Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Historic South-Central​のスパイシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(240)

Bestiaの写真
4.8
素晴らしい(8290)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日132回予約が入りました。
イタリアの様々な郷土料理を楽しめるレストランです。ロサンゼルス・ダウンタウンのアーツ・ディストリクトにあります。
Perch LAの写真
4.6
素晴らしい(11833)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ダウンタウン
本日257回予約が入りました。
高いところにある休息場所。
Katsuya - L.A. Liveの写真
4.5
非常に良い(2813)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日57回予約が入りました。
Katsuyaはロサンゼルスタイムズ紙で南カリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」、OpenTableの「アメリカの人気レストラン50」の一つに選ばれました。熟練寿司職人の上地勝也とデザイナーPhilippe Starckがダイナミックに手を組んだKatsuya by Starckで満足感に浸ることができます。シェフ上地が日本の味をアメリカの味覚を巧みにアレンジし、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを提供しています。 クリスピーライスとスパイシーツナ、ブリの刺身とハラペーニョ、銀ダラの味噌漬けなどの特製料理を楽しめます。優れた才能と狂いのない技術を駆使し、Katsuya by Starckは日本料理の顔を変えています。
CENTOの写真
4.8
素晴らしい(900)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • Mid-City
本日57回予約が入りました。
BREAKING THE MEDITERRANEAN MOLD. CENTO RESTAURANT IS INSPIRED BY THE MEDITERRANEAN AND LOCATED IN LOS ANGELES.
71Aboveの写真
4.6
素晴らしい(5890)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日85回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Antico Nuovoの写真
4.7
素晴らしい(875)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日36回予約が入りました。
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Mrs. Fishの写真
4.5
非常に良い(1680)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日84回予約が入りました。
A truly unique dining and cocktail experience nestled below the main level of the historic Pershing Square Building, in the heart of Downtown Los Angeles. Mrs. Fish is a subterranean Japanese restaurant lounge providing the perfect gathering place for after-work libations, pre-theater bites or full dining experiences. *Walk-ins after 10:45pm must be 21+ with ID*Valet Parking is offered Tuesday – Saturday for $13.00 Cash, $14 Credit Card. *Our Dress Code is Upscale Casual preferred. Presentable shirts, jeans, or shorts are acceptable.*We advise guests to arrive at the time of reservation to Check-in for table. We have a 15 minute grace period if guests are running late. The restaurant charges a 20% auto-gratuity on all food and beverage items for parties and groups of 6 or larger. The full amount of the gratuity is distributed to employees in the chain of service to the guests.
Joyceの写真
4.5
非常に良い(543)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部) • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
Cara Caraの写真
4.7
素晴らしい(1482)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日89回予約が入りました。
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Openaireの写真
4.5
非常に良い(2326)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日48回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ