Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Spring Branch​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(12)

Jonathan's The Rub at Campbell Placeの写真
4.8
素晴らしい(1955)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウエスト サイド
本日5回予約が入りました。
Jonathan’s The Rubは、ヒューストン最年長の料理人を自称するジョナサンが、お客様に最高のダイニング体験と上質な料理を提供するという、彼が今日も情熱的に追求し続ける目的や使命とともに創業したレストランです。当店は、ジョナサンや他のシェフによる料理の舞台裏を視覚、嗅覚、聴覚で楽しめるオープンキッチンを併設しています。(ぜひ、実際にご体験ください。)Jonathan's The Rubは快適でくつろげるおすすめの場所です。食欲を満たしてお帰りになるまでに、もしかすると数人の新しい友人もできるかもしれません。
Credenceの写真
4.8
素晴らしい(244)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウエスト サイド
本日41回予約が入りました。
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Perry's Steakhouse & Grille - Memorial Cityの写真
4.7
素晴らしい(6127)
価格:高い
• ステーキハウス • ウエスト サイド
本日46回予約が入りました。
Perry’sメモリアル・シティ店は、エネルギー回廊の中心部を走る州間高速道路10号線からすぐのロケーションで、食欲を刺激し欲求を満たす類まれなダイニング体験を提供しています。人々に愛される受賞歴のあるメニューを提供するPerry’sは、6mの高さのワインタワー、8室のプライベートダイニングルームを含む、折衷​​的な雰囲気のあるエレガントなムードの店内が自慢です。ライブエンターテイメントの夜は、Perry’sが設立された年にちなんで名付けられた賑やかなBar 79にてカクテルをお楽しみください。肉屋のルーツに忠実であり続けるPerry’sでは、精選されたUSDA格付けの熟成プライムビーフを使用し、有名な指7本分の高さのポークチョップなどの特製料理をテーブルのすぐ横で切り分けてサービスしています。Perry’sでの食事には間違いなく誰もが感銘を受けるでしょう。
Prime 131の写真
4.7
素晴らしい(204)
価格:高い
• ステーキハウス • ハイツ/ワシントン
本日20回予約が入りました。
A Berg Hospitality Group original concept, Prime 131 is a live-fire steakhouse and sushi bar within a revamped industrial space at The Docks at Timbergrove. Evoking the electric ambiance of New York’s chic yet edgy Meatpacking District in the early 90s, Prime 131 ignites a fresh dining experience in Houston where the artistry of grilling takes center stage. A protein-forward concept with Korean and Japanese influence, Prime 131 creates a completely unique meat experience where diners watch their meal be prepared on four central wood fire grills and two Josper charcoal ovens. In addition, a full sushi bar and four Korean barbeque style tables offer curated experiences featuring some of the most exclusive cuts in the world.
Rosie Cannonballの写真
4.8
素晴らしい(30)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • モントローズ
本日27回予約が入りました。
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Guard and Grace - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(1799)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
Named after our daughter Grace, along with the idea that a steakhouse can be graceful, whimsical, and elegant without being dark and moody. What started as a vision to keep the vibe light and airy while letting the outside in, has turned into an Award-winning design of which we couldn't be prouder. This menu is truly meant to offer something for everyone, with often found steakhouse features as well as a plethora of seafood to truly highlight the best of the gulf and beyond. Prime, Dry Aged and local Wagyu cuts of beef in 4 to 40 oz. portions are available to satisfy any sized appetite. Innovative cocktails and wines from around the world top it all off -making Guard and Grace the place to be for happy hour, a couple's night out or your private event. Our family, or Ohana, is a passionate group of culinary obsessives who strive to make memories that will last a lifetime. Houston is a special city that has stolen our hearts, and from the bottom of them, we thank you for joining us.
Main Kitchenの写真
4.7
素晴らしい(230)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日4回予約が入りました。
Main Kitchenは、ヒューストンの多様でユニークな料理文化に触発された、シンプルかつエレガントなメニューを提供しています。受賞歴のあるシェフJelle Vandenbrouckeが地元食材を使い、各国料理からインスピレーションを得た季節のメニューを作り出しています。朝食、ランチ、ディナータイムに営業しています。
Late Augustの写真
4.4
非常に良い(79)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン
本日4回予約が入りました。
The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
George's Bistro & Barの写真
4.7
素晴らしい(287)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • W大学、医療センター
本日4回予約が入りました。
George's Bistro and Bar pushes the envelope of elevated continental cuisine. Taking its influences from our team members’ culinary roots, George's Bistro and Bar blends traditional and innovative techniques to create unique offerings using local ingredients in all of its dishes. We are grounded in hospitality with our staff’s commitment to providing you with a memorable experience each time you walk through our door.We’re excited to bring something new to our community and can’t wait to share our unique recipes. We can't wait to serve you!
The Nashの写真
4.4
非常に良い(104)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日1回予約が入りました。
The Nash, a Modern American restaurant and bar, offers diners a dynamic yet laid-back style, serving lunch, happy hour and dinner in the heart of downtown. Led by General Manager Timothy Contreras & James Beard Awarded Chef Tom Cunanan, the handsome space is located in the historic Star formerly known as the Texaco Building, that features an impressive floor to ceiling bar and open kitchen. This inviting ambience makes for the ideal spot for happy hour, late afternoon cocktails or dinner.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ