Miami Shoresの薪オーブンがあるベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(14)
¥¥¥¥価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Design District
本日36回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
本日2回予約が入りました。
Located in the heart of Midtown Miami, this corner Trattoria & Spritz Bar turns out modern Italian-Mediterranean plates in its cozy dining room. Italica offers both indoor and outdoor seating options decorated with an urban chic and modern style that blends well with the neighborhood.Italica was founded by Pablo Sartori, who has insatiable passion for good food, good drinks and memorable restaurants such as the famous Negroni Restaurants.Originally opened in Buenos Aires, Argentina in 2019 Italica was created to satisfies customers with modern version of traditional Italian recipes. Italica has passion to host people and to have lifelong relationships with our guests, welcoming them with open arms each time. We strive to spread our enthusiasm through attentive service, delicious food, value for money. Our mission is simple: to deliver memorable experiences.
本日4回予約が入りました。
Welcome to MOMENTO by Ikaro, located in the vibrant heart of Downtown Miami. Our space invites you to relax on our alfresco terrace and experience the culinary artistry of an open kitchen. Led by Chef Iñaki Murua and Chef Carolina Sánchez, our menu celebrates Spanish and Ecuadorian heritage with a touch of Miami flair, inspired by our Michelin-starred restaurant in La Rioja, Spain.Explore highlighted dishes like Green Plantain Empanadas, Amazonian Tiradito, and Roasted Neapia-Marinated Cauliflower. Delight in options like Glazed Boneless Short Ribs and Wood-Fired Branzino, finishing with our signature Lotus Cheesecake.Join us for Happy Hour, Wed-Fri, 5-7 PM, featuring $10 classic cocktails, $12 specialty cocktails, $8 wine, $6 beer, and bites for $8.Grace Period: After 15 minutes, table reservations and locations aren’t guaranteed, though we’ll do our best to accommodate requests. Dining is reserved for two hours.
本日20回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
本日2回予約が入りました。
南アメリカの昔ながらの炭火料理への情熱から生まれたレストランです。アルゼンチンのグリルマスター、フランシス・モールマンが作り出すオープンキッチンからの現代的なアサード、地元の食材、伝統的なレシピをガウチョ風にアレンジした料理を楽しめます。
サンデーアサード:
アサード(炭火焼肉料理)は、友人や家族が集まって伝統的な料理を楽しむアルゼンチンで人気の社交イベントです。料理だけでなく、その伝統と共に過ごすことを意味します。日曜日のファミリースタイル・メニューは、週末の家族用の各種メニューです。