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North Las Vegas​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(32)

The Charcoal Room - Santa Fe Station Hotel & Casinoの写真
4.6
素晴らしい(2478)
価格:高い
• ステーキハウス • サンタフェ ステーション ホテル ・ カジノ
本日21回予約が入りました。
気取らぬ高級料理!The Charcoal Roomは、ステーキ、新鮮な魚料理、日替わり料理、素晴らしいワインリストを用意しています。バーではディナーセット、高級ドリンク、ハッピーアワー(16:30~18:30)を楽しめます。
Leticia’s Cocina and Cantina - Santa Fe Hotelの写真
4.5
非常に良い(752)
価格:普通
• メキシコ料理 • ノース ・ ラスベガス
本日22回予約が入りました。
Leticia's Cocina was created by Chef Leticia in 2009... She was inspired as a young girl at her mother's side in the kitchen. Leticia learned her passion to create the fresh authentic flavors of Mexico at her mother's side in that cocina, and now she loves to share that passion and those flavors with her community! Committing to never use any canned, frozen or prepackaged foods - only fresh and authentic products to make our food every day! Buen Provecho! Nos Vemos amigos!
Carve - Cannery Casino & Hotelの写真
4.6
素晴らしい(658)
価格:高い
• ステーキハウス • キャナリー ホテル ・ カジノ
本日8回予約が入りました。
特大の静物画が飾られているダークウッドを基調にしたスタイリッシュなステーキハウスで、典型的な1940年代のウッドパネルのオフィスを彷彿とさせる内装です。広さ約360㎡に125の席があるほか、専用ダイニングルームとオープンキッチンを併設しています。
Golden Steer Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(11398)
価格:普通
• ステーキハウス • ストリップの近く
本日79回予約が入りました。
58年間に渡る成功 Golden Steer Steakhouseは1958年の創業以来、トウモロコシで育ったUSDAプライム熟成牛肉を提供し続けていることを誇りにしています。上質なプライムステーキや思い出に残るシーフード料理など全米でも最高の料理を楽しめます。Golden Steer Steakhouseは地元の人が食事をしたり、家族で誕生日や結婚式、記念日を祝ったり、バチェラー&バチェロレッテパーティーなどのイベントなどでも利用できます。Golden Steer Steakhouseは”古き良きラスベガス”の雰囲気が残っており、ラット・パックのフランク、ディーン、サミー、”ジ・アント”と呼ばれたアンソニー・スピロトロ、ナタリー・ウッド、アル・ハート、ナット・キング・コール、ジョー・ディマジオ、エルビス、マリオ・アンドレッティなどのたくさんの有名人が訪れてきたことで知られています。58年間ずっと ストリップのそばのこの場所で営業を続けているThe Golden Steer Steakhouseは、1958年創業のラスベガス最古のステーキハウスで、「地球上で最高のステーキ」というトレードマークも獲得しています。
Smith & Wollensky - Las Vegasの写真
4.7
素晴らしい(6969)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ストリップ
本日97回予約が入りました。
Classic dining for the ultimate Las Vegas experience. For business, pleasure, or a little bit of both, our location in the Grand Canal Shoppes at the Venetian Resort is a sure bet.
Honey Salt - Las Vegasの写真
4.7
素晴らしい(4017)
価格:高い
• アメリカ料理 • サマーリン
本日59回予約が入りました。
ラスベガスのサマーリン、ラスベガス・ストリップのそばに位置するHoney Saltは、有名な料理店主エリザベス・ブラウと彼女の夫で受賞歴のあるシェフ、キム・キャンティーンワラが最初にオープンした個人経営のレストランです。接待にかける夫妻の熱い思いに端を発したHoney Saltでは、あらゆる要素に住まいの感覚が取り入れられています。ブラウとキャンティーンワラの料理人生を伺わせるHoney Saltの魅力は、彼らが友人や家族と長年共有してきた食べ物、飲み物、もてなしの心にあります。Honey Saltは、昔ながらの心地良さと洗練された気軽な雰囲気を兼ね備えた真に親しみやすいレストランです。経営者の真心とひたむきな姿勢が一流の料理に輪をかけています。可能な限り新鮮な食材を追及しているHoney Saltでは、サマーリンに最高級の食材を提供できる農家、漁師、栽培者と取引をしていますが、今後も彼らとの関係を強化できるよう模索し続けます。
Lotus of Siam - Flamingoの写真
4.6
素晴らしい(396)
価格:普通
• タイ料理 • デラーノ・ラスベガス
本日154回予約が入りました。
Before the James Beard Award and the Gourmet Magazine review, Lotus of Siam was a small little hole in the wall located in Commercial Center in Las Vegas. November 1999 was the month Chef Saipin and her husband Bill took over Lotus of Siam. Since then, Thai food became an adventure for those willing to step out of their comfort zones for Asian Cuisine. Chef Saipin’s distinct cooking has been passed down from generation to generation, from both her grandmothers and her husband’s grandmothers. Her northern style cooking has opened America into the “Northern” world of Thailand, away from the Bangkok style of sweet and tang. The northern menu consists of hearty herbs and spices, along with Thai style stews and coconut-less curries. Through her set menus, our guests can dine and enjoy recipes from over 100 years in the Chutima family.
Echo & Rig Steakhouse & Butcher Shopの写真
4.7
素晴らしい(6336)
価格:高い
• ステーキハウス • チボリ ビレッジ
本日86回予約が入りました。
アメリカのダイニングの定番、ステーキハウスで、伝統的な考え方を打破し、全く新しいエキサイティングな何かを創出するには、どうしたらよいでしょうか。これが、シェフ兼レストラン経営者のサム・マーヴィン(ロサンゼルスで大人気のレストラン Bottega Louie の創設者)が、長い間にわたりステーキハウスのトレードマークとなっていたものを改革する時期だと決めた時に提起した疑問でした。そのトレードマークとは、男性的な雰囲気、薄暗い室内、お洒落なウエイター、特大の厚切りビーフ、高価な価格設定といったものでした。その答えが、有名なラスベガス・ストリップから15分、サマーリン・パークウェイからすぐの、魅力的なチボリ・ビレッジにオープンしたばかりの Echo & Rig Butcher and Steakhouse となりました。
Carson Kitchen- Las Vegasの写真
4.7
素晴らしい(444)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
Specializing in creative American cuisine and thoughtfully crafted cocktails, Carson Kitchen sits in the heart of Las Vegas' downtown dining scene. Carson Kitchen is built on a philosophy of reimagined comfort food prepared with approachable fine-dining ingredients. The restaurant concept originated in 2014, opening in the historic Fremont East district of Downtown Las Vegas, a partnership between chef and restaurateur Cory Harwell and his dear friend, the late Chef Kerry Simon. Designed to bring a carefully curated experience to our country’s unique & vibrant neighborhoods, Carson Kitchen features a contemporary bar, open kitchen expo counter, and community tables in an industrial yet inviting architecture.
Momofuku Las Vegasの写真
4.6
素晴らしい(3966)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ストリップ
本日62回予約が入りました。
Momofuku Las Vegas is Momofuku’s first restaurant on the West Coast and is located inside of The Cosmopolitan of Las Vegas. The menu draws influence from all over the world, including the US, Korea and Japan. The constantly evolving menu features steamed buns, noodles, and meat and seafood meant for sharing.
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