Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Kensington​の薪オーブンがあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

A16 Rockridgeの写真
4.4
非常に良い(2367)
価格:高い
• イタリア料理 • オークランド
本日19回予約が入りました。
A16はプーリアにカンパニアとプーリアを結ぶ幹線道路にちなんで命名されました。レストランのメニューは、この活気に満ちた南イタリアの地域の素朴な伝統に根ざしています。ワインリストは主に南イタリアの品種を揃えており、40以上のワインをグラスやハーフボトルのカラフで提供しています。バーでは、クラシックなカクテルやモダンなカクテル、豊富な種類のアマーロを用意しています。
Marzanoの写真
4.8
素晴らしい(1050)
価格:普通
• イタリア料理 • オークランド
本日21回予約が入りました。
まるでイタリアの小さな家族経営のトラットリアのようなMarzanoは、シンプルで素朴、そして寛大な精神にあふれる空間です。エグゼクティブシェフRobert Holtは南イタリアからヒントを得、薪釜で焼くナポリピザを提供しています。
EPIC Steakの写真
4.7
素晴らしい(8160)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日45回予約が入りました。
EPIC Steak is a unique addition to San Francisco’s culinary landscape. Led by acclaimed Executive Chef Parke Ulrich, renowned for his elegant treatment of seafood at Waterbar, Chef Ulrich utilizes similar techniques on meat, creating preparations with a focus on simplicity and flavor.
Park Tavern on Washington Squareの写真
3.7
とても良い(40)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ノース ・ ビーチ
本日17回予約が入りました。
Park Tavern on Washington Square has long been a vibrant staple and foundation of the North Beach community. Now, under the helm of renowned American chef-partner Jonathan Waxman and fifth-generation San Franciscan James Nicholas, Park Tavern on Washington Square celebrates San Francisco’s vibrant dining scene with a fresh new era. The restaurant has several private dining options available for groups and parties. As a Bay Area native and one of the pioneers of “California cuisine” Chef Waxman leans into his roots, celebrating the region’s local ingredients showcased in simple, seasonal dishes. Guests can enjoy a menu including Yellowfin Tuna Crudo with avocado, blood oranges, and fresno chili salsa, Cavatelli with dungeness crab, lemon, and parmesan, and Kurobuta Pork Chop Milanese with new potatoes and pepperonata. A few of Waxman’s trademark dishes make an appearance including the JW Kale Salad with anchovy dressing and breadcrumbs, and the famed JW Chicken with salsa verde.
Sens Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1353)
価格:高い
• 地中海料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
Sens(センス)は「Sense(感覚)」を意味するフランス語で、体の内外から感じる視覚、聴覚、嗅覚、味覚のことを表しています。 Sensは幸せを感じる料理を作り出すことに情熱を注いでおり、地中海の多様な文化と料理からインスピレーションを得ています。見直したり、作り変えることではなく、磨きをかけ新しい力を吹き込んだおいしく美しい料理を作ることを目標にしています。伝統と現代のテクニックを高める最高級の地元食材とエキゾチックなスパイスのみを使用しています。私たちはいつでも、これからも変わりなく、完璧な味、香り、食感、組み合わせの料理を生み出し、ユニークでかけがえのない体験を提供できるよう努めます。 Sensへようこそ。
Tomatina - Alamedaの写真
4.3
非常に良い(157)
価格:普通
• イタリア料理 • アラメダ
For parties over 4 guests or if desired time not available, please contact us directly at 510-521-1000 to book your reservationWE CATER ANY EVENT no celebration is too large or too small!Tomatina is a classic Italian restaurant. This is a casual and relaxed Italian neighborhood restaurant. As a sharp contrast to fine Italian dining, this is a place to enjoy a glass of wine and unwind with unpretentious pasta dishes served in hearty portions. Tomatina is designed to appeal to as many people as possible, which is why they carry a vegetarian, gluten-free and children's menu in addition to their regular ones. Each month, Tomatina offers seasonal specials in addition to the normal menu. These offerings have included a chicken apple salad, roasted cauliflower pizza and even a proscuitto and fig piadine. Staples of the menu that guests can always count on are dishes such as the ravioli di formaggi, mini-hand tossed pizzas.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ