OpenTable の名店
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Coeur
アメリカ料理•ファーンデールFine-dining vet Jordan Smith has plenty of fun with the menu at his French-ish Ferndale spot that the Detroit Free Press named 2024's best new restaurant. The sleek wooden interiors make it feel very upscale, but Coeur is totally unpretentious and laidback. Expect a seasonal menu of dishes like a branzino curry with trumpet mushroom and next-level desserts from pastry chef Carla Spicuzzi like a swanky take on a Choco Taco. Make the most of your visit by choosing the five-course chef's tasting.
空席をすべて表示Selden Standard
アメリカ料理(コンテンポラリー)•デトロイト『USA Today』誌が2024年のベストレストランの1つに挙げたクールなインダストリアルスペース、「Selden Standard」に、小皿料理やクラフトカクテルを求める常連たちは、通い続けています。薪オーブンで焼いた焦げ目のついたタコや、スイートコーンのアニョロッティといった季節のフレッシュパスタなど、地元の旬の食材が使用された料理の数々。シェフのカウンター席でパフォーマンスを楽しみ、花の壁画で彩られたパティオでリラックスしましょう。
空席をすべて表示Bar Pigalle
フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)•デトロイトデトロイトのフレンチレストランのニューウェーブの一部として、『イーター』誌によって最高の新しいレストランに選ばれたこのブラッシュパークにあるレストランは、素晴らしいカクテルとワインを堪能するのにぴったりな場所です。受賞歴を持つドリンクプロ、トラビス・フォーモント氏がチームを率い、コルシカのネグローニやパリ風ペインキラーなどのラインナップをご用意しています。ターコイズブルーの長椅子、吊り下げられた植物、むき出しのレンガが並ぶシックな空間で、アメリカ産の和牛ステーキフリットやムール貝などをお楽しみください。
空席をすべて表示Takoi
タイ料理•デトロイト2014年にキッチンカ―としてスタートしたこのモダンなタイ料理のスポットは、ジェームズ・ビアード賞、『イーター』誌、『スリリスト』、『デトロイト・フリー・プレス』紙などで絶賛されています。このレストランは、すぐ近くで独自に食材を栽培し、チリペーストとフライドエシャロットを添えたトマトサラダや、キラーフライドチキンサンドイッチのパパイヤサラダ添えなどの料理を、カラフルに輝くダイニングルームと屋外パティオで提供しています。
空席をすべて表示Freya
アメリカ料理•デトロイト2022年の『ニューヨークタイムズ』紙で、アメリカで最もエキサイティングなレストラン50に選ばれた「Freya」は、カジュアルで気取らない雰囲気に包まれた、ワイルドでクリエイティブな高級ダイニングです。エグゼクティブシェフのダグラス・ヒューイット 氏が率いる素晴らしいチームが、オープンキッチンで一致協力して季節のメニューを作り上げます。キャビアが散らされたブニュエロや、エンドウ豆の巻きひげに絡まったロブスターなど、すぐにまた来店して、新たにメニューに追加された最新の料理を味わいたくなるはずです。
空席をすべて表示Chartreuse Kitchen & Cocktails
アメリカ料理•デトロイトデトロイト美術館の隣にあるこの「農場から食卓へ」をモットーとする人気レストランはジェームズ・ビアード賞にノミネートされた店舗運営者サンディ・レヴィン氏の手になるものです。この鮮やかなグリーンスポットのレストランのシンプルな季節のメニューは頻繁に変更されますが、たっぷりの野菜に埋もれて塩辛いチーズを振りかけられた卵料理、そしてもちろん、シャルトリューズ色のカクテルをお見逃しなく。
空席をすべて表示Oak & Reel
イタリア料理•デトロイトChef Jared Gadbaw led NYC’s acclaimed Marea to two MICHELIN Stars, and that fine dining pedigree shines at this sophisticated coastal Italian spot named Hour Detroit’s 2022 Restaurant of the Year. Expect seafood-forward dishes with pastas made in-house daily like squid ink lumache with shrimp plus knockout Italian-leaning wines, all served in a rustic-chic space with lush hanging plants and exposed brick walls.
空席をすべて表示BARDA
ステーキハウス•デトロイトDetroit’s first Argentine restaurant, BARDA roared into Motor City in 2021. The steakhouse’s open kitchen is a showcase for Buenos Aires native and chef Javier Bardauil’s exciting live fire cooking, which earned the restaurant a James Beard nod for Best New Restaurant in 2022. Settle into one of the intimate booths in the sleek, dark blue space for a South American feast starring fresh ceviche, flame-kissed steaks, and inventive cocktails.
空席をすべて表示Baobab Fare
アフリカ料 理•デトロイト"Chopped" winner Hamissi Mamba and his wife Nadia Nijimbere, both refugees from Burundi, pay tribute to the food from their homeland at this bright, community-driven East African spot. The multi-James Beard Award-nominated couple make hearty dishes like slow-simmered beef with fried plantains (nyumbani) alongside fellow refugees. Pro tip: a jar of the fiery habanero pepper hot sauce pili makes for a great memento from the meal.
空席をすべて表示Zingerman's Roadhouse