restaurant価格:非常に高い• シーフード・海鮮料理• フェアローン
    4.8
  • BeatriceVIP
    ラスベガス •4​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Beautiful restaurant and the food and drinks were excellent! We will definitely be back!
    詳細を見る
    Taverna Mykonos価格:高い• ギリシャ料理• エルムウッド パーク
    4.7
  • Roe
    ニューヨーク •18​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    Right from the start our waiter Richard, our waiter was friendly, knowledgable, and fun! Appetizer melted mozzarella with Calabrian peppers was outstanding. We licked the bowl clean. Our party loved the 4 different mains. Portion size more than enough. Sadly, no room for dessert. We most certainly will be back.
    詳細を見る
    Park West Tavern価格:高い• アメリカ料理• リッジウッド
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ