Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ラスベガス

Fiesta Henderson​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(23)

North Italia - Hendersonの写真
4.5
非常に良い(139)
価格:普通
• イタリア料理 • フィエスタ ヘンダーソン
本日111回予約が入りました。
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Pizza Rock - Green Valley Ranchの写真
4.6
素晴らしい(1168)
価格:普通
• ピッツェリア • グリーン バレー ランチ
本日18回予約が入りました。
3人の親友(George Karpaty、Tony Gemignani、Trevor Hewitt)の創造的な発想から生まれたPizza Rock(ピッツァ・ロック)は、ピザをより高いレベルにしています。GeorgeとTrevorのナイトライフスポットの専門知識(サンフランシスコのRuby Skye)とTonyのピザ作りの経験(世界ピザチャンピオン11回、サンフランシスコのTony's Pizza Napoletana)を生かしたPizza Rockは、ピザ職人の技とナイトライフスポットのエネルギーが融合する場所で、伝統的なピザ屋とは一味違います。
Boom Bang Fine Foods & Cocktailsの写真
4.4
非常に良い(575)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ヘンダーソン
本日12回予約が入りました。
Boom Bang Fine Foods & Cocktails serves New American cuisine with French and Mexican influences from Chef and Owner Elia Aboumrad. Cocktails are curated by Bar Program Manager Skylar Sanders and his bar team. The American bistro offers starters including Artisan Corn Dogs and French Onion Dip Caviar Service; classic French onion soup and a zesty, rich gazpacho gelee; classic mains including Steak Frites, Christian's Boom Bang Burger, Elia's cripsy Duck Confit with seasonal garnish, and Elia's signature Pork Shank in Here & There sauce. Guests will find a variety of vegetable-forward dishes like the Wild & Cultivated Mushroom Puff Pastry Tart with Ver Jus Sauce, Cast Iron Ratatouille, Potatoes Pureé an ode to Joël Robuchon. Desserts are abound with chef Elia's signature Mexican Hot Chocolate Crème Brulée and her interpretation of the classic Pavlova.
Giada - The Cromwell Las Vegasの写真
4.6
素晴らしい(22544)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • ストリップ
本日103回予約が入りました。
イタリア料理ファンなら歓喜するニュースです。エミー賞受賞のセレブリティ・シェフGiada De Laurentiisが、The Cromwell内に彼女の初めてのレストランGIADAをオープンしました。 この魅力的なラスベガスのレストランは、温かみのある色調、快適な家具、たっぷりの日差しを取り入れる大型の格納式の窓が備わり、ダイニングルーム、ラウンジ、ベラージオの噴水やシーザーズパレスの素晴らしい景色を望む窓際のテーブルでの食事が可能です。 メニューはカリフォルニアの影響を受けたさわやかなイタリア料理で、レモンスパゲッティ、鶏肉のカッチャトーレ、マルサラハーブ・チキンミートボール、ローズマリーのフォカッチャ、レモンのフラットブレッド、野菜のボロネーゼ・リガトーニなどを用意しています。GIADAの全ての料理は、クラシックなイタリアのレシピに忠実ながらも、軽いタッチが加えられています。 また、家庭的なメニュー、ビーガンメニュー、グルテンフリーメニューも用意しています。レモンリコッタ・クッキーやシャーベットなどのデザートも楽しめます。
Ocean Prime - Las Vegasの写真
4.8
素晴らしい(2456)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ストリップ
本日96回予約が入りました。
Located at 63 Las Vegas on the bustling and iconic corner of Las Vegas Blvd & Harmon Ave on the Strip, Ocean Prime is a nationally acclaimed, dynamic seafood & steakhouse from the award-winning Cameron Mitchell Restaurants. VALET PARKING is located on Harmon & S. City Center Rd directly between Cosmopolitan & City Center. Enter Ocean Prime near the valet drop-off, or on the 2nd level of the 63 development, on the back side of the building, past the pedestrian bridge between Aria & Cosmopolitan. For UBER/LYFT, please enter "63 Las Vegas" as drop off/pick up location.Thank you for not wearing men’s sleeveless shirts, attire that resembles swimwear, ballcaps, clothing emitting excessive marijuana odor, excessively revealing clothing, exposed undergarments, or clothing with offensive language or graphics. Admittance to Ocean Prime is at the discretion of management who reserves the right to refuse service to patrons who are inappropriately dressed. Thank you for your cooperation!
Primal Steakhouseの写真
4.6
素晴らしい(2658)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ラスベガス
本日45回予約が入りました。
Primal Steakhouse by Chef Angel Lopez. Top Rated Restaurant in Vegas per Trip Advisor Top 20 Steakhouse in America per Yelp! Enjoy the ultimate dining experience at Primal Steakhouse. Allow yourself to be fully immersed in our interactive presentations and exquisite flavors. Primal offers old world charm with a blend of new world sophistication.Located in the Boulevard Mall.
Lotus of Siam - Flamingoの写真
4.5
非常に良い(268)
価格:普通
• タイ料理 • デラーノ・ラスベガス
本日190回予約が入りました。
Before the James Beard Award and the Gourmet Magazine review, Lotus of Siam was a small little hole in the wall located in Commercial Center in Las Vegas. November 1999 was the month Chef Saipin and her husband Bill took over Lotus of Siam. Since then, Thai food became an adventure for those willing to step out of their comfort zones for Asian Cuisine. Chef Saipin’s distinct cooking has been passed down from generation to generation, from both her grandmothers and her husband’s grandmothers. Her northern style cooking has opened America into the “Northern” world of Thailand, away from the Bangkok style of sweet and tang. The northern menu consists of hearty herbs and spices, along with Thai style stews and coconut-less curries. Through her set menus, our guests can dine and enjoy recipes from over 100 years in the Chutima family.
Bazaar Meat by José Andrés - Sahara Las Vegasの写真
4.7
素晴らしい(4829)
価格:非常に高い
• ステーキ • ストリップの近く
本日88回予約が入りました。
「アメリカのステーキハウス・トップ5」(Fox News)に選ばれたBazaar Meat by José Andrésは、ジェームズ・ビアード・アワードを受賞したシェフが、様々な素晴らしい肉料理を提供しています。遊び心のある料理とカクテルで両海岸で知られるようになったBazaar by José Andréは、SLSホテルと提携し、Philippe Starckによるひときわ魅惑的なデザインが施されています。Bazaar Meatは、ワインスペクテイターの最優秀賞も受賞しています。
Anthony's Prime Steak & Seafoodの写真
4.4
非常に良い(3411)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • Mリゾート
本日72回予約が入りました。
街で一番の熟成ステーキ、街で最も新鮮な魚介類を炭火焼きで提供する自慢のステーキハウスを紹介できることに私は誇りを持っています。注文ごとに調理されるAnthony’sのすべての料理には、品質、細部へのこだわり、世代から世代へと私の家族に受け継がれてきた伝統が反映されています。メニューには、私の選んだセレクションとともに人気アイテムが含まれています。私たちのおもてなしはあなたの期待値を超えることでしょう。Anthony'sでは、ここでのみ体験できる 素晴らしい雰囲気、比類のない光景を目にすることでしょう。 - アンソニー
Sgrizziの写真
4.8
素晴らしい(157)
価格:高い
• イタリア料理 • エンタープライズ
本日21回予約が入りました。
Chef Marc Sgrizzi, executive chef at Sgrizzi in Las Vegas, has over 40 years of experience in Italian cuisine. A self-taught culinary expert, Marc refined his skills through dining in renowned restaurants and frequent trips to Italy, deepening his understanding of traditional Italian cooking. He began his culinary journey in his family's restaurant in Florida, learning to mix pizza dough from scratch. Today, he showcases dishes inspired by his Calabrian heritage and ancient Rome at Sgrizzi. His commitment to using premium ingredients is evident in the chef's tasting menu, where he explains the history and techniques behind each course. Marc's distinguished career is marked by numerous accolades and a reputation for revitalizing challenging locations, reflecting his dedication to culinary excellence and memorable dining experiences.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ