Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Pleasant Hill​のアフタヌーンコーヒーが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Puesto Concord Verandaの写真
4.5
非常に良い(1074)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • コンコード
本日34回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Brasas Do Brazil Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(1711)
価格:高い
• ブラジル料理 • コンコード
本日14回予約が入りました。
Brasas Do Brazil Churrascaria is an authentic Brazilian Steakhouse. We serve grilled meat cooked the Brazilian way - over an open flame with natural charcoal.Brasas Do Brazil features the ultimate all-you-can-eat, fixed price dining experience with continuous table-side service.Our rotisserie grilled meats are served tableside and go great with our unlimited gourmet salads and vegetables, house-made desserts and exotic drinks.The quality of our food and service underscores our commitment to excellence and to your satisfaction. Reservations highly recommended, especially for larger parties. Corkage Fee $40.00 (limit of 2 regular sizes bottles per party)
The Cooperage American Grilleの写真
4.4
非常に良い(2660)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウォルナット クリーク
本日31回予約が入りました。
地元経営者が切り盛りするThe Cooperageは、ロティサリー風のアメリカングリルを提供するレストランで、ガラス製のロティサリーオーブンでじっくり焼いたチキン、ニューヨークステーキをはじめ、自慢の特製バーガーなど様々なアメリカ料理を幅広く提供しています。The Cooperageでは、地元産の有機食材を使ったサラダなどのヘルシーなメニューも用意しています。 The Cooperageはお子様連れの方にも最適です。薄型テレビ付きの広いバーエリアには、タップビール12種、タップワイン8種、受賞歴のあるカクテルリストを用意しています。
SanDaiの写真
4.6
素晴らしい(159)
価格:高い
• インドネシア・マレーシア料理 • ウォルナット クリーク
本日3回予約が入りました。
Traditionally inspired from dishes, ingredients & techniques spanning the Malay archipelago, namely Singapore & Indonesia. Regionally influenced by Northern California’s palette of producers, produce, and presentation. Essentially: expressing these tropical, cosmopolitan island flavor profiles through the abundance of what thrives in Northern California’s Mediterranean climate and terrain.  Nusantara cuisines could be characterized as intense, rich, spiced (more than spicy). Steeped in time and layers of complexity, both in the kitchen and in the long history of diverse peoples in this part of the world. Chef Nora Haron draws from this wealth of culinary knowledge, plus contrasting Californian influences, which some could say to be the polar opposite: that deconstructed-composed, whole-ingredients-laid-bare simplicity, the lightness that has evolved in California eating through the few decades of this relatively young place.
Il Fornaio - Walnut Creekの写真
4.6
素晴らしい(4183)
価格:普通
• イタリア料理 • ウォルナット クリーク
本日36回予約が入りました。
イタリア語で「パン職人」を意味するIl Fornaioは、受賞歴のあるレストランで、本格的でユニークなイタリアのダイニング体験を提供しています。薪でローストした肉、焼肉、鶏肉、狩猟鳥獣の肉、自家製パスタ、オーク材を使用するオーブンで作ったピザ、新鮮なサラダ、自家製スープ、デザート各種、焼きたての手作りパンなどを提供しています。2007年に、ワインスペクテイター・エクセレンス賞を受賞しています。
The Park Bistro & Barの写真
4.4
非常に良い(1762)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ラファイエット
本日20回予約が入りました。
The Park Bistro & Barでは最も新鮮な地元産のオーガニック食材、自然飼育の肉、一本釣りの魚のみを使用しています。エグゼクティブシェフのAdam Carpenterが、アメリカ料理にフレンチのアレンジを加えた、親しみやすくも独創的なメニューを作っています。健康的で素朴な品質を用いた多くの料理が「心休まる」料理に高まっています。ロマンチックな屋内噴水のある中庭から自然光が差し込み、くつろげるアルコーブ、大きなコミューナルテーブル、多目的に利用できる貸切りのダイニングスペースを提供しています。素朴なストーンフロア、天然木のテーブル、革張りの椅子、独自のアートプログラムが温かく快適ながらも壮大で刺激的な空間を作り出し、ラファイエットで最も思い出に残るダイニング体験を楽しめます。The Park Barから見渡す最近改装した屋根付きパティオの隣には屋外テラスがあります。パティオにはファイヤーピットが2つ備わり、年間を通してダイニング席とラウンジ席を利用できます。The Park Barでは伝統的なバー料理、様々な職人のビールとグラスワイン、クラシックなカクテルを用意しています。
Fleming's Steakhouse - Walnut Creekの写真
4.6
素晴らしい(2614)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ウォルナット クリーク
本日80回予約が入りました。
Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Barは心のこもったサービスと季節の食材、 最高級のUSDAプライムビーフを提供しています。どの料理も一から丁寧に調理し、 親切なスタッフがサーブしています。 受賞歴のある100種類のグラスワインリストFleming’s 100®で、あらゆる気分にぴったり合うワインが見つかります。ワインリストには世界中の一流のブドウ畑からのワインを用意しています。 プライベートダイニングルーム、グループのサイズや予算に応じて最適な会食をアレンジする専属ダイニングディレクターを提供しています。 Fleming’sでは、訪れる度に贅沢なひと時を過ごせます。
Parada Peruvian Kitchenの写真
4.6
素晴らしい(1415)
価格:高い
• ペルー料理 • ウォルナット クリーク
本日9回予約が入りました。
Paradaはカジュアルで居心地の良いレストラン&ロティサリーで、鮮明で創造的なペルー料理を提供しています。ペルーのリマの活気ある市場にちなんで名付けられParadaは、「新しいペルー」をコンセプトに、家族や友人と一緒に陽気で風味豊かなペルーのコンフォートフードを楽しめるスポットです。
Montecatini Restaurant - Walnut Creekの写真
4.7
素晴らしい(704)
価格:普通
• イタリア料理 • ウォルナット クリーク
本日9回予約が入りました。
Montecatiniは、カリフォルニア州のロマ・プリータ地震発生した1989年10月17日にオープンしました。それ以来、Montecatini Ristoranteはカリフォルニア州ウォルナット・クリークで、本格的なイタリア料理を提供するレストランとして知られています。一皿一皿、最高級の新鮮な食材を丁寧に調理しています。キッチンから熱々のパスタやメインディッシュをお届けします。 Montecatiniは、Diablo Magazineによりサンフランシスコのイーストベイエリアのベストイタリアンレストランとして、「Best of East Bay 2016」に選ばれました。オーナーシェフのErmes Paulinが創業以来26年間エグゼクティブシェフを務めています。生粋のイタリア人シェフErmesは、イタリアのヴィチェンツァで生まれ、17歳よりローマにある高級料理で世界的に有名なホテルで修行を積みました。Montecatiniの神髄とも言えるErmesがほぼ毎日厨房で最高においしい、常に驚きをもたらす料理を作っています。
Locanda Positanoの写真
4.7
素晴らしい(1352)
価格:普通
• イタリア料理 • ラファイエット
本日22回予約が入りました。
Enzo Rosano grew up in a town just outside of Naples, Italy. His fondest memories of his childhood are centered around his mother’s cooking and the spirited meals he shared with his eight siblings. Mama Carmela’s amazing cooking kept her children close to home throughout their childhood and young adulthood. Her culinary influence also played a role in Enzo’s decision to enroll in the Scuola Alberghieria Culinary and Hospitality program in Naples. Upon completion of his culinary training, Enzo landed a job as bartender at Jean-Georges Vongerichten’s Vong’s in London. Next was a stop as bar manager at The Berkeley Knightsbridge, a luxury property also in London. When he came to the Bay Area, his first stop was in Half Moon Bay where he helped open one of the town’s most popular restaurants, Mezza Luna, with family friend, Roberto Giovanni. At Caffe Riace,Enzo joined his brothers and worked alongside them as they made plans to open AquaPazza in San Mateo in 2008
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ