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Near North​のオープンキッチンがあるお店

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席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Olio e Più - Chicagoの写真
4.4
非常に良い(1060)
価格:高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日58回予約が入りました。
OLIO E PIÙ brings Italian tradition and true sense of Mediterranean liveliness to the vibrant neighborhood in Chicago.As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. It’s a place where time slows down, and conversations flow freely, just as they do in a true Italian household. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments, especially with the open kitchen concept.OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.
Tzucoの写真
4.7
素晴らしい(884)
価格:普通
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日56回予約が入りました。
Located in the bustling River North neighborhood of Chicago, Tzuco, helmed by the Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, offers a blend of authentic Mexican flavors and sophisticated French techniques. Named after Chef Gaytán’s hometown, Huitzuco, the restaurant boasts a menu rich in ceviche, seafood, and traditional Mexican dishes, served in a spacious dining room, lively bar, lounge, and an all-weather outdoor terrace.Tzuco’s captivating interiors, designed by the acclaimed Cadena + Asociados Concept Design, tell a story of Chef Gaytán's heritage with preserved materials from Mexico and handcrafted furnishings, ensuring guests not only savor exquisite dishes but also relish an immersive cultural experience.
Tantaの写真
4.7
素晴らしい(5101)
価格:高い
• ペルー料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日48回予約が入りました。
Tantaは、シカゴでペルーの風味と文化を共有することに専念しています。ダウンタウンの楽しくカジュアルかつ親しみやすい雰囲気の中で、本格的なペルー料理やドリンクを提供しています。地元産の食材と持続可能な農業や漁業に敏感である供給業者を使用し、カジュアルでありながら知識豊富で、誠実かつ気配りのあるサービスを提供しています。 Tantaには、それぞれ10名まで着席できるシェフズテーブルが2つあります。シェフズテーブルは、食事をしながらシェフがペルー料理を創造するのを眺められるセビチェバーと、オープンキッチン間にあるメインダイニングルームに位置しています。 AcurioとTanta ChicagoのシェフJesus Delgadoの創作メニューは、料理を介してペルー横断の旅に連れて行ってくれます。太平洋からアンデス山脈を通り抜けて砂漠やアマゾンまで、Tantaはペルーの文化を作り出す多様な地形や民族性を讃えます。
Beatrix - Streetervilleの写真
4.7
素晴らしい(3144)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日85回予約が入りました。
Beatrixはシカゴのリバー・ノースに位置する地域密着型のレストラン&コーヒーハウスで、待ち合わせにも適しています。シェフパートナーのSusan Weaver、Rita Dever、John Chiakulasによる創作メニューは、Lettuce’sテストキッチンで作られた料理をヒントにしています。 Beatrixは毎日朝食、ランチ、ディナー、深夜のメニューを用意しています。 全てのペストリー、パン、スイーツは毎日店内で焼いています。人気商品はエンジェルフードマフィン、ハニーバターシナモンロール、シン&クリスピーチョコチップクッキーなどです。店内で提供しているコーヒーや紅茶には、シカゴを代表するIntelligensia社とMetropolis社のものを使用しています。
Weber Grill - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(6938)
価格:普通
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日33回予約が入りました。
アウトドア・クッキングの基準を定めた会社が所有するWeber Grill Restaurantは、50年に渡って培われたグリルの専門知識の集大成です。すべて本格的なWeberの木炭ケトルを使って調理され、メニューには、ステーキ、シーフード、バーベキュー、ハンバーガーなど、屋外グリルの定番の中でも最高の料理を用意しています。オープンキッチンがあり、特別なプライベートイベント、パティオ席のほか、グリルのヒントも提供しています。
Harvestの写真
3.7
とても良い(140)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
Harvest Restaurant located at the Chicago Marriott Downtown Magnificent Mile celebrates the integrity and simplicity of classic Midwestern fare, focused on locally-sourced farm-fresh seasonal ingredients and the practice of scratch cooking techniques by a kitchen staff that shares a passionate pursuit of excellence. Harvest’s menus draw on chef-crafted selections prepared with in-season, local ingredients. Harvest’s commitment to Midwestern American scratch food is complemented by surroundings that draw from a modern urban feel with a hint of nature, giving every diner a reason to linger, enjoy the company they’re with, and celebrate nature’s culinary bounty.
il Carciofoの写真
4.5
非常に良い(232)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日112回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Fiorettaの写真
4.7
素晴らしい(954)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウェスト・ループ
本日44回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Leña Bravaの写真
4.7
素晴らしい(1021)
価格:高い
• メキシコ料理 • ウェスト・ループ
本日13回予約が入りました。
「獰猛な薪」という意味を持つLeña Bravaでは、温製料理と冷静料理の絶妙な組み合わせを満喫できます。バハ・カリフォルニア州の様々な文化が織りなす沿岸部からインスピレーションを受け、この地方独特の直火焼き料理と周辺エリアで製造される国際レベルのワインを提供しています。 シーフードバーではスパイシーなアグアチレやユニークなセヴィーチェ、キッチンでは薪火によるグリルまたはオーブン料理を取り揃えています。Leña Bravaでは国内有数のメスカル酒や話題のグアダルーペ産ワインを用意しており、メキシコのエネルギッシュなエリアで生まれた独特の味を楽しめます。
Cabra - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(3102)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日52回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
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