Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Lincolnwood​の地元の良店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(195)

L. Woods Tap and Pine Lodgeの写真
4.7
素晴らしい(8247)
価格:普通
• アメリカ料理 • リンカーンウッド
本日88回予約が入りました。
L.Woods Tap & Pine Lodgeは、時代を超えた中西部の町の名誉ある伝統にのっとったノースウッズサパ―クラブです。リブ、チキン、新鮮な魚、様々なサンドイッチなどの「クラシックアメリカン」のソウルフードを提供しています。L.Woodsはカジュアルで気楽に集まることのできるレストランで、快適で素朴なロッジ風の雰囲気の中で家族や友人とくつろいだひと時を過ごせます。
Stefani Primeの写真
4.8
素晴らしい(2345)
価格:高い
• ステーキ • リンカーンウッド
本日31回予約が入りました。
Stefani Prime (Italian) brings Chicago dining; experience to Lincolnwood in a modern and comfortable environment. It offers prime cuts, the freshest seafood, signature Italian dishes and more. More than just a steakhouse, the name Stefani Prime is a nod to offering the best of everything from premium fare to top notch service. Stefani Prime is a collaborative effort between famed restaurateur Phil Stefani, wife Karen (owner of Inspired Catering & Events), and their children Gina and Anthony, the next generation of the Stefani restaurant group. Right off the Edens expressway, Stefani Prime is the ideal meeting place where the North Shore meets the city with guests enjoying a “city dining” experience without having to battle the downtown traffic and parking challenges.
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1630)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日34回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Libertadの写真
4.8
素晴らしい(3212)
価格:普通
• 中南米料理 • スコーキ
本日8回予約が入りました。
Libertad(リベルタ)は、ラテンアメリカ風の料理に特化した、カジュアルな、シェフ主導の地域型レストランです。 エグゼクティブ・シェフであるArmando Gonzalez(アルマンド・ゴンザレス)は、シカゴの最も注目すべきレストランでの経験もあり、ラテンアメリカ諸国の多様なモザイクを共有し、体験するのにふさわしい、小さなプレートの季節のメニューに、大胆かつ刺激的な味を組み込んでいます。 著名なミクソロジストであるAdam Seger(アダム・シーガー)は、ソムリエであるShebnem Ince(シェブネム・インス)が、グラスやボトルを選りすぐることで、メニューを彩るシンプルなワインリストを提供する一方、楽しさあふれる、創造的なカクテルメニューを組み合わせています。 Libertad(リベルタ)が、生粋の地元レストランを体現していることがすぐにわかるでしょう - 歓迎的で、リラックスできる雰囲気のなか、メニューはとても美味しく、選ぶのが難しいほどなので、いつでも食事したい、そして食事できる場所なのです。ジレンマに対する回答をお求めであれば、何度もアクセスしてください
Farm Bar - Ravenswoodの写真
4.7
素晴らしい(272)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • リンカーン スクエア
本日24回予約が入りました。
Book Chicago Restaurant Week now! 1/24-2/9 | Brunch, Lunch, Dinner Welcome to Farm Bar, your neighborhood farm-to-table destination in Ravenswood and Lakeview. We bring the best of Midwestern fare to your plate, using ingredients from our own Brown Dog Farm in Wisconsin. Whether you're here for lunch, dinner, or weekend brunch, we’ve got something for everyone.Enjoy juicy burgers, crispy cheese curds, and fresh seasonal dishes that highlight the bounty of the Midwest, paired with a handcrafted cocktail or a perfectly selected glass of wine.When the weather’s fine, head upstairs to ARRIBA, our rooftop margarita bar with Latin-inspired snacks and great views.We're also committed to sustainability with digital menus linked via QR codes at each table.As of July 1, 2024, The Chicago City Council mandated a steep increase in hourly wages for food service teams. In order to meet this added cost, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We can remove this fee upon request.
EJ's Placeの写真
4.8
素晴らしい(1762)
価格:高い
• アメリカ料理 • スコーキ
本日45回予約が入りました。
オーナーのEJ LenziとマネージャーのAbelino Cepedaは、あわせて50年以上のレストランの経験をChicagoのNorth Shoreに持って来ます。成熟した経験豊富なウェイトスタッフと利用可能な最高の食品を提供するEJ's Placeは、North Shoreのプレミア・サパー・クラブとなっています。1997年に設立され、Chicago MagazineのBest New Restaurantsに選ばれたEJのメニューは、プライム・エージ・ステーキとチョップ、素朴なシーフード、伝統的なイタリア料理で構成されています。
Tala Houseの写真
4.8
素晴らしい(189)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アンダーソンビル
本日28回予約が入りました。
We pride ourselves in offering only the best ingredients with an impeccable service. Whether you're joining us for dinner or weekend brunch, our dishes reflect a modern take on Chicago's melting pot of cultures where we celebrate our diversity and embrace flavors from around the globe. From locally sourced ingredients to unique flavor combinations, be ready to discover Tala’s story: cooking with no boundaries!
Anteprimaの写真
4.8
素晴らしい(3548)
価格:高い
• イタリア料理 • アンダーソンビル
本日21回予約が入りました。
Anteprimaの地元風の素朴な料理は、私たちがItaly全土の家庭で学んだレシピから来ています。私たちは入手できる最高の食材を探し、可能な限り地元の有機生産者から仕入れています。お食事をお楽しみください!Anteprimaでは現在、日曜〜木曜に固定価格の選べる3コースメニューを提供しています。前菜、アントレー、デザートの通常メニューおよびスペシャルからの自由な組み合わせ、または前菜、ハーフパスタ、アントレー、デザート無しの組み合わせが、すべて$29.00です。特定アイテムには5.00の追加料金がかかります。
Cafe Toucheの写真
4.7
素晴らしい(1450)
価格:普通
• ビストロ • エジソン・パーク
本日22回予約が入りました。
A Classic French Bistro in the heart of Edison Park has been a dream of Executive Chef and owner Joe Calabrese for several years. Joe was professionally trained at the prestigious Culinary Institute of America located in Hyde Park, New York. Before opening his other restaurant, Zia’s Trattoria (located one block west of Café Touché at 6699 N. Northwest Highway) in 1997, he was sharpening his professional – and knife – skills at several well-respected Chicago dining establishments including Ambria, Spiagia, Un Grand Cafe and the Park Hyatt. Joe lives in Park Ridge, a few short miles from the restaurants, so expet to see him in both restaurants assuring a quality experience for his customers. On days off, Joe can be found at home with his wife, Mary Kay and their 3 boys. Reservations by phone: 773-775-0909. The only reservation restrictions are on Friday and Saturday, parties of five or more only. Café Touché is located at 6731 N. Northwest Highway, Chicago (Edison Park), I
Basant Modern Indianの写真
4.7
素晴らしい(453)
価格:高い
• インド料理 • ノース・センター
本日14回予約が入りました。
Basant showcases modern Indian cuisine by complementing the flavors and traditions of India with fresh, local ingredients and classic techniques.The festival of Basant is a tradition, followed for millennia, which symbolizes spring and new beginnings. At Basant, our menu offers skillfully done imaginative variants of traditional Indian cuisine, focusing on the crispness and cleanness of scents and flavors.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ