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Long Island City​の地元の良店

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料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(482)

Il Falco Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(476)
価格:高い
• イタリア料理 • ロング アイランド シティ
本日3回予約が入りました。
II Falco looks to serve you with the most delicious and finest Italian cuisine in the area. Inspired by the original owners of II Mulino, Gino and Fernando Masci, Bolivar acquired the love for the Italian kitchen. This has given them the experience in creating and mastering familiar pastas such as the wild porcini mushroom ravioli with black truffle cream sauce. From the sea we have branzino cooked in sea salt, as well as fresh seafood with angel hair. For meat lovers we have a choice of delicious veal chops to rack of lamb to PorterHouse Steak. We look forward to providing you with outstanding service and make you feel just like home.
Papillon Bistro and Barの写真
3.9
とても良い(1132)
価格:高い
• ビストロ • ミッドタウン イースト
本日14回予約が入りました。
Papillonは素晴らしいクラシックなフレンチビストロで、フランスの田舎町を彷彿とさせる素朴でエレガントな装飾が施されています。Papillonのおいしい料理にふさわしい美しい内装で、若いプロフェッショナルが社交を楽しむのに理想的な雰囲気です。
Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(975)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日36回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
BG - Bergdorf Goodmanの写真
4.7
素晴らしい(4751)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ミッドタウン ウエスト
本日61回予約が入りました。
Bergdorf Goodmanの7階からは午後から夜にかけてセントラルパークの洗練された景色を楽しめます。BGは貴族社会サロンの現代版で、国際的な魅力ある時代のパークアベニューの邸宅のようです。設備の整った明るい応接室では、親密な雰囲気の中でランチ、ティー、早期の夕食やカクテルを楽しめます。クラッシックなニューヨークの料理を現代風にアレンジした素晴らしいメニューを用意しています。
Gjelina - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(104)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • イースト ビレッジ
本日195回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant that serves locally-sourced, produce-forward food with menus guided by conversations and long-standing relationships with farmers, local ranchers, fishermen, and co-ops. Our first location Gjelina LA in Venice Beach opened in 2008 becoming a staple in the local community. We are currently open for lunch, brunch, and dinner services.
Casa Monoの写真
4.7
素晴らしい(2888)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ユニオン ・ スクエア
本日54回予約が入りました。
Casa Monoと隣接する姉妹レストランBar Jamonは、Irving Placeと17th Streetの交差点にあり、Union Square(ユニオン・スクエア)のすぐ東側です。ニューヨーク・タイムズ紙の3つ星(2015年)、ミシュランの1つ星(2009年以降毎年)を獲得したCasa Monoは、スペインのCosta Bravaの料理にインスパイアされたタパスバー・レストランです。
Opheliaの写真
4.2
非常に良い(1548)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日34回予約が入りました。
Cocktail Lounge atop the historic Beekman Tower offering 360 views of Manhattan and Brooklyn.Ophelia offers a crafted a two-part cocktail menu featuring reinventions of classic and signature cocktails inspired by the natural elements and the glory of the lounge during its heyday in the 1920s and 30s. Chef Ambrosio sources ingredients from local and international artisans, farmers, and fishmongers to create an elevated and refined culinary voyage. Small dishes include Maine Lobster Spring Rolls, Seared Hudson Valley Foie Gras with dried cherries, Classic Caviar Service, Prime Beef Tenderloin, and Truffle Fries.
Tony's Di Napoli - Midtownの写真
4.8
素晴らしい(18595)
価格:高い
• イタリア料理 • シアター ・ ディストリクト
本日178回予約が入りました。
Tony'sではニューヨーク最高の伝統的なイタリア料理を提供しています。ナポリ南部の伝統料理をファミリースタイルの大皿(2~3名分)で楽しめます。
The Smith - Midtownの写真
4.7
素晴らしい(8311)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日154回予約が入りました。
The Smithは、ニューヨーク市内4ヵ所の活気あるロケーションにあるカジュアルなアメリカンブラッスリーです(The Smith East Village、The Smith Midtown、The Smith Lincoln Square、The Smith NoMad)。地元のサプライヤーから地域食材を調達し、朝食/ランチ/ブランチ/ディナー時に定番のビストロ料理を提供しています。The Smithは、仕事後の同僚とのドリンク、ビジネスディナー、ショーの前の簡単な軽食やドリンク、深夜のドリンクパーティー、家族での日曜のブランチなどを楽しむ場所として最適です。全ての店舗に個室があり、様々な目的での利用が可能です。
Smith & Wollensky - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(9816)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日155回予約が入りました。
1977年にオープンして以来大盛況のニューヨークのステーキハウスで、アメリカで最も成功したレストランの1つです。 ニューヨーク市内で最も人の出入りの多いレストランの1つで、世界で最も著名なステーキハウスの1つでもあります。新鮮な魚介類とロブスター、各種ステーキやリブ肉を専門とするSmith & Wollenskyは、健康的な量、ベテランのサービススタッフ、アメリカのポップな雰囲気で知られます。 外観は真っ白な塗装木材に深緑の格子細工のトリムが施されています。エレガントな内装は世紀末前後の魅力を誇り、輝く真鍮、ダークウッドのアクセント、磨かれたウッドフロアなどが特徴的です。 Smith & Wollenskyに隣接するWollensky's Grill(入り口は49番通り沿い)は、11:30〜02:00まで営業しています。The Grillでは予約は受け付けていません。
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