Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Clackamas​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

Olympia Provisions Southeastの写真
4.6
素晴らしい(1358)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • SEポートランド
本日27回予約が入りました。
ポートランド有数の修復された美しい工業用建物の中にあるOlympia Provisions Southeastは、市内初のUSDAサルメリアから、洗練されたヨーロッパスタイルの料理のスポットへと成長してきました。有能なシェフのAlex Yoderによる、素朴なヨーロッパ料理の伝統に革新的なアプローチをしたメニューを提供しています。Yoder氏の料理には自家製シャルキュトリー、地元産の肉、季節の野菜を中心に使用しています。MEATと光る看板の下で、ファミリースタイルの料理と伝統的な前菜のユニークな食事を楽しめます。ディナーにマッチした地元の代表的ワインと旧世界のワインを中心にした豊富なワインリストを用意しています。温かいキャンドルの光を取り入れた洗練されたインダストリアルデザインが施され、元の場所にあったOlympia Provisionsのヨーロッパ風ダイニングのロマンチックな雰囲気が健在しています。ランチ/ブランチ時は5名以上の予約、ディナー時はすべての人数の予約を受け付けてます。9名以上の場合はお電話ください。
Tavern on Kruseの写真
4.5
非常に良い(1882)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • レイク ・ オスウィーゴ
本日33回予約が入りました。
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Repúblicaの写真
4.8
素晴らしい(891)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • パール地区
本日6回予約が入りました。
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling. We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with 7-Course and a 10-Course options. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories. República is a tasting menu-only restaurant. We offer a 7-course menu at $128 or a 10-course menu at $150 per person. We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners. Please note our menu offerings change daily.What you see below, is NOT our current menu.
Morchellaの写真
4.7
素晴らしい(194)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ノースイースト・ポートランド
本日1回予約が入りました。
Morchella is a modern American restaurant in Portland, OR dedicated to seasonal foraged and wild foods. We serve a foragers' tasting menu, in addition to an a la carte menu. We look forward to hosting you!
Avantiの写真
4.8
素晴らしい(284)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(北西部) • ウェストリン
本日10回予約が入りました。
Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Tartucaの写真
4.8
素晴らしい(74)
価格:高い
• イタリア料理 • ノースイースト・ポートランド
本日10回予約が入りました。
Since 2022, Tartuca has been a quintessential Pacific Northwest restaurant, contextualizing its hyper-local, farm-direct produce through an Italian lens on the active strip of Mississippi Avenue in North Portland. Inside Tartuca is a hip, bustling environment with an open kitchen, powered by a grooving soundtrack, house made pastas and focaccia, inventive composed dishes, and abundantly flowing wine from a tightly curated Italian list that exclusively features small, artisanal producers making wine naturally from organic and biodynamically farmed vineyards. For those seeking a quieter experience, Tartuca's best kept secret is a cozy back patio open all year round. We can't wait to serve you!
clarklewisの写真
4.4
非常に良い(2520)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • SEポートランド
本日10回予約が入りました。
セントラル・イーストサイド産業地区にある賑やかなレストランで、イタリア風、地元、オーガニック、季節、サステイナブルが特徴の料理を提供しています。オーク材の薪で焼くロティサリーグリルは大規模なオープンキッチンのかなめで、Clarklewisは2004年以来、地元のファーム・ツー・テーブルの創始者として、ポートランドの料理のメッカとしての格付けに貢献しました。利用には事前予約をお勧めします。大人数のグループは、The Kindling Roomと呼ばれるプライベートスペースを利用できます。
Thirsty Lion – Washington Square, ORの写真
4.4
非常に良い(2542)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • タイガード
本日49回予約が入りました。
ヨーロッパとアメリカのパブの伝統的価値観を融合することで、ガストロパブを友人や家族と祝い事をしたり、手作りの料理、ビール、カクテルを楽しんだりできるような場所に変えていくことが当店の使命です。
Cabezon Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(2329)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ノースイースト・ポートランド
本日12回予約が入りました。
Cabezonは活気あるご近所感覚のシーフードビストロ&魚市場です。Cabezonは2009年12月にポートランドのハリウッドとローズ・シティ・パーク地区の近くにオープンしました。太平洋岸北西部の恵みとその日に地元生産者から仕入れた食材により、季節感のある料理を中心とした”情熱を注いだコースタル・キュイジーヌ”を提供しています。オーナーシェフDavid Farrellとワイン専門家Jackie Speckがユニークなメニューを携えて皆様のお越しをお待ちしています。地元の魚や肉の薪焼料理、シェフの自家製パテ、季節のアイスクリームなどをお試しください。小規模生産のワインなど様々なワインを取り揃えています。
Can Fontの写真
4.5
非常に良い(1132)
価格:普通
• スペイン料理 • ノースウェスト・ポートランド
本日7回予約が入りました。
Can Font pioneers an accessible fine dining concept that offers Spanish cuisine with a PNW twist. Each dish is developed with Spanish roots in mind and is elevated by showcasing high-quality, Pacific Northwest produce and protein.Our promise is to deliver an exceptional experience. We value honest feedback and go above and beyond to make your time with us perfect.Guests often call us their second home and that feeling of comfort is exactly what we strive to achieve.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ