Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Point Loma​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(49)

The Venetian Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(479)
価格:普通
• イタリア料理 • ポイント ロマ
本日2回予約が入りました。
ザ・ベネチア(The Venetian)は、1965年にVince Giacaloneがオープンして以来、世代を超えて人気の受賞歴のあるイタリア料理(料理評論家からサンディエゴで最高のピザの1つと評価)をくつろいだカジュアルな雰囲気の中で提供しています。息子のJoey&Frankは、年齢を超えて愛される家族伝統の自家製ソーセージ、スープ、ソースを作り続けています。ブルスケッタ、シーフードパスタ、チキンと仔牛のピカタ、薄/厚生地のピザを伝統的または現代風のトッピングとともに堪能できます。ポイント・ロマ内に位置するザ・ベネチア(The Venetian)は、フレンドリーなサービスと快活な空間づくりを心がけており、デート、ハッピーアワー、友達とのディナー、家族のパーティーにぴったりのレストランです。賑やかなバーやパティオ(家族や大人数でのパーティーにも最適)、居心地の良いブースや長椅子を用意しているほか、16名まで収容可能な専用のワインセラーも利用できます。毎晩のディナー、月曜〜金曜のランチ、サンデーブランチ、本格的なバーをお楽しみください!
Cesarinaの写真
4.9
素晴らしい(5456)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日96回予約が入りました。
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Coasterraの写真
4.5
非常に良い(7534)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日40回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
Elviraの写真
4.8
素晴らしい(399)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日13回予約が入りました。
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
Ponyboy at The Pearl Hotelの写真
4.7
素晴らしい(45)
価格:高い
• アメリカ料理 • ポイント ロマ
本日3回予約が入りました。
Nearly 70 years after its arrival onto the San Diego boutique hotel landscape, Point Loma’s iconic mid-century modern Pearl Hotel has unveiled the latest chapter in its storied history with an ambitiously reimagined restaurant and bar: Ponyboy. The inspiration behind Ponyboy extends beyond its décor and menu. Named after the protagonist of S.E. Hinton’s The Outsiders, the restaurant conveys the spirit of individuality and rebellion in a time when hope and resilience were pivotal to navigating the challenges of a changing world. Guests will sense the nod to cultural iconography as they step into a space that feels familiar and refreshingly new. The ambiance is designed to harken back to a bygone era when traditional American comfort foods and elaborate dinner parties were both fashionable and fun. We look forward to seeing you soon, drink in hand, soaking in the sun pool-side. Stay gold, San Diego.
Brigantine at Portside Pierの写真
4.7
素晴らしい(4184)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日35回予約が入りました。
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Great Maple San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(4370)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヒルクレスト
本日61回予約が入りました。
ディナー、ランチ、ブランチ、平日の朝食を提供しています。「ヨーロッパ風ダイネット(食事コーナー)」で、季節の料理、新鮮な自家製パイ、と地元産のカクテルを特色としています。本格的なバーとソーシャル・ワインリスト、屋外ダイニング、カウンターバー、フードバー、フルルームダイニングを提供しています。約2.1mのボードで届けられる、特製カクテルやトスタ(スペイン風トースト)用のカクテルカートを用意しています。ご来店をお待ちしています。
El Sueñoの写真
3.9
とても良い(165)
価格:普通
• メキシコ料理 • オールド・タウン
本日5回予約が入りました。
Coming Soon to Open Table!Vibrant Mexican Food and Craft Cocktails.
Crudo Ceviche & Oyster Barの写真
4.5
非常に良い(170)
価格:普通
• メキシコ料理 • リトル ・ イタリー
本日4回予約が入りました。
Authentic Baja-style, ceviche, and oyster restaurant. Unique tostadas, oysters, tiradito, clams
Vincenzo Cucina & Loungeの写真
4.0
とても良い(216)
価格:高い
• イタリア料理 • リトル ・ イタリー
本日25回予約が入りました。
Founder and restaurateur, Vincenzo Loverso, invites guests to savor a groundbreaking experience at San Diego’s first ever cheese wheel bar. This unique concept will invite guests to sit at a one of a kind cheese wheel pasta bar (reservation only) in the heart of San Diego.Located on the best corner of Little Italy (India & Date St), step into the modern chic restaurant as the sight and smell of irresistible Italian flavors ignite your senses.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ