Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Near North​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

Olio e Più - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(967)
価格:高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日66回予約が入りました。
OLIO E PIÙ brings Italian tradition and true sense of Mediterranean liveliness to the vibrant neighborhood in Chicago.As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. It’s a place where time slows down, and conversations flow freely, just as they do in a true Italian household. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments, especially with the open kitchen concept.OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.
Tantaの写真
4.7
素晴らしい(5069)
価格:高い
• ペルー料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日37回予約が入りました。
Tantaは、シカゴでペルーの風味と文化を共有することに専念しています。ダウンタウンの楽しくカジュアルかつ親しみやすい雰囲気の中で、本格的なペルー料理やドリンクを提供しています。地元産の食材と持続可能な農業や漁業に敏感である供給業者を使用し、カジュアルでありながら知識豊富で、誠実かつ気配りのあるサービスを提供しています。 Tantaには、それぞれ10名まで着席できるシェフズテーブルが2つあります。シェフズテーブルは、食事をしながらシェフがペルー料理を創造するのを眺められるセビチェバーと、オープンキッチン間にあるメインダイニングルームに位置しています。 AcurioとTanta ChicagoのシェフJesus Delgadoの創作メニューは、料理を介してペルー横断の旅に連れて行ってくれます。太平洋からアンデス山脈を通り抜けて砂漠やアマゾンまで、Tantaはペルーの文化を作り出す多様な地形や民族性を讃えます。
Weber Grill - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(6912)
価格:普通
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日40回予約が入りました。
アウトドア・クッキングの基準を定めた会社が所有するWeber Grill Restaurantは、50年に渡って培われたグリルの専門知識の集大成です。すべて本格的なWeberの木炭ケトルを使って調理され、メニューには、ステーキ、シーフード、バーベキュー、ハンバーガーなど、屋外グリルの定番の中でも最高の料理を用意しています。オープンキッチンがあり、特別なプライベートイベント、パティオ席のほか、グリルのヒントも提供しています。
Fiorettaの写真
4.7
素晴らしい(851)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウェスト・ループ
本日62回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3048)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日36回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Roanokeの写真
4.3
非常に良い(1449)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ループ
本日54回予約が入りました。
Roanoke Restaurant, located in the Loop, is a local favorite known for its excellent service and top-tier culinary offerings. The menu highlights artisan comfort food, signature rotisserie dishes, and hand-crafted cocktails. The restaurant's design features luxurious finishes, copper accents, and warm lighting inspired by the rotisserie and brick oven in the open kitchen. Whether you're enjoying happy hour at the bar, dining by the fireplace for a more intimate experience, or joining the vibrant lunch crowd, Roanoke is an ideal spot to gather with colleagues, friends, or family. The restaurant also offers large event spaces that can accommodate up to 250 people.Guests can enjoy parking validation at the 172 W Madison Self-Park Garage. After 4 p.m. on weekends and weeknights, park for free with a $25 meal purchase. Be sure to bring your parking slip for validation. Not valid for valet parking.
GT Prime Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(2150)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日13回予約が入りました。
地元農場や季節の食材にこだわりを持つ、パートナー兼エグゼクティブシェフでFood & Wine Best New Chef 2008を受賞したGiuseppe Tentoriが、様々なカットのステーキや季節野菜を使った肉中心の大皿料理を作り出しています。
Wildfire - Chicagoの写真
4.3
非常に良い(8476)
価格:普通
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日21回予約が入りました。
Step back in time to when going out for dinner meant something really special. From the decor to the jazz music, Wildfire has the style and warmth that makes it perfect for celebrating with friends or a quiet evening for two. The extensive menu features broiled steaks and chops, wood-roasted seafood and roasted meats, all prepared in an open kitchen. Signature dishes include Horseradish Crusted Filet Mignon, Macadamia Nut Crusted Halibut, Wildfire Chopped Salad and Cedar Planked Salmon. So order a signature martini or one of our many wines by the glass, then sit back and enjoy the 1940s supper club experience of Wildfire.
Elskeの写真
4.7
素晴らしい(1211)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ウェスト・ループ
本日17回予約が入りました。
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Proxiの写真
4.7
素晴らしい(2398)
価格:高い
• グローバル料理 • ウェスト・ループ
本日18回予約が入りました。
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ