Energy Corridorのライブ音楽が楽しめるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(40)
本日33回予約が入りました。
ヒューストンのEddie V(エディーV))では、快適で洗練されたインテリア、華やかな雰囲気、生演奏のジャズ、その全てが非日常のディナーを演出してくれます。
豊富な種類の最高級のシーフードのほか、28日間熟成され丁寧に焼かれた人気のセンターカットのプライムステーキを提供しています。マスターソムリエ監修の200以上のワインが揃う受賞歴のあるワインリストから、食事に合ったワインを選べます。
よりくつろげるV Loungeではソウルフルなジャズが流れ、魅惑的な照明の下でクラシックカクテル、創作カクテル、特製の前菜を楽しめます。静かな平日のディナーから特別なプライベートイベントまで、あらゆる目的に対応しています。私たちのサービスにきっとご満足いただけるでしょう。
本日11回予約が入りました。
Liberty Kitchen at The Treehouse located in Memorial City, joins the neighborhood as a local restaurant serving modern, American food. Diners can see our chefs as they work the open flames cooking steaks, chops, ribs and fish. The inclusion of the grill has greatly influenced the menu – dishes made in cast iron Dutch ovens and an international selection of craveable Southern Coastal cuisine. The food is bold in flavor and rich in textured layering with a twist on tradition, the flickering flames lend a pleasant invitation to settle in to the space, relax and quite simply, eat.Some of the favorite Liberty Kitchen staples are on offer such as the Creole Whole Crab, Shrimp and Andouille Gumbo, R&D Test Kitchen: Infamous Burger Bowl, Deviled Eggs and Lance’s Loaded Hushpuppies (The Real Original) served Liberty Kitchen gorilla-style. Daily Chef Special’s are not to be missed.
本日11回予約が入りました。
Lomonte's Italian Restaurant & Bar is located in Houston. It's an elegant restaurant that feels comfortable for guests on any occasion. The natural wood floors and furniture, painted stone walls and home-style decor pieces help to create an atmosphere that promotes conversation. This is a family-friendly restaurant and has been owned and run by the founder, Barbie Lomonte, since 1986. At Lomonte's Italian Restaurant & Bar, guests can order an array of high-quality Italian dishes and pair a drink of choice from the full-service bar. Some of the popular dishes from the menu include Lomonte's beef lasagna, lobster ravioli, pistachio-crusted chicken, catfish picante, veal con limone and delicious eggplant parmigiana. We offer delivery through Doordash, UberEats and Favor. Lomonte's Italian Restaurant & Bar is open for lunch and dinner Monday through Friday and only dinner on Saturdays. We are closed on Sundays.
本日10回予約が入りました。
かつてのノブ・ロンドンのシェフであるアディソン・リーは、ヒューストンでレストランKUUをオープンしました。シェフのアディソン・リーは、素晴らしい料理の旅を提供するためにユニークな風味の組み合わせを行っています。季節のメニューのほか、地元の漁師から仕入れたシーフードと日本の世界的に有名な築地市場から仕入れたシーフードを提供しています。KUUは刺激的な味と盛り付けで、シェアできる小皿料理を提供することに専念しています。常に変動する季節のメニューは、責任を持って食材を調達する献身的な姿勢の表れです。KUUはミクソロジストによる手作りのカクテルメニューに加えて、輸入した日本酒とワインの種類豊富なリストを提供しています。
$$$$価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • スプリング・ブランチ
本日6回予約が入りました。
At this time we are not accepting reservations greater than 6 on Open Table. Please contract the restaurant for large parties.The Rouxpour has a Business Casual Dress Code policy in order to maintain an enjoyable environment for all guests.We thank you in advance for following these rules and guidelines which will be enforced at our restaurants. • Excessively revealing clothing, exposed undergarments, and oversized, baggy clothing are not allowed.• Clothing should not exhibit offensive language, graphics, or odors.• Pool and gym wear is not allowed, specifically: o Men's sleeveless tank tops o Exposed Sports bras o Hooded sweatshirts with the hood worn on the headThe Rouxpour's management reserves the right to update the dress code policy at any time.Additional Policies:• No Outside food or beverages• No Baloons• No Vaping• Maximum of 4 seperate checks per party All parties of 6 or more will incur an automatic gratuity of 20%.
本日4回予約が入りました。
"Pacha Nikkei will introduce the unique flavors, philosophy and techniques of Nikkei cuisine to Houston. In doing so, it pays tribute to a successful integration of cultures that goes back 124 years in Peru, and that has significantly contributed to the gastronomic wealth of the country. Pacha in the Quechua language of Peru means “world” and Nikkei is a Japanese word, widely used in Peru to refer to Japanese-Peruvian people. The encounter between these rich cultures has given rise to a delicious culinary expression that we would like to share with the world."