
Fleming's Steakhouse - Fresno
4.8
評価・口コミ(882)
50 USドル~
ステーキハウス
レストランの予約
2名
2025年3月15日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 高級
- 高級ワインが評判
- 特別な食事に最適
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルステーキハウス, ワインバー, バーラウンジ
- 【営業時間】月~土 16:00~22:00 日 16:00~21:00
- 電話番号(559) 222-5823
- 【ご利用可能カード】AMEX, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeビジネスカジュア ル
- パーティー・貸切Looking to host a private event or business meeting in our restaurant? Our Events & Catering Menu offers a wide selection of hors d'oeuvres, starters, multi-course lunches and dinners. Our Events & Catering Associate will help you select one of our private dining rooms and coordinate all the details
- パーティー・貸切のお問い合わせPrivate Dining Director: (559) 222-5823
- エリアフレズノ
- 【最寄りの駅・交差点】N Anbus Street
- Parking detailsValet offered in Front of Restaurant for $5.00 a car. We are located in a mall parking lot with ample mall parking a short walk away.
- Public transitBus stop on Shaw & Angus.
- 【その他】テイクアウト, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ワイン, 個室, 宅配サービス, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
ギフトカード
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
エクスペリエンス
A Toast to Legacy:Schramsberg & Davies Wine Dinner
一人当たり$130.00
2025年4月11日のみ表示するFull menu and details coming soon. This experience is reserved for adults 21+ years of age. Price excludes tax and gratuity.A Night with Paul Hobbs
一人当たり$145.00
2025年8月15日のみ表示するJoin us for an evening showcasing Paul Hobbs’ pioneering work that spans across two hemispheres – Napa Valley, California and Mendoza, Argentina. Our Team is perfecting the pairings, and a full menu will be announced closer to the event date. Amuse-Bouche: CROSSBARN by PAUL HOBBS, Chardonnay, Sonoma Coast Course 1: VIÑNA COBOS, Felino, Cabernet Sauvignon, Mendoza, Argentina Course 2: BRAMARE, Malbec, Luján de Cuyo, Mendoza, Argentina Course 3: PAUL HOBBS, Cabernet Sauvignon, Coomsbville, Napa Valley Course 4: Coffee & Tea This experience is reserved for adults 21+. Price excludes tax and gratuity.Easter 3-Course Brunch
一人当たり$55.00
2025年4月19日〜2025年4月20日Dress in your Easter best and gather with your loved ones around our table to delight in our 3-Course Weekend Brunch Menu featuring savory selections such as our Sliced Tenderloin & French Onion Frittata, Baby Gem Shellfish Louie Salad, and Filet Mignon with North Atlantic Lobster Tail. Brunch Menu starts at $55 per Guest. Regular Dinner Menu also available all day, and Brunch Menu 3-course excludes tax and gratuity.