Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Ocean Beach​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(41)

Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6491)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日88回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Elviraの写真
4.9
素晴らしい(421)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日72回予約が入りました。
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
Coasterraの写真
4.6
素晴らしい(7597)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日102回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
Brigantine at Portside Pierの写真
4.7
素晴らしい(4244)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日98回予約が入りました。
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
El Sueñoの写真
4.1
とても良い(180)
価格:普通
• メキシコ料理 • オールド・タウン
本日28回予約が入りました。
Coming Soon to Open Table!Vibrant Mexican Food and Craft Cocktails.
Crudo Ceviche & Oyster Barの写真
4.6
素晴らしい(178)
価格:普通
• メキシコ料理 • リトル ・ イタリー
本日15回予約が入りました。
Authentic Baja-style, ceviche, and oyster restaurant. Unique tostadas, oysters, tiradito, clams
Ponyboy at The Pearl Hotelの写真
4.8
素晴らしい(54)
価格:高い
• アメリカ料理 • ポイント ロマ
本日17回予約が入りました。
Nearly 70 years after its arrival onto the San Diego boutique hotel landscape, Point Loma’s iconic mid-century modern Pearl Hotel has unveiled the latest chapter in its storied history with an ambitiously reimagined restaurant and bar: Ponyboy. The inspiration behind Ponyboy extends beyond its décor and menu. Named after the protagonist of S.E. Hinton’s The Outsiders, the restaurant conveys the spirit of individuality and rebellion in a time when hope and resilience were pivotal to navigating the challenges of a changing world. Guests will sense the nod to cultural iconography as they step into a space that feels familiar and refreshingly new. The ambiance is designed to harken back to a bygone era when traditional American comfort foods and elaborate dinner parties were both fashionable and fun. We look forward to seeing you soon, drink in hand, soaking in the sun pool-side. Stay gold, San Diego.
The Venetian Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(481)
価格:普通
• イタリア料理 • ポイント ロマ
本日3回予約が入りました。
ザ・ベネチア(The Venetian)は、1965年にVince Giacaloneがオープンして以来、世代を超えて人気の受賞歴のあるイタリア料理(料理評論家からサンディエゴで最高のピザの1つと評価)をくつろいだカジュアルな雰囲気の中で提供しています。息子のJoey&Frankは、年齢を超えて愛される家族伝統の自家製ソーセージ、スープ、ソースを作り続けています。ブルスケッタ、シーフードパスタ、チキンと仔牛のピカタ、薄/厚生地のピザを伝統的または現代風のトッピングとともに堪能できます。ポイント・ロマ内に位置するザ・ベネチア(The Venetian)は、フレンドリーなサービスと快活な空間づくりを心がけており、デート、ハッピーアワー、友達とのディナー、家族のパーティーにぴったりのレストランです。賑やかなバーやパティオ(家族や大人数でのパーティーにも最適)、居心地の良いブースや長椅子を用意しているほか、16名まで収容可能な専用のワインセラーも利用できます。毎晩のディナー、月曜〜金曜のランチ、サンデーブランチ、本格的なバーをお楽しみください!
Trattoria Don Pietroの写真
4.5
非常に良い(801)
価格:普通
• イタリア料理 • オールド・タウン
本日12回予約が入りました。
Thanks to Trattoria Don Pietro, there is finally something new and fresh happening in Old Town. After spending a lifetime of cooking Italian food and a few years in LA learning from the best restaurants in the industry, Pietro is finally ready to roll up his sleeves and show San Diego his take on traditional Italian cuisine with a trendy twist. Between our groundbreaking Italian menu, wisteria garden patio ambiance, and over-the-top cocktails, we stand alone as the most instagrammable restaurant in San Diego. Come stop by today and experience our delicate balance of tradition and trend.
CUCINA CAPRESE PIZZERIA & TRATTORIAの写真
4.6
素晴らしい(115)
価格:普通
• イタリア料理 • オールド・タウン
本日6回予約が入りました。
From My Heart and Soul to Your Table...Chef Gigi Monaco, Born in Capri, Italy where his passion for cooking took root starting from Mamma Rosa & Papa Giovanni… Gigi was trained in Culinary School in Capri, Italy and has over 30 years experience—Let Gigi take you to his home with the finest Italian meal you have ever had!Cucina Caprese is a restaurant that uses traditional Italian culinary techniques including il Forno a Legna –old style wood-fired oven– cooking. We use seasonal, local and organic ingredients as well as meats, cheeses and extra virgin olive oil(EVOO) imported from Italy.Our dough is prepared the authentic way of old Napoli–made only with special ‘OO Flour’, yeast, and water (no sugar oil, or vinegar). Our pizza is then prepared the traditional Neapolitan way, il Forno a Legna, in a wood-fired pizza oven on the side made to order!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ