Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. モントリオール・ケベック

Dorval​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

Firegrill-St-Laurentの写真
4.3
非常に良い(428)
価格:普通
• ステーキハウス • ヴィル サン ・ ローラン/モン ロイヤル
本日10回予約が入りました。
Located near the Montreal YUL Airport and Hotel zone, next to Cinemas.Quality is the sum of hundreds of details. Some are small, many are subtle, but none are unimportant. The bottom line is pleasing the customer. The open kitchen is where the magic happens every time you come for lunch or supper. Using the freshest and finest ingredients, our cuisine is based on tastes that are ever evolving and reflect the influence of a variety of cultures not to mention the flavors of our city. Patrons can enjoy perfectly aged steak grilled to perfection, succulent ribs basked in mesquite B.B.Q. sauce, or try our daily fresh fish, followed by any of our irresistible desserts.
Maison Bouludの写真
4.7
素晴らしい(2827)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日51回予約が入りました。
Maison Boulud Montréal(メゾン・ブルッド・モントリオール)は、ニューヨーク市での数十年の料理の経験に触発されながらも、フランスの伝統が染み込んだシェフの料理を提供しています。 Daniel Bouludのメニューには、ケベック州の地元のサプライヤーからの豊富な食材と季節の食材が用いられています。エグゼクティブシェフRiccardo Bertolinoによる洗練されたソウルフルかつ現代的なフランス料理がその結果です。 Ritz-Carlton Montrealに位置し、レストラン、併設バー&ラウンジ、プライベートダイニングルーム2室は、活気に満ちたそれぞれの特徴があります。Maison Boulud(メゾン・ブルッド)では、ガラス張りの通年のウィンターガーデンと歴史的なホテルの庭園の景色を楽しめます。Daniel Bouludのおもてなしの心、さりげなくエレガントなトーン、部分的なオープンキッチンの景色は料理を引き立たせ、素晴らしい食事を毎日楽しめる集まりの場となっています。
Wienstein & Gavino'sの写真
4.3
非常に良い(1870)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日70回予約が入りました。
Situé au cœur du centre-ville de Montréal sur la populaire rue Crescent, Wienstein & Gavino’s bourdonne d’énergie 7 jours par semaine. Avec trois niveaux, il offre tout ce à partir d'une cuisine ouverte exceptionnel d'une grande terrasse extérieure à un bar fabuleux, Wienstein & Gavino's apâlit tous les goûts, tout en maintenant une atmosphère rustique de la Méditerranée.
Okeya Kyujiro Montrealの写真
4.9
素晴らしい(558)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
Welcome to Okeya KyujiroOur Omakase Experience is a chef’s choice menu consisting of seasonal ingredients mainly sourced from Japan. It includes approximately 25 courses with mostly sushi. IMPORTANT INFORMATIONSPlease let us know before taking a reservation any allergies or food restrictions to know if we can possibly accommodate your needs. We do not accept outsiders food or alcohol in our establishment.We do not have a kid’s menu.RESERVATION AND CANCELLATION POLICYReservation must be cancelled 48 hours in advance. Failure to cancel by this time will result in a cancellation fee.Parties of 5+ full will be required to pay the full price in advance plus 18% service fee.A valid credit card is required to make the reservation.To cancel a reservation, simply cancel through the OpenTable email confirmation or email us: info@okeya.caPRICE: $300 (Dinner) /$175 (Brunch) BEFORE TAX AND TIPS PER PERSON
Kitchen Galerieの写真
4.6
素晴らしい(567)
価格:高い
• ビストロ • マイル ・ エンド
本日8回予約が入りました。
Located near the vibrant Marché Jean-Talon, Kitchen Galerie is the prime destination for an exceptional culinary experience.Our chef Vincent Stafford and his team offer a unique menu : a perfect fusion of land and sea delights, with an exquisite selection of fresh seafood, flavorful fish, and succulent options for meat lovers. Whether you're seeking a refined dinner or a more casual atmosphere, our establishment welcomes you in a warm, inviting & festive setting .Come and enjoy artisanal cocktails, creative vegetarian dishes, and a fine selection of fare in an unforgettable gastronomic experience at Kitchen Galerie.
Gatto Matto - Lavalの写真
4.6
素晴らしい(1292)
価格:高い
• イタリア料理 • ラヴァル
本日38回予約が入りました。
The story of GATTO MATTO A revolutionary and Avant-Garde Art Deco concept with a flower bar theme that is a fusion between Chicago and Italy. Using premium materials designed and manufactured in Montreal, the elements marry themselves wonderfully. Bright and vibrant colors give a WOW factor that will make you feel like in a modern Milan hotel. The creation of the open kitchen concept never seen before in the Montreal area allows you to see the best chefs in the region at work.Gatto Matto’s avant-garde and modern Italian menu was developed by our talented chef and co-owner, Ara Ekmekdjian. This multi-dimensional chef first studied the art of classical French cuisine under Richard Bastien at Lemeac. He then focused his attention on perfecting his Italian culinary skills at Beatrice. His desire to master his craft later led him to join the creative team at Le Chien Fumant, where he worked tirelessly to achieve the rank of Chef de Cuisine.
Jérôme Ferrer - La Grande Table Gastronomiqueの写真
4.7
素晴らしい(4508)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
レストラン Europea は、色彩と風味が豊かに美食の「ランデブー」をしている、モントリオールの料理業界に欠かせないスポットとなっています。すべての料理評論家によって賞賛されていますので、シェフ Jérôme ferrer と彼の22名のチーム(シェフ・オブ・ジ・イヤー、レストラン・オブ・ジ・イヤー、「maitre cuisinier de France」との称号をいただきました)によって提供される抜きん出た体験をすることになるでしょう。 モントリオールのダウンタウンの中心部にあるチャーミングなビクトリア朝の邸宅で、料理がアートになる、忘れられない瞬間をお楽しみください。
Anemoneの写真
4.8
素晴らしい(239)
価格:非常に高い
• 市場の料理 • リトル ・ イタリー
本日10回予約が入りました。
Cuisine principalement de produits locaux de l'inspiration de Mike Madokoro et Minh Phat Tu, avec du vin choisi par Elena Racevičiūtė-Ouellette.
Les Mômesの写真
4.9
素晴らしい(115)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ヴィルレイ,
本日10回予約が入りました。
Les Mômes offers a friendly table where French techniques combine with a love of local products and an eco-responsible logic, thought out by Chef Yoann Van Den Berg. We break the codes of classic gourmet cuisine as we have seen and reviewed it, and we appreciate the attentive service and a warm, yet festive atmosphere, worthy of a dinner party. Don't forget to bring your own wine!
La Fabriqueの写真
4.7
素晴らしい(1498)
価格:高い
• ビストロ • プラトー ・ モンロイヤル
本日39回予約が入りました。
Facing Carré St-Louis, nestled between Le Plateau and the Latin Quarter, La Fabrique's concept awakens the senses. First in 2008, in full view from his open kitchen, co-owner Jean Baptiste Marchand has delighted diners with his attentive-to-detail cuisine. In 2018, La Fabrique has moved next door and continues to offer its comforting, unpretentious, and contemporary cuisine. Our new space will seduce you with its spacious decor, its bright bar, and its terrace facing the park. Come and enjoy classics or novelties– Jean-Baptiste Marchand and his team await you at brunch and in the evening.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ