Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ナッシュビル

Downtown / Sobro​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(12)

Etchの写真
4.7
素晴らしい(8524)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日33回予約が入りました。
Etchは、シェフ、デブ・パケットの最新のベンチャーレストランです。ダウンタウン・ナッシュビルにあるアンコールタワーのグラウンドフロアに位置するEtchは、個室のダイニングルーム、フルバー、オープンキッチン(バースタイルの座席付)を提供しています。 13年間Zolaのシェフ/オーナーであるデブは、ナッシュビルのベストシェフおよびナッシュビルのベストレストランを複数回受賞しています。ナッシュビルにレストランが多数ある中で、Etchは大胆な味と色鮮やかなプレゼンテーションで際立っています。 Etchの料理は、世界中のワインの豊富なコレクションを含む総合的なワインリストとともに提供しています。現代的にアレンジされた古典的なカクテル、様々な折衷的なビールや地域の生ビールを楽しめます。 シェフ・パケットの最新作であり、「アンコールという住所が示すようにスタンディングオベーションに値するユニークで遊び心あふれた限界を超えたデブの特別料理」(ナッシュビル・シーンのフードライター、キャリントン・フォックスによる評価)と称されたメニューをぜひお楽しみください。
Deacon's New Southの写真
4.5
非常に良い(2306)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
Billed as a modern Southern steakhouse, Deacon’s New South will feature a prominent dry-aging room and an exposed kitchen setting with a wood fire grill, as well as two bars, an eclectic lounge and a private area that can be reserved for large parties. Though it was built in the 1950s, the building’s art-deco influences — such as brass and copper details and bold architectural patterns — will be incorporated into the sleek, industrial design of Deacon’s.
Black Rabbitの写真
4.4
非常に良い(67)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日8回予約が入りました。
Located across from Printers Alley, just two blocks from Broadway, Black Rabbit is a Restaurant & Bar with full service dinner (4PM Mon-Sat), Saturday Brunch (10AM - 2PM), the Best Happy Hour in Nashville 2022 (4-6 PM Mon-Sat; $6 Old Fashioneds, Margs, and Mules) and Live Music (9PM Fri-Sat) . The creative cocktails and large bourbon collection flow generously from the bar while steaks, chops, seafood, & local vegetables emanate from the wood-fire, open kitchen. Originally home to a furniture showroom 134 years ago and subsequently, the law office of Tommy Osborn, attorney to Jimmy Hoffa, Black Rabbit is writing their own chapter by reimagining what a local Nashville tavern and speakeasy would've been like during Prohibition... wood-fire cooking, strong cocktails, and a sophisticated atmosphere with genuine, relaxed hospitality. Locally owned and operated, we aim to show you our idea of home team hospitality when you visit Downtown Nashville.
Commons Club Kitchen and Barの写真
4.5
非常に良い(251)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部) • ミッドタウン
本日12回予約が入りました。
Serving as the social epicenter of Virgin Hotels Nashville, Commons Club offers an interactive experience with three distinct spaces inviting locals and hotel guests alike to eat, drink and explore Music Row. The Kitchen boasts an open-style kitchen concept and dining room including an exclusive chef’s table. Guests can enjoy an elevated mix of small plates, craveable entrées and sides available for breakfast, lunch, brunch, and dinner. The Bar offers thoughtfully crafted cocktails, a curated wine selection and a menu of bites. Adjacent to the bar is The Shag Room, a swanky space with a southern twist that features wrap-around tiered seating and a fringe ceiling installation evoking an enjoyable setting for both travelers and locals.
Adele'sの写真
4.7
素晴らしい(5852)
価格:高い
• アメリカ料理 • ガルチ
本日46回予約が入りました。
地元食材を用い、季節感を大切にしたシンプルで素晴らしい料理
Oak Steakhouse - Nashvilleの写真
4.6
素晴らしい(3872)
価格:普通
• ステーキハウス • ガルチ
本日63回予約が入りました。
Join us for a featured Thanksgiving Day menu! Our chef team has curated a Thanksgiving menu that will feature a butternut squash bisque, herb roasted turkey with traditional accompaniments and a pumpkin cheesecake to finish. Wine pairings will feature Duckhorn and Elk Cove vineyards. In addition to the holiday feature, we will also have our full menu available the entire day. Please make plans to join us between 12:00 PM and 8:00 PM. We look forward to hosting you.
Central Bar + Kitchenの写真
4.0
とても良い(68)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン
本日2回予約が入りました。
Central Bar + Kitchen is a modern social hub near Vanderbilt University that welcomes locals, Nashville Travelers, and the campus community. Our guests are smart and stylish, so we never slack on delivering an excellent, energetic experience.
The Catbird Seatの写真
4.8
素晴らしい(173)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ミュージック ロー
本日4回予約が入りました。
The Catbird Seat is an intimate, chef-driven restaurant and culinary incubator that provides chefs a creative outlet in an interactive and open kitchen setting. With just 20 seats arranged around a U-shaped counter, guests are offered a front-row view of the chefs at work, crafting a 10-12 course tasting menu that evolves with the seasons.Currently led by Chefs Tiffani Ortiz and Andy Doubrava, the menu features a dynamic selection of dishes that emphasize sustainability and innovation. Drawing on ingredients preserved from past seasons, foraged finds, and items from their larder, Ortiz and Doubrava showcase their commitment to creativity, resourcefulness, and a modern approach to sustainable cooking.Since its opening, The Catbird Seat has received numerous accolades, including recognition as one of GQ Magazine’s Best New Restaurants, Bon Appetit’s Best New Restaurants, Wine Enthusiast’s Top 100 Wine Restaurants, and Opinionated About Dining’s Top 100 North American Restaurants.
The Chef and Iの写真
4.6
素晴らしい(3022)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ミュージック ロー
本日3回予約が入りました。
Lunch at "The Chef and I" is packed full of flavor. Located in our "Backstage" area downstairs in a casual atmosphere, sit where you can see what's happening in our kitchen. Enjoy popular items like the smash burger melt, hot fish sandwich and roma crunch salad or indulge in the chef's favorites of marinated salmon and green chile chicken melt. The Chef and I is built on a love story between two people that began 15 years ago in Nashville, Tennessee. We serve innovative cuisine in a fun environment. You can choose to order off the menu or do a chef's tasting any day of the week. A private chef’s table, an interactive show kitchen in addition to regular dining is what you’ll find at The Chef & I Nashville! Caramelized cauliflower, brussels sprouts, burrata and peaches, smoked elk rack, mojo Tennessee trout and black peppercorn steak our some of our current favorites. Farm to table cuisine with local and unique ingredients is what we are known for. Nashville's best!
Pelican & Pigの写真
4.9
素晴らしい(31)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • イースト・ナッシュヴィル
本日5回予約が入りました。
Owned and operated by husband and wife team Nick & Audra Guidry, Pelican & Pig operates with playful creativity and service in mind. Drawing inspiration from places they have lived and from their many travels, in name and through the menu, the restaurant is a nod to the inspirations and influences from the past and present. By bringing a fine-casual dining service experience to a comfortable, cozy atmosphere, it is our goal to provide exceptional service through attention to details and knowledge of products and menus. Upon entering you are greeted with a view of the completely open kitchen and wood-burning hearth. Let our staff welcome and guide you through the night with our list of craft cocktails, exceptional wine and spirit offerings and our hand-selected craft beer menu.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ