Edgebrookのオープンキッチンがあるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(19)
本日25回予約が入りました。
Pasta D'Arte Trattoria Italiana is a bistro that serves Italian cuisine in the Norwood Park area. Guests can watch their food being prepared in the open kitchen or grab some wine and cocktails while enjoying the sites and sounds of the outdoor seating area. Stop in and grab a quick lunch of cozze marinara with a nice insalata D'Arte, or bring the entire family in for an authentic Italian dinner.Start your visit at Pasta D'Arte Trattoria Italiana with an appetizer of bruschetta con mozzarella, then decide between a ciociara pizza or a risotto dish. The fresh tastes continue with sacchettini Bolognese or a selection from the ever-changing specials. Those craving a dish with more bite can try the tilapia al limone or the braciole di carne. Guests will also appreciate Pasta D'Arte Trattoria Italiana's dessert menu, which includes treats like the Chocolate Lava Cake and Apple Crostata.
本日164回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
本日143回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。
809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
本日12回予約が入りました。
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
本日105回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
本日30回予約が入りました。
「獰猛な薪」という意味を持つLeña Bravaでは、温製料理と冷静料理の絶妙な組み合わせを満喫できます。バハ・カリフォルニア州の様々な文化が織りなす沿岸部からインスピレーションを受け、この地方独特の直火焼き料理と周辺エリアで製造される国際レベルのワインを提供しています。
シーフードバーではスパイシーなアグアチレやユニークなセヴィーチェ、キッチンでは薪火によるグリルまたはオーブン料理を取り揃えています。Leña Bravaでは国内有数のメスカル酒や話題のグアダルーペ産ワインを用意しており、メキシコのエネルギッシュなエリアで生まれた独特の味を楽しめます。
本日73回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
本日92回予約が入りました。
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
本日145回予約が入りました。
ディナーのために外出することに特別な意味があった時代に戻ってみましょう。Wildfireは内装から店内に流れるジャズ音楽まで、そのスタイルや温かい雰囲気が友人とのお祝いや二人だけの静かな夜を過ごすのにぴったりです。網焼きのステーキや骨付き肉、薪焼きのシーフード、肉のローストなど、豊富なメニューはすべてオープンキッチンで調理されています。オリジナル特製料理に、ホースラディッシュクラストのフィレミニョン、マカダミアナッツの衣のオヒョウ魚、Wildfireチョップド・サラダ、杉板焼きサーモンなどがあります。特製マティーニや数あるワインをグラスで注文し、Wildfireの1940年代のナイトクラブ体験を心ゆくまでお楽しみください。