Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ダラス・フォートワース

Irving​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Pappas Bros. Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(10504)
価格:普通
• ステーキハウス • ノースウェスト・ダラス、ラブ・フィールド周辺
本日86回予約が入りました。
Pappas Bros. Steakhouseは、料理とワインとともに素晴らしいサービスを提供し、トータルで一流のダイニングを楽しめるステーキハウスです。霜降り、柔らかさ、味わいのすべてにおいて最高級のUSDAプライム、自家製ドライエイジングビーフを用意しています。メニューには、パシフィックブルーフィンツナから、生きたメイン州のロブスターまで、各種シーフードも提供しています。受賞歴のあるワインリストには3500種以上を揃え、セラーには世界各地の主要高級ワインすべてを35,000本以上在庫しています。Pappas Bros. Steakhouseは、最高のワインリストとしてワインスペクテイターの2015年グランド・アワードを受賞しました。ダラスは、2010年以来、この名誉ある賞を受賞し続けています。
Sanjhの写真
4.6
素晴らしい(281)
価格:非常に高い
• インド料理 • ラスコリナス/アーヴィング
本日54回予約が入りました。
As a nod to the curated experience prepared by our team, we ask our guests to dress for the occasion for an evening at Sanjh. Children under 10 will not be accommodated within the dining room Monday - Friday, unless for a private event or patio dining exclusively. All ages are welcome to dine with us on Saturday and Sunday.Embark on a culinary adventure at Sanjh, where our chefs craft exquisite dishes blending tradition with modern flair. Our inviting ambiance sets the stage for an exceptional dining experience, perfect for any occasion. Reserve your table now and indulge in the artistry of flavors at Sanjh – where every bite tells a story.Sanjh takes you on a culinary odyssey, rooted in India's rich heritage yet embracing innovation. Explore a reinterpretation of Indian cuisine, blending exotic spices, seasonal ingredients, and traditional flavors. Experience the fusion of ancient and modern techniques, indulging in decadent desserts and expertly crafted cocktails.
Hugo's Invitados - Las Colinasの写真
4.4
非常に良い(698)
価格:高い
• メキシコ料理 • ラスコリナス/アーヴィング
本日23回予約が入りました。
We serve all-natural cuisine influenced by centuries of traditions and inspired by our guests, with your every occasion being worthy of celebration.Created by Executive Chef Natalio Charles, our menu is almost entirely gluten free, and can be made to fit any dietary needs. 'Invitados' means you're our invited guest. It'll be our pleasure to serve and celebrate you soon!Signature dishes include the famed Red Snapped Ceviche, Wagyu Carne Asada, Mexican Cioppino, and Chilean Sea Bass, with unique fresh-crafted cocktails like the Grilled Pineapple Margarita, Spicy Oaxaca, WhiskeyBerry, and CBD Margarita.
Edoko Omakaseの写真
4.7
素晴らしい(261)
価格:非常に高い
• 寿司 • ラスコリナス/アーヴィング
本日3回予約が入りました。
With 20 years of experience cooking in the finest restaurants, our chef is excited to present their vision to you and all our guests. Our caring and committed staff will ensure you have a fantastic experience with us.We refuse to compromise on quality in our restaurant. That's why we source our fresh ingredients from local farmer's markets.
Tupelo Honey - Las Colinasの写真
4.4
非常に良い(290)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ラスコリナス/アーヴィング
本日20回予約が入りました。
Tupelo Honey is a revival of Southern food and traditions rooted in the Carolina Mountains we call home. We craft brunches, lunches and suppers that bring family and friends around the table and allow for conversations and cocktails to linger longer than usual. Please arrive on time with all members in your party present. We will cancel reservations 15 minutes after the scheduled time. The combining of separate reservations will not be honored. We look forward to seeing you soon!
Lamberti's Ristorante and Wine Barの写真
4.7
素晴らしい(657)
価格:普通
• イタリア料理 • ラスコリナス/アーヴィング
本日9回予約が入りました。
Come and enjoy a unique locally owned dining experience with some beloved dishes, or try one of our unique new offerings! We serve each dish with the same homemade touch that you would expect from family.​Quality ingredients, handmade recipes in a warm and casual space suitable for family gatherings, business lunches, happy hour, or special event dining.
Bruno’s Ristoranteの写真
5.0
素晴らしい(393)
価格:高い
• イタリア料理 • コッペル
本日6回予約が入りました。
Bruno’s Ristorante has been a fixture in the neighborhood for many years. We’ve enjoyed entertaining everyone from nearby residents to business guests to the Dallas Cowboys (until recently) and those who travel from further away.Bruno Ceka started this establishment over 25 years ago, and has been actively involved since its beginning. Bruno is an enthusiastic businessman who loves working in and serving the local community. He’s had several business ventures in the area over the years, but his passion has always been here, at Bruno’s. Most days you’ll see him welcoming you in the dining room.
Al Biernat's - Oak Lawnの写真
4.8
素晴らしい(10172)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • タートル クリーク/オーク ローン
本日100回予約が入りました。
Al Biernat'sは単なるステーキハウスではありません。オーストラリアのコールドウォーターロブスターテイルや新鮮な6種の魚など、素晴らしい食材を毎日用意しています。ワイン好きに嬉しい受賞歴のあるワインリストには、650以上の珍しいワインを取り揃えています。一度訪れればAl Biernat'sがなぜ国内で最高のレストランであるかがわかるでしょう。
Sadelle's Highland Parkの写真
4.7
素晴らしい(308)
価格:高い
• アメリカ料理 • パーク・シティズ
本日34回予約が入りました。
The team behind the Carbone restaurants that are now dazzling Dallas isn’t just about Italian. Their sparkling Sadelle’s in Highland Park Village is a New York deli — but hardly your typical one, which is why it stands out. Smoked salmon and sturgeon and deli sandwiches? Sure. But breakfast tacos, caviar, and Asian skirt steak, too.Sadelle’s is a modern ode to New York’s classic tradition of all-day dining. Since opening its first location in the heart of SoHo in 2016, the brand has reached iconic status thanks to its urbane, celebratory atmosphere and a menu of hits, including the best bagels in America. Among its many accolades, Sadelle’s was named an essential brunch destination by Harper’s BAZAAR and Cosmopolitan, and its sticky buns were ranked one of the Best Dishes of 2015 by The New York Times. Sadelle’s currently has outposts in New York, Las Vegas, Miami, Paris, Boca Raton, and Dallas. The restaurant is named after MFG Co-Founder Jeff Zalaznick’s great grandmother.
Joséの写真
4.7
素晴らしい(1326)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • パーク・シティズ
本日35回予約が入りました。
José brings a fresh, modern take on regional Mexican cuisine to Dallas’ beloved Lovers/Inwood neighborhood. Inspired by the brilliant and fast-paced culinary scene in Jalisco, the restaurant captures the serendipitous connections created when culture, food, tequila and art merge into one experience. Jose’s vibrant story comes to life at every table through its chef-driven plates, craft cocktails, the ceramics crafted by its renowned namesake, José Noe Suro of Ceramica Suro and the hand-drawn mural adorning the walls with scenes of Guadalajara and Tequila, which was a collaboration between Suro and Dallas-based designer and artist Megan Reinhardt. More than a restaurant, José is a community with authentically innovative Mexican food at its heart. Helmed by award-winning Chef Anastacia Quiñones-Pittman, José’s culinary program is seasonal, inspired and ever evolving.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ