Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Hyde Park​の薪オーブンがあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

avec West Loopの写真
4.8
素晴らしい(825)
価格:普通
• 地中海料理 • ウェスト・ループ
本日64回予約が入りました。
One Off Hospitalityを手がけた受賞歴のあるチームによるワインバーのavecは、エグゼクティブシェフのPaul Kahan、Donnie Madia、.ワインスチュワードのEduard Seitanが提携して、2003年10月にオープンしました。地中海の伝統料理風の中西部料理、南フランス、イタリア、ポルトガル、スペインの海岸のワイン生産地域から影響を受けた料理が揃う素朴なメニューを提供しています。料理には地中海の香り、風味、色が反映させています。avecのお値打ちな料金のワインリストでは、南西ヨーロッパのブティックヴィンヤードに焦点を当てています。 avecはBlackbird、The Publican、The Violet Hour、Big Star、Publican Quality Meatsの姉妹レストランです。
Macelloの写真
4.7
素晴らしい(2096)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日9回予約が入りました。
**Macelloは、シカゴマガジン(2015年11月)のシカゴの「BEST PIZZA」特集で、2位の評価を受けました** イタリア・プーリア地方の料理、ステーキ&チョップ。素朴なイタリアンレストラン兼マーケット/デリのMacelloは、倉庫地区(ウエスト・ループ)に位置し、梁出し天井、むき出しのレンガ、2つの薪オーブンがある広々としたダイニングルームを提供しています。メニューには、様々な薄焼きピザのほか、スパイシーなチェリートマトソースとシーフードのリングイネなどがあります。Macelloの正面の肉屋をヒントにしたマーケットでは、ハム類、チーズ、ブーツの形をしたイタリアの「かかと」部分にあるプーリア地方の食品などを扱っています。Macelloは、1920年代に食肉処理場として使用されていた建物を利用しています。
Coco Pazzoの写真
4.7
素晴らしい(3851)
価格:高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日25回予約が入りました。
木製の梁天井、大きな出窓、演劇照明、ブルーベルベットのカーテンなどの装飾が施された快適なCoco Pazzoは、モダンで温かみのある洗練されたレストランです。ファッショナブルなリバーノース周辺に位置し、トスカーナ風の季節のメニュー、ワインスペクテイター賞を受賞した全イタリアのワインリストを提供しています。オープンキッチンと薪オーブンがある約15mのアンティークバーで食事を楽しめます。
Trattoria RNBの写真
4.6
素晴らしい(49)
価格:高い
• イタリア料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日9回予約が入りました。
Welcome to Trattoria RnB, where Italian homemade classics are prepared with a unique flair! Dive into the vibrant flavors of Rome, Naples, and Bari with our sizzling wood-fired oven pizzas, meticulously handcrafted pasta delights, and one-of-a-kind regional specialties.Wash it all down with our extensive, authentic Italian wines and signature cocktails that'll have you singing "That's Amore" in no time! Located in the heart of Bucktown, our restaurant sets the stage for a playful dining experience, complete with contemporary Italian R&B beats. Join us for a soul-soothing Italian experience.
Gallucciの写真
4.3
非常に良い(470)
価格:普通
• ピッツェリア • オールド・タウン
本日11回予約が入りました。
Authentic Neapolitan-style Pizza as well as Southern Italian dishes. Great Italian beers, wines and hand-crafted Italian spirit based cocktails to go with any of your food selections. Come check out our patio and beautiful dining room!
Pizzeria Dueの写真
4.4
非常に良い(188)
価格:普通
• アメリカ料理 • ニア ・ ノース
本日22回予約が入りました。
In 1943, on the corner of Ohio and Wabash in downtown Chicago, Uno Founders, Ike Sewell and Ric Riccardo, created the original and legendary Chicago Style Deep Dish Pizza. They combined authentic Italian recipes with the finest meats, spices, vegetables and cheeses and baked them in a unique and delicious deep dish crust, creating a hearty pizza like no other. Today, Uno’s Deep Dish Pizza is still made as it was then, with dough made fresh daily, hand stretched and covered with meats, hand-cut vegetables and freshly shredded mozzarella cheese. We put that same attention to detail in all our menu items, including pasta, salads, burgers, steaks and seafood and our new Love All, Feed All™ menu – which includes our 600-calorie-or-less Uno De-Lites, as well as our Gluten-Sensitive, Carb-Conscious, Vegetarian and Vegan offerings. So come by and let us help you create memories with your family and friends at Uno.
Forno Rosso Pizzeria - West Loopの写真
4.7
素晴らしい(585)
価格:普通
• ピッツェリア • ウェスト・ループ
本日12回予約が入りました。
Bringing traditional Vera Pizza Napoletana to the West LoopPlease note we do not take reservations for our Patio outdoors, it is first come first serve. We also operate on a 90 minute dine time for the entire restaurant. Thank you for your corporationFor Our Gluten Free Diners please make reservations for gluten free dough. In our effort to serve the best and safest quality product our gluten free is available in limited supply, we strive to always have it available sometimes demand is greater and we do run out. Pizza in Napoli is soft and foldable and can be considered “wet” by American standards. For this reason, people in Napoli generally eat their pizza with a knife and fork. Blackened char spots on the pizza crust is a tell–tale sign of Pizza Napoletana that has been cooked in a blistering hot, wood-burning oven.
Leña Bravaの写真
4.8
素晴らしい(991)
価格:高い
• メキシコ料理 • ウェスト・ループ
本日14回予約が入りました。
「獰猛な薪」という意味を持つLeña Bravaでは、温製料理と冷静料理の絶妙な組み合わせを満喫できます。バハ・カリフォルニア州の様々な文化が織りなす沿岸部からインスピレーションを受け、この地方独特の直火焼き料理と周辺エリアで製造される国際レベルのワインを提供しています。 シーフードバーではスパイシーなアグアチレやユニークなセヴィーチェ、キッチンでは薪火によるグリルまたはオーブン料理を取り揃えています。Leña Bravaでは国内有数のメスカル酒や話題のグアダルーペ産ワインを用意しており、メキシコのエネルギッシュなエリアで生まれた独特の味を楽しめます。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ