Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Logan Circle​のアフタヌーンコーヒーが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(220)

Jôntの写真
4.9
素晴らしい(104)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Uストリート・コリドー
本日9回予約が入りました。
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Pearl Dive Oyster Palaceの写真
4.8
素晴らしい(1558)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ローガン ・ サークル
本日16回予約が入りました。
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Mallardの写真
4.8
素晴らしい(110)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日12回予約が入りました。
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Ted's Bulletin - 14th Streetの写真
4.7
素晴らしい(996)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日23回予約が入りました。
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Dovetailの写真
4.4
非常に良い(92)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日1回予約が入りました。
Exploring the crossroads of southern hospitality and Mid-Atlantic cuisine, Dovetail draws from regional ingredients to innovate with the dynamic flavors of the Northeast. Situated on the District's 14th Street corridor within Viceroy Washington DC, the indoor-outdoor restaurant offers rotating seasonal menus featuring the freshest ingredients from East Coast farmers, fishermen and purveyors. Relax on our all-weather outdoor patio for brunch or dinner while enjoying a destination raw bar with chilled Maine lobster and Chesapeake oysters, tantalizing appetizers like deviled eggs with kimchi or pork rinds with homemade ranch, exquisitely prepared dry aged steaks paired with fresh local vegetables, and sweet seasonal treats. Don't miss our happy hour where Dovetail's formidable beverage program is the star - highlighting local spirits, a selection of new and old world wines, craft brews, and inventive cocktails. At Dovetail, we're always up for sharing a good meal.
MXDCの写真
4.6
素晴らしい(2465)
価格:普通
• メキシコ料理 • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
モダンにアレンジしたメキシコ料理を提供するMXDC Cocina Mexicana by Todd Englishは、14丁目沿いにあるレストランで、ホワイトハウスから1ブロック、ワシントン記念塔から徒歩わずかの場所に位置しています。 バーエリアでは各種カクテルやテキーラメニューを用意し、ハッピーアワーを楽しむのに絶好のスペースを提供しています。 MXDCの内装と雰囲気は、ロマンティックな夜や家族でのディナーを楽しんだり、プライベートまたは企業のイベントを開催するのに完璧です。 Created by Todd English, MXDCのメニューには、小皿料理、メインディッシュ、家族向け料理などのメキシコ各地からの伝統料理を取り揃えています。豚バラ肉、ビアバッターのマヒマヒ、カルネ・アサーダのタコスをはじめ、セブンチリ・ラムシャンク、トルティーヤスープやオープンフェースのケサディーヤなどの定番をお楽しみください。
Logan Tavernの写真
4.1
とても良い(1819)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日3回予約が入りました。
ワシントンDCにはチェーン店や、ステーキハウス、テイクアウトのお店は沢山あるのに、おしゃれな店内でおいしい料理をお手頃な価格で楽しめるレストランがないという批判はよく聞かれます。Logan Tavern(ローガン・タヴァーン)は、この悲劇的な状態を一新します。人通りの多いローガン・サークル地域に位置するLogan Tavernは、平日の簡単な食事や、ご友人との金曜の夜に最適な地元のレストラン&バーです。当店のディナーや、ランチ、ハッピーアワーのほか、アレンジを加えた心休まる料理を楽しめる素晴らしい週末のブランチをぜひお楽しみください。
Bar Pilarの写真
3.8
とても良い(483)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
14番ストリートにあるBar Pilarは、10年以上にわたってこの界隈の人気レストランであり続けています。レストランとバーでは、食事やカクテルに対して新鮮なアプローチを行っています。包括的なメニューは、地元の農場や、地元で作られる新鮮な旬の素材を中心にした新しいアメリカ料理に影響を受けています。シンプルでありながら冒険的な料理は、様々なタイプの食通たちを満足させ、この界隈にユニークな雰囲気をもたらしています。
La Grande Boucherie - DCの写真
4.4
非常に良い(1257)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワシントン
本日224回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(419)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日43回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ