Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Bridgeport​のライブ音楽が楽しめるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(84)

Andy's Jazz Clubの写真
4.7
素晴らしい(5080)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リバー・ノース(シカゴ)
本日116回予約が入りました。
会場に入る全ての方に入場料が課金され、全てのお客様がクラブ内で開催される音楽エンターテイメントを楽しめます。各ダイニングテーブルには2時間の時間制限があります。Andy's Jazz Clubは会話に優しいユニークなジャズルームですが、アーティストへの礼儀を表すため、演奏中は声を低めるようお願いしています。
Mastro's Steakhouse - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(6356)
価格:高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日86回予約が入りました。
Mastro'sが展開する洗練された伝統的なステーキハウスとオーシャンクラブ(シーフードレストラン)は、素晴らしいサービス、高評価の料理、ライブエンターテイメントを提供する格調高いエネルギッシュな雰囲気のレストランとして知られています。極上のダイニング体験をお楽しみください。
La Serreの写真
4.6
素晴らしい(439)
価格:高い
• フランス料理 • ウェスト・ループ
本日82回予約が入りました。
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.
Asador Bastianの写真
4.6
素晴らしい(186)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日24回予約が入りました。
NOW ACCEPTING RESERVATIONS FOR CHRISTMAS EVE!Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
The Palm Courtの写真
4.6
素晴らしい(5022)
価格:非常に高い
• アフタヌーンティー • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日97回予約が入りました。
長年の間、アフタヌーンティーはThe Brown Palaceの伝統となっています。The Palm Courtは1982年のホリデーシーズンに紅茶を提供し始め、故プリンセス・オブ・ウェールズのダイアナ妃、ヒラリー・クリントンといった要人が訪れています。1958年にはエリザベス女王が私達とともにDrakeでの紅茶を楽しみました。 部屋の中央には豪華な石灰岩の噴水があり、中心部には275年前のモティーフが飾られています。このフレンチブロンズはデザイナーのデイビッド・ウィリアムズによるものです。さらに、アフタヌーンティーの雰囲気は、クラシックなイブニングドレスに身を包んだミュージシャンが水曜~日曜まで開催するハープの生演奏によってより一層高められます。
Fiorettaの写真
4.7
素晴らしい(851)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウェスト・ループ
本日94回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Adalinaの写真
4.5
非常に良い(2355)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日65回予約が入りました。
Adalina is a refined hospitality destination serving a modern and engaging Italian menu in a timeless yet alluring setting in the heart of Chicago’s Gold Coast neighborhood. Led by Michelin-starred and Top Chef alumni Soo Ahn. Adalina’s menu creates a balance between Northern and Southern cuisine, providing expertly staged shared plates along with strong statement items that satisfy a table. Guests can expect house made extruded and stuffed pastas. Adalina’s offerings will be accompanied with tableside services, and a well curated beverage and wine program that aims to evoke a sense of excitement for guests. Adalina makes the perfect venue for a romantic evening, business dinner or special occasion.For parties larger than 10 guests, please email events@adalinachicago.com to inquire about our Private Dining options and availability.
The Evieの写真
4.8
素晴らしい(781)
価格:高い
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日84回予約が入りました。
Led by a team of lifelong Chicago restaurant figures, The Evie is a locally-owned upscale dining destination located at the heart of the Magnificent Mile. Led by Partner George Archos (Wildberry Café), Chef-Partner Nick Nitti (Forno Rosso, Lucia Rose, Cucina 3 Italian), and Executive Chef Phil Rubino (Spiaggia, L2O, Cicchetti), the restaurant provides city locals and visitors a place to unwind and indulge while overlooking iconic Michigan Avenue. Named after George’s mother and daughter, the concept puts family at the forefront, with an emphasis on warm, Midwestern hospitality. Evie offers full lunch/dinner and weekend brunch, presenting a menu of reimagined American classics and city favorites, spotlighting dishes like chef-crafted sushi rolls, freshly baked breads, Chicago-style Wagyu hotdogs, and USDA prime steaks. Complementing the menu, our dynamic beverage program weaves together seasonality and elegance, featuring an array of classic and craft cocktails, sake, beer & wine.
River Roastの写真
4.5
非常に良い(3321)
価格:高い
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日83回予約が入りました。
象徴的なシカゴ川沿いに位置し、ダウンタウンの素晴らしい景色を望むRiver Roastは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフのTony MantuanoとエグゼクティブシェフのJohn Hoganが手がける活気あるレストランです。現代アメリカのタバーン風メニューと豪快なローストチキン、魚の丸焼き、牛肉のスローローストなどを味わえます(肉や魚はテーブルで切り分けられます)。素朴な手作り料理の多くは大皿で提供され、複数の人数で楽しめます。バーでは種類豊富な地ビール、手作りカクテル、ビールのカクテル(beertails)、ワインを用意しています。シカゴで指折りのパティオがあるRiver Roastは、暑い夏の午後や秋のさわやかな夜の屋外での食事に最適なロケーションです。River Roastには素晴らしい景色を望むプライベートイベント用スペースが6カ所あり、10名~1,000名でのパーティーに対応しています。土曜と日曜の12:00~15:00にはシカゴのブルースミュージシャンによるライブ演奏付きのBlues and Brewsブランチを開催しています。毎日ランチとディナーに営業しています。
Untitled Supper Clubの写真
4.5
非常に良い(2852)
価格:高い
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日50回予約が入りました。
Untitled Supper Clubは伝統的なサパークラブをモダンにアレンジしたレストランです。2012年の創業以来、エグゼクティブシェフByran Collanteの下、ミシュラン・ピブグルマンを3回受賞しています。受賞歴のあるダイニングルーム、洗練されたエンターテイメントやダンス、世界最大の品揃えのアメリカのウィスキー、くつろげる洗練された空間が一体となったUntitled Supper Clubで、シカゴでのユニークな体験をお届けします。禁酒法時代のデザインと雰囲気で、次から次へと様々な楽しみが待っています。500種類以上のウィスキーが揃うライブラリでの一杯、その後はシャンパンサロンでディナーをどうぞ。最後はラウンジで魅力的なライブエンターテイメント&ダンスをお楽しみください。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ