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Beltline​のオープンキッチンがあるお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(16)

Milpaの写真
4.3
非常に良い(98)
価格:高い
• メキシコ料理 • ダウンタウン
本日18回予約が入りました。
Milpa is a vibrant Mexican eatery and cocktail bar located in Calgary’s bustling 17th Ave entertainment district. Specializing in contemporary Mexican cuisine, Milpa showcases bold and authentic flavours from Chef Elia Herrera. Hailing from Cordoba, Veracruz, is a third-generation Mexican chef who is deeply rooted in family traditions and is dedicated to infusing her cooking with these bright flavours through inventive small plates crafted with quality ingredients. Drawing inspiration from the rich culinary traditions of Veracruz, Milpa offers a modern twist on classic dishes, providing a unique dining experience that highlights the diversity of Mexican cuisine. Enjoy an array of flavourful tacos & quesadillas made with our in-house tortillas, fresh ceviches, and handcrafted cocktails, all in a lively and welcoming atmosphere that captures the essence of Mexico.
Ten Foot Henryの写真
4.8
素晴らしい(6364)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日107回予約が入りました。
大胆な新しい北アメリカの料理や、野菜中心の料理を提供する終日営業の地域密着型の飲食店です。Ten Foot Henryでは、食べるべきものと、実際に食べたいものとのギャップを埋める料理を用意しています。
Mercato - Missionの写真
4.8
素晴らしい(1456)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • カルガリー
本日32回予約が入りました。
Located in the heart of Mission, Mercato brings rustic Italian culture to Calgary. Guests can come in for lunch or head in for dinner and wine for a romantic evening or just to enjoy time with the family. Dishes are served family style, which means there is plenty to share with others in the group.
FinePrintの写真
4.6
素晴らしい(547)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日12回予約が入りました。
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
KAMAの写真
4.8
素晴らしい(750)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • Beltline
本日8回予約が入りました。
Since opening its doors in 2022, Kama has quickly earned a reputation as one of Calgary's most celebrated dining destinations, with recognition from both local and national publications. At Kama, timeless Mediterranean flavours blend seamlessly with a fresh, modern twist, creating dishes that are both familiar and delightfully unexpected. Our menu is a nod to bold traditions and fresh creativity, featuring vibrant, thoughtful dishes that honour the past and embrace a modern spirit. From reimagined classics to inventive originals, every bite is designed to inspire and bring people together.At Kama, Chef Kenny Kaechele brings heart and creativity to every dish, blending old world flavours with a thoughtful, creative edge. Built with the belief in family at its core, Kama reflects Kenny’s vision of a space where community comes together. Nestled into the Beltline, it’s more than a neighbourhood spot—it’s where friends gather, milestones are celebrated, and everyday moments are shared.
True Wild Distillingの写真
4.8
素晴らしい(121)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日20回予約が入りました。
Welcome to the True Wild Distilling Bar & Restaurant, A live-fire restaurant nestled between towering whisky and gin stills inside a stunning heritage building. High-quality proteins and sustainable vegetables dishes are infused with the unique flavour profile that only charcoal can impart. Unpretentious yet premium, we’ve developed a menu that’s driven by the spirits of its surroundings and is complimentary in nature. True masters of their craft, our mixologists expertly blend our spirits with curated ingredients to create cocktails that are as delicious as they are imaginative. Whether you’re in the mood for a perfectly prepared classic or want to try something new, our bar has what you’re looking for. It’s not just a meal or a drink; it’s an experience that stirs something inside.
CHARCUTの写真
4.4
非常に良い(4314)
価格:普通
• カナダ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
カルガリーのダウンタウンに位置するこの新しいレストランの共同シェフ/オーナーであるコニー・デサウサは、「トップシェフ」シーズン1のファイナリストに選ばれました。カスタムビルドのロティサリー、炭火焼器、ビンテージスタイルのスライサー、手作りの豚肉バーを用いて都会の素朴な料理を提供しています。モダンで居心地の良い集いの場であるCHARCUTは、イタリア料理とフランスの田舎料理をアクセントにした地元のシェフ主導の料理を提供しています。食材は、小規模の地元の農家や牧場から調達したものとレストランの庭から毎日収穫するハーブです。これにより食品の長距離輸送を最小限に抑えています。すべてのメニューを深夜まで提供しています。
bul Dining Room & Barの写真
4.6
素晴らしい(19)
価格:普通
• アジア料理 • Beltline
本日15回予約が入りました。
Bringing the rich flavor of Asia to Calgary’s vibrant 17th Avenue. búl is an Asian fine dining restaurant located in Calgary Canada, offering a unique experience of reinterpreted sushi and Korean dishes. Our mission is to provide warm, bold, refined, and fresh meals that reflect the essence of the Korean word “bul,” meaning of Fire which embodies warmth, purity, and quality. We create an inviting experience that blends traditional flavors with modern culinary techniques.
Klein / Harrisの写真
4.8
素晴らしい(1242)
価格:高い
• カナダ料理 • カルガリー
本日3回予約が入りました。
KLEIN / HARRIS is an independent restaurant concept, inspired from the diverse bounty that Canada has to offer. Located in downtown Calgary on Stephen Avenue, KLEIN / HARRIS highlights the stories of passionate Canadian producers with the use of exceptional products and ingredients. Working with a long list of national heroes that make True North Cuisine possible, Executive Chef James Waters focuses on distinct coast-to-coast Canadian dishes; a culinary journey that begins in the West to eventually end on the East Coast, highlighting ingredients like wild seasonal mushrooms from British Columbia and fresh notable oysters from The Maritimes.
OXBOWの写真
4.7
素晴らしい(558)
価格:高い
• ヨーロッパ料理 • ケンジントン
本日6回予約が入りました。
Oxbow is excited to welcome you to tuck into our seasonally changing menu curated around elevated comfort food with a French twist. Our Lobby Bar featuring the original wood burning fireplace and Dining Room are open year-round, with a seasonal Patio facing the river. Open for dinner Wednesday to Sunday, Happy Hour Wednesday to Sunday from 3-6 and Sunday Afternoon Tea.At Oxbow, we want you to indulge in the art of good food. We choose to play with our menu, bending traditional cuisine and featuring a rotating chefs tasting menu with the option to enhance your experience with pairings curated to compliment each course. Join us for a pre theatre cocktail, a glass of wine with bites for the table or an elevated meal with creative courses for every palate. So stay for a little, stay for a while.

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