Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Hillcrest​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(54)

Ortega's  A Mexican Bistroの写真
4.5
非常に良い(1014)
価格:普通
• メキシコ料理 • ヒルクレスト
本日3回予約が入りました。
Ortega’s Mexican Bistro(オルテガズ・メキシカンビストロ)は、プエルトヌーボで本格的な味を提供しています。おいしいザクロのマリガリータを飲みながら、バハ風のロブスターやテーブルサイドでつくるグアカモーレなどを楽しめます。レストランのほか、より活気のある夜にバーLa Cantina(ラ・カンティーナ)でも食事が可能です。バナナの衣のレッドスナッパー、神戸牛ステーキ、チキンのモーレソース添えなどもあります。プエルトヌーボでのお祝いの伝統と上品な味を提供するため、新しく増築、デザインされています。
NOLA on 5thの写真
4.2
非常に良い(80)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ヒルクレスト
本日4回予約が入りました。
NOLA on 5th brings the flavors and spirit of New Orleans dining to San Diego. You will find a casual bar and outdoor patio downstairs, with a more upscale experience in our upstairs room overlooking bustling 5th Avenue in San Diego's famous Hillcrest neighborhood. We've been featured on Food Network's Diners, Drive-Ins and Dives, as well as on A&E and The Travel Channel.Chef Andrew Boyer, a long-time New Orleans resident, has left no detail untouched in our food, from ingredients to presentation. You will find all of the traditional NOLA favorites here like jambalaya, gumbo, po'boys, red beans and rice, and more. We fly our bread in from Leidenheimer's bakery in Louisiana, and we'd love to serve you a delicious Abita beer with your meal. And while they are in season, be sure to stop by for one of our Louisiana crawfish boils, which are some of our busiest and most fun days of the year.
Au Revoirの写真
4.6
素晴らしい(904)
価格:普通
• フランス料理 • ヒルクレスト
本日1回予約が入りました。
Au Revoirは、ヒルクレストの中心部にMastelloneグループ(Arrivederci、Il Postino、Buon Appetitoなど)の新店舗として2010年11月にオープンしました。典型的なパリのフレンチビストロAu Revoirでは、カジュアルな雰囲気が特徴で、エッフェル塔のてっぺんへと連れて行ってくれます。フランスの家庭料理は、ちょっとした伝統の要素、様々な地域の料理にインスパイアされたモダンなフランス料理、シェフDédéと料理チームのたっぷりの愛情が融合したお金のかからないレシピです。エスカルゴ、オニオンスープ、ブフ・ブルギニヨン、コック・オー・ヴァン、カエルの脚などが店の名物です。ぜひご賞味ください。
Louisiana Purchase SDの写真
4.5
非常に良い(656)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ノース・パーク
本日35回予約が入りました。
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
Cesarinaの写真
4.9
素晴らしい(5449)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日171回予約が入りました。
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Great Maple San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(4369)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヒルクレスト
本日47回予約が入りました。
ディナー、ランチ、ブランチ、平日の朝食を提供しています。「ヨーロッパ風ダイネット(食事コーナー)」で、季節の料理、新鮮な自家製パイ、と地元産のカクテルを特色としています。本格的なバーとソーシャル・ワインリスト、屋外ダイニング、カウンターバー、フードバー、フルルームダイニングを提供しています。約2.1mのボードで届けられる、特製カクテルやトスタ(スペイン風トースト)用のカクテルカートを用意しています。ご来店をお待ちしています。
Coasterraの写真
4.5
非常に良い(7531)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日63回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
Gravity Heights Mission Valleyの写真
4.7
素晴らしい(192)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッション バレー
本日6回予約が入りました。
We’re not out to take the San Diego beer scene by storm or reinvent the wheel because the truth is, there’s no shortage of good breweries in San Diego. Instead, our aim is to pair that good beer with the same delicious food, exceptional service and genuine hospitality we’re known for so you never have to compromise one for the other again. Situated in Mission Valley, our 9,000 square foot brewpub includes a full service restaurant, an expansive and lush outdoor beer garden, and a pretty stellar team to make sure you always have good food in your mouth and a solid beer in your hand.
Brigantine at Portside Pierの写真
4.7
素晴らしい(4181)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日50回予約が入りました。
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Tavola Nostra Pizzeria E Cucinaの写真
4.9
素晴らしい(541)
価格:普通
• イタリア料理 • ヒルクレスト
本日7回予約が入りました。
San Diego, meet Pinsa.An ancient recipe comes back to life at Our Hillcrest Restaurant.Tavola Nostra Pizzeria E Cucina is a full-service Italian restaurant and pizzeria bringing a modern touch to family recipes and an ancient style of pizza called, Pinsa.Tavola Nostra, which means “our table”, is owned and operated by Jeff Oliveri – a first time restaurateur from a family of longtime restaurant owners who hopes to honor his familial heritage and tradition with his Italian dining concept that creates one of the best Hillcrest restaurants.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ