Deptfordのオープンキッチンがあるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(16)
本日39回予約が入りました。
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
本日47回予約が入りました。
15年以上に渡りモダンなアメリカ料理を提供し続けるレストランとして認められたForkは、2014 Food & Wine Best New Chefを受賞したシェフEli Kulpが、ユニークながら親しみやすいメニューを提供しています。料理には地元の最高の農産物、シーフード、肉、そして地域の深い歴史をも取り込んでいます。Forkのおしゃれでスタイリッシュ、かつ洗練された内装も魅力的で、居心地のとてもよい雰囲気の中で食事を楽しめます。Forkの、コンクリート打ちっぱなしのバーの天井から下がる手塗りのシャンデリアも魅力的です。Anthony DeMelasによって描かれたモダンな壁画が、天井の高さをさらに際立たせます。オープン以来Forkは、ニューヨーク・タイムズ、USAトゥデイ、タウン&カントリー、フード&ワイン、ワイン・スペクテイター、ザガットのグルメなど多くの地元や国中のメディアから賞賛を受けてきました。Forkは、フィラデルフィア・マガジンの15 Best of Philly賞も受賞しました。
本日67回予約が入りました。
Estiaは、フィラデルフィアで今までに類を見ない素晴らしいレストランです。ギリシャの島々を思わせる店内は、地中海の心地良い家のような雰囲気です。シンプルな調理法で作った本格的なギリシャ料理(ギリシャの島々、モロッコ、チュニジア、ポルトガルの海岸から空輸した魚を丸ごと焼いたものなど)を楽しめます。品揃え豊富なメニューから選んだ魚をシェフがオープンキッチンにて炭火で完璧に焼き上げる様子をご覧ください。
本日80回予約が入りました。
At Steak 48 in Philadelphia, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. The diverse menu at our Philadelphia steakhouse location will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers.
Our master butchers custom cut 28-day wet-aged steaks by hand for cooking in our 1800-degree broiler. Much of our beef comes from Midwestern farms in Michigan and Wisconsin as well as premium Wagyu beef brought in from the Mishima Reserve.
Enhance your meal with a hand-crafted cocktail made from local ingredients. Make your reservation today. We can't wait to see you!
本日39回予約が入りました。
Vernick Fish presents Philadelphia’s own, Chef Greg Vernick’s exploration beyond the boundaries of a seafood restaurant. His ingredient-driven cooking style, paired with a love for global flavors, results in an inventive menu of fish and shellfish dishes, and a range of vegetable preparations. Taking a detailed, seasonal, and sustainable approach with small and large plate offerings, the kitchen brings new life to the favorite hallmarks of American oyster bar fare and raw bar. Complementing the experience are well-crafted cocktails, and a focused wine list of seafood-friendly white and sparkling offerings, as well as light, fresh reds.
本日30回予約が入りました。
At Umile Trattoria guests can enjoy a warm, inviting atmosphere while savoring dishes crafted with both passion and care. The menu features a variety of freshly made pastas, vibrant salads, and flavorful artisan pizzas, small plates all inspired by authentic Italian flavors. Each dish is prepared using high-quality, locally sourced ingredients to ensure the freshest tastes in every bite. The restaurant also offers a selection of house-made desserts, perfect for rounding off a memorable meal. Some signature dishes are the Black Truffle Rotolo, Blue Crab Suppli, Humble Chopped Salad, Butternut Squash Bucatini, Beef Short Rib Pizza, Mishima Wagyu Flat Iron Steak, Banana + Nutella Budino.We are a BYOB as Haddonfield is a dry town. There is a retail winery, brewery and distillery in town and we encourage you to bring a bottle with you and let us take care of the rest.
本日10回予約が入りました。
River Twice is a Modern American restaurant that celebrates the richness of our regions bounty located on East Passyunk Avenue in South Philadelphia. Our menu frequently changes to reflect the finest of what local purveyors have in season to give guests a unique experience with every visit in our intimate but casual atmosphere. Our thoughtfully curated beverage list and wine pairings coincide with our dedication to develop a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region. Our intimate, window-lined dining room offers a charming view of the iconic Singing Fountain on East Passyunk Avenue. The dining room surrounds an open kitchen where you will be able to see our chefs at work.River Twice has been recognized by The Philadelphia Inquirer, The New York Times, has earned Chef Randy Rucker’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently Chef Randy Rucker garnered a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic.
本日19回予約が入りました。
Melograno BYOB(メログラノBYOB)は、リッテンハウス広場に位置する現代的なイタリアンレストランで、ベル3つを獲得し、ボナペティのトップテーブル(Bon Appetit's Top Tables)にも選ばれましました。ローマ生まれのシェフDemontisの手により、伝統的イタリア料理が風味豊かに生まれ変わります。旬の新鮮な食材だけを使用したメニューには、バラエティ豊かなシーフードと自家製のパスタ、ベジタリアン用料理が含まれています。最近、メニューにピンサが加わりました。ピンサ(pinsa)とは、ローマ時代風のピザで、「押す」ことを意味するラテン語のPinsereが語源です。