Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Capitol Hill​のアフタヌーンコーヒーが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(215)

Ambar Capitol Hillの写真
4.7
素晴らしい(4998)
価格:普通
• バルカン料理 • キャピトル ・ ヒル
本日94回予約が入りました。
南東ヨーロッパと、ワシントンDCの南東部が出会う場所です。 新世界と旧世界の最高級の食材を提供することが当レストランの目的です。バルカン諸国は長年にわたり巨大な帝国の端に位置し、歴史、地理、気候がその食文化を育んできました。バルカンという言葉は、ビザンチンの「緑豊かな山々」という意味の言葉が元になっていると言われています。AmbarはワシントンDCに最新のバルカン料理を紹介するために作られた、五感を喜ばせ、心ゆくまで堪能できるダイニングスペースで、主に「小皿料理」を提供しており、アメリカのダイナーには滅多にないバルカン半島のワインやスピリッツを用意しています。 12名以上でご予約の場合は、レストランまでお電話ください。番号は202-813-3039です。
Ted’s Bulletin - Capitol Hillの写真
4.5
非常に良い(947)
価格:普通
• アメリカ料理 • キャピトル ・ ヒル
本日24回予約が入りました。
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Belga Cafeの写真
4.7
素晴らしい(4770)
価格:普通
• ベルギー料理 • キャピトル ・ ヒル
本日22回予約が入りました。
Belga Cafeは、典型的なベルギー料理を楽しむのに絶好の場所です。興味をかき立てる雰囲気の中で、軽めでヘルシーな素晴らしい料理を提供しています。Belga CafeはCapitol Hillでちょっとしたブリュッセル気分を楽しめるレストランで、オープンキッチンや歩道のカフェを併設しています。
La Grande Boucherie - DCの写真
4.4
非常に良い(1311)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワシントン
本日213回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(430)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日60回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19387)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日326回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Limani - DCの写真
4.5
非常に良い(958)
価格:高い
• 地中海料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日49回予約が入りました。
Welcome to Limani at the District Wharf, redefining waterfront dining. Enjoy stunning multi-level views and a culinary journey from timeless classics to innovative dishes, emphasizing fresh, seasonal ingredients and globally sourced fish and seafood. Our approach combines modern and traditional culinary methods, supported by a diverse beverage selection, including fine wines, champagnes, and a dynamic cocktail program with non-alcoholic options. Experience upscale dining with white tablecloths on our first and second floors, or embrace the open air on our 190-seat third-floor Terrace. Here, enjoy the same exquisite menu in a lively, open-air setting with a fresh breeze, string lights, and panoramic water views creating a casual upbeat ambiance. Our Mediterranean-inspired dishes promise an exceptional dining experience. This is Limani, your table awaits.
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(2004)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日83回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Founding Farmers & Distillers DC: Chinatownの写真
4.3
非常に良い(10351)
価格:普通
• アメリカ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日209回予約が入りました。
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our team is passionate about crafting dishes & drinks from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3922)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日104回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ