Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. カルガリー・南アルバータ

Lake Bona Vista​の薪オーブンがあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Posto Pizzeria and Barの写真
4.7
素晴らしい(1345)
価格:普通
• ピッツェリア • カルガリー
本日13回予約が入りました。
私たち大人はワインを愛し、時にたくさんワインを飲み、そしておいしい料理も味わいます。何よりも重要なのは、ワインや料理を友人たちとその楽しみを共有したいということです。 品数は少ないながらも、おいしい料理が並ぶメニューを提供します。気分次第で、小皿料理や、各種ピザ、大皿を選択できます。
FinePrintの写真
4.7
素晴らしい(491)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日17回予約が入りました。
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
Pizza Cultureの写真
4.7
素晴らしい(120)
価格:普通
• ピッツェリア • カルガリー
本日9回予約が入りました。
Pizza Culture Napoletana brings you authentic, true-to-Italy Napoletana pizza and amore. As a registered member of the Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) you can put your trust in our crust. Our founder and head pizza maker Jeremy Hube is hands-on in the restaurant and can be seen working our wood-fired oven (alongside the ever-reliable and talented Simon and Roman). We curate a wine list that is regionally appropriate and the good word on the street is that we make a mean sourdough (a side hustle we perfected in the Pandemic). A friendly, casual and often bustling neighbourhood pizzeria with a dine-in dining room, side-street patio and options for takeout and delivery. If you've never dined with us before, we look forward to seeing you soon!
Pulcinellaの写真
4.6
素晴らしい(2328)
価格:普通
• イタリア料理 • ケンジントン
本日18回予約が入りました。
エグゼクティブシェフのDomenic Tuddaは、彼の家族が経営するカルガリーのStromboli'sレストランでイタリア料理を学びながら幼少期を過ごしました。その後イタリアで広範囲にわたる料理の勉強を続け、ユニークで驚くほど本格的なイタリア料理をカルガリーの人々に届けるという両親の遺産を受け継ぐことができました。Domenicの冒険の中で最も印象的な場所は、海外での研修を終え2006年の春にカルガリーへ戻った際、最初に名声を得たRistorante Pulcinellaでした。世界でも数少ないAPN(Associazione Pizzaioli Napolitani)の認定を受けたピッツエリアの一つで、Domenicは料理のスキル、驚くべきワインの知識、イタリア料理への情熱をカルガリーの人々に示してきました。ここでは真に芸術的、オリジナルで、忘れられないおいしい食事の経験が可能です。典型的な北米のピザとは確かに異なりますが、味はお墨付きです。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ