Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Lincoln Square​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

Akahoshi Ramenの写真
4.8
素晴らしい(366)
価格:普通
• 日本料理 • ローガン広場
本日22回予約が入りました。
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Tamaの写真
4.8
素晴らしい(166)
価格:高い
• 地中海料理 • ローガン広場
本日16回予約が入りました。
A charming intimate neighborhood restaurant by Chefs Avgeria Stapaki and Adalberto Olaez that merges Mediterranean traditions with South American and Asian ingredients. Tama has a strict 2 hour turn time. Your reservation starts at the time it is booked, whether all the members of your party have arrived.Please understand that we are a small restaurant and ever so grateful you have decided to join us.
West Town Bakery - West Townの写真
4.4
非常に良い(15)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウェスト・タウン
本日2回予約が入りました。
West Town Bakery is a Chicago staple for anyone craving coffee, sandwiches, cakes, pastries, and seasonal treats. Home of the "cake ball," West Town Bakery has five locations, in River North, The Loop, West Town, Wrigleyville, and Wheeling. Come to satisfy your hunger or sweet tooth, and stay for the upbeat vibes, excellent service, and offerings for everyone. Our aim is to blend Chicago's urban street art and music, while focusing on the techniques and flavors of the pastry scene. From our managers and chefs to our bakers and baristas, each member is instrumental in the creation of our breads, pastries, coffees and cakes, based on the principal belief that everyone should be able to have their cake and eat it too.
Rose Maryの写真
4.8
素晴らしい(3304)
価格:高い
• クロアチア料理 • ウェスト・ループ
本日160回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(14909)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日168回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
Fiorettaの写真
4.7
素晴らしい(852)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウェスト・ループ
本日91回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Leña Bravaの写真
4.8
素晴らしい(997)
価格:高い
• メキシコ料理 • ウェスト・ループ
本日33回予約が入りました。
「獰猛な薪」という意味を持つLeña Bravaでは、温製料理と冷静料理の絶妙な組み合わせを満喫できます。バハ・カリフォルニア州の様々な文化が織りなす沿岸部からインスピレーションを受け、この地方独特の直火焼き料理と周辺エリアで製造される国際レベルのワインを提供しています。 シーフードバーではスパイシーなアグアチレやユニークなセヴィーチェ、キッチンでは薪火によるグリルまたはオーブン料理を取り揃えています。Leña Bravaでは国内有数のメスカル酒や話題のグアダルーペ産ワインを用意しており、メキシコのエネルギッシュなエリアで生まれた独特の味を楽しめます。
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3048)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日88回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Ciraの写真
4.7
素晴らしい(1789)
価格:普通
• 地中海料理 • ウェスト・ループ
本日97回予約が入りました。
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
Olio e Più - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(978)
価格:高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日84回予約が入りました。
OLIO E PIÙ brings Italian tradition and true sense of Mediterranean liveliness to the vibrant neighborhood in Chicago.As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. It’s a place where time slows down, and conversations flow freely, just as they do in a true Italian household. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments, especially with the open kitchen concept.OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ