OpenTable の名店
あらゆる都市の人気のレストランがすべて一箇所に。必要なのは予約したいお店を見つけるだけ。
トロント・オンタリオの名店をチェック
受賞歴のあるお店から注目のスポットまで、この街の40を超えるレス トランから検索予約。
Amal Restaurant
レバノン料理•ヨークビルAmalは、伝統的なレバノンのデザインからインスピレーションを得た、明るくスタイリッシュな装飾でお客様の目を楽しませます。このヨークビルのレストランは、店内の雰囲気だけでなく、ディップソースと組み合わせられる自家製ピタ、メッゼ、よく味付けされた串の盛り合わせ、シャワルマなど、定番メニューを含む中東メニューでお客様を魅了します。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Bar Isabel
スペイン料理•リトルイタリー、カレッジストリート営業から10年が経った今でも、Bar Isabelはその親しみやすいタバーンの雰囲気と絶品タパスのおかげで、人気のあるスポットとして人々を魅了しています。シェアしやすい小料理、スパニッシュワインとシェリー酒に重点を置くすばらしいドリンクメニュー、そして賑やかな雰囲気が、ス ペインの人気の味を堪能できるくつろぎの空間を作り上げています。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Giulietta
イタリア料理•リトル・ポルトガル/ダンダス・ウェスト当店の魅力は、一見シンプルな料理とミニマリストなデザインにあり、そのどちらも暖かさと上品さの絶妙なバランスを保っています。エグゼクティブシェフのロブ・ロッシのイタリア料理はラグーや薪焼きピザなどの定番の料理に新しさを感じさせる絶妙な技術を加えつつ、伝統へのリスペクトを示しています。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Lee
グローバル料理•キング・ウェストウォーターワークスの新しい建物にあるキングウェストのアイコン的当店は、ヴィンテージとモダンの両方を兼ね揃えた装飾のほか、シェフのスーサー・リーの新旧のバランスのとれたメニューが魅力です。リーの有名なチーズバーガー春巻きや、シンガポールスタイルのスローに加えて、リーの熟練したフレンチとアジアを融合した料理スキルを活かした斬新な料理をお楽しみいただけます。
空席をすべて表示Alder
アメリカ料理•キング・ウェストThe neatly stacked wood tucked beneath the entrance stairs at Alder signals the restaurant’s focus on wood-fired flavors. Dishes like grilled halloumi and short rib are inspired by Mediterranean cuisine, but it's the fire that truly shapes the menu. Helmed by chef Patrick Kriss, plates are simple yet masterful, reflecting the signature style of his celebrated Alo Group.
空席をすべて表示Café Boulud
フランス料理•ヨークビルRenowned restaurateur Daniel Boulud’s sophisticated restaurant in the Four Seasons Hotel brings a modern, seasonal approach to the Lyonnaise cuisine of his upbringing. Terrine-based starters are a signature, while the whole roasted King Cole duck and rotisserie Voltigeur chicken lead the entrée selection. A strong list of French and local wines keeps everyone happy.
空席をすべて表示Mamakas Taverna
ギリシャ料理•クィーン・ウェストこの素朴でシックなオシントンのタベルナには、地元の食材を使った伝統的なエーゲ海料理を求めて多くの人々が集います。サクサクのスパナコピタといったシェアメニューや、充実したギリシャ産のワインリストが、Mamakasが特にグループのお客様に人気な理由です。市場に着想を得た内装と賑やかなオープンキッチンが、活気あふれる雰囲気を作り上げています。
空席をすべて表示Canoe Restaurant and Bar
カナダ料理(コンテンポラリー)•金融地区床から天井まである大きな窓から眺める街の絶景が当店の魅力として訪れるお客様を惹きつけます。魅力はそれだけにとどまらず、カナダの郷土料理をベースにした美味しいお料理は、30年近くにわたってリピーターのお客様の舌をうならせています。スタイリッシュでカナダに着想を得た店内の装飾と素晴らしいテイスティングメニューを提供する当店は、特別なシーンにぴったりのトロントの究極のスポットとなっています。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Alobar Yorkville
カナダ料理(コンテンポラリー)•ヨークビルAs its name suggests, Alobar excels in the drinks department, offering standout cocktails and a well-curated wine list. As the laid-back sister spot to the renowned tasting menu restaurant Alo, Alobar shares the same passion for local ingredients and borderless culinary inspirations. Chef Patrick Kriss brings a relaxed take on fine dining to dishes like confit duck pappardelle and torched hamachi.
空席をすべて表示MICHELIN 1 Star
2023
MICHELIN 1 Star
2022
Chubby's Jamaican Kitchen
ジャマイカ料理•キング・ウェストのんびりとした時間の流れるこのジャマイカ料理レストランでは、ハイビスカスのモヒートとの組み合わせがお勧めの絶品ジャークチキンや牛テールシチューがダイナーを魅了します。暖かい季節には人気な裏庭のパティオ席が使えますが、緑豊かな植物で飾られたダイニングルームでも、屋内でもトロピカルなリラックスした雰囲気を十分味わうことができるでしょう。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Bar Prima
イタリア料理•クィーン・ウェストWith its arched gold leaf ceiling, royal blue accents and marble inlay floor, Bar Prima is a stunner from the moment you step inside. The restaurant menu, built on refined Italian-American dishes like spaghetti all’amatriciana and veal chop marsala, delivers equal wow factor. For drinks, the wine list steals the show, spanning from Italian classics to offbeat natural bottles.
空席をすべて表示DaNico
イタリア料理•リトルイタリー、カレッジストリートHoused in a former bank building, DaNico’s grand setting provides a fitting stage for its high-wattage, Michelin-starred cooking. Combining Italian cooking foundations with Asian-influenced ingredients, chef/partner Daniele Corona’s dishes surprise and delight. A tasting menu with equally alluring wine pairings is the best way to enjoy it, though à la carte is also available.
空席をすべて表示MICHELIN 1 Star
2024
Osteria Giulia
イタリア料理•ヨークビルシェフのロブ・ロッシと経営者のデイヴィッド・ミニクッチが、Giuliettaに続いてオープンさせたOsteria Giuliaは、姉妹店の高い評価を受け継いでいます。天然イカの手打ちパスタなど、リグリアにイン スパイアされたロッシの料理は、新鮮かつ洗練されており、落ち着いたヨークビルのダイニングルームと同じ、控えめで上品な雰囲気を醸し出しています。
空席をすべて表示MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
MICHELIN 1 Star
2022
Prime Seafood Palace
ステーキ•クィーン・ウェストセレブシェフとして知られるマティ・マセソンが提供するステーキやシーフード料理の場として、「Palace」はぴったりの名前です。かえでのパネルと真ちゅうをアクセントにした内装は、スカンジナビアの洗練された雰囲気を醸し出し、ステーキハウス風のメニューには、豪華な高級食材のほか、キャビアのサービスも用意されています。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Aloette
ビストロ•Entertainment DistrictThe casual sibling of acclaimed restaurant Alo, Aloette redefines comfort food with impeccable execution and high-quality ingredients. The restaurant’s rail car-inspired interior feels both plush and nostalgic, while dishes like the iceberg wedge, burger topped with Beaufort and lemon meringue pie have achieved near-legendary status in Toronto since the restaurant opened in 2017.
空席をすべて表示Byblos Downtown
地中海料理•金融地区ファミリースタイルのメニューと築100年の建物を持つ、メディアも注目のByblosは、特別なシーンにも普通のご利用にも最適なレストランです。東地中海料理を、サフランリキュールやデーツシロップなどの香り高い食材を使った現代的なスタイルで提供します。
空席をすべて表示Quetzal
メキシコ料理•リトルイタリー、カレッジストリート薪グリルで焼き上げる火の香りをまとった味わいと、タコスやトスターダを超えた珍しいメキシコ料理で、Quetzalはミシュラン1つ星を獲得しています。テキーラとメスカルを中心とした独創的なカクテルメニューに加え、メキシコの市場をイメージした目を引くカーブした天井が、お店のクールな雰囲気を引き立てています。
空席をすべて表示MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
MICHELIN 1 Star
2022
Richmond Station
カナダ料理•金融地区The brainchild of Top Chef Canada winner Carl Heinrich, this two-level restaurant feels sophisticated enough for a first date yet easy-going enough to bring the whole family for dinner. The diverse menu spans the globe, from mackerel sashimi to a pasture-raised beef burger, all tied together by a dedication to seasonal ingredients and top-tier cooking.
空席をすべて表示Grey Gardens
アメリカ料理(コンテンポラリー)•チャイナタウ ン/ケンジントン マーケット考えられたメニュー、ボヘミアンシックなインテリア、優れたワインリスト(秘密の日本酒メニューもあります)のすべてが、ジェン・アッグの絶賛されたワインバーレストランの魅力を物語っています。ボジョレーと軽食のための来店でも、本格的なパスタディナーでも、Grey Gardensはトロントで気取らず思い出に残る料理が味わえるレストランです。
空席をすべて表示MICHELIN Bib Gourmand
2022
Sunnys Chinese
中華料理•チャイナタウン/ケンジントン マーケットTucked inside Kensington Market, Sunnys is the spinoff of upscale Chinese spot MIMI. It’s casual and cute—picture pastel-pink tiles, mint-green tables, and panda-shaped chopstick holders. The noodles are laced with chiles, the soft serve comes in fun flavors, and don’t miss the Hong Kong French toast, all worthy of its Michelin Bib Gourmand status.
空席をすべて表示GIA TORONTO
ビーガン•リトル・ポルトガル/ダンダス・ウェストGiaは、カシューナッツトリュフのバターソースを添えたトンナレッリタルトゥフォや、オンタリオの季節の食材を主役とした香り高い自家製パスタなど、肉を使わないイタリア料理をご提供します。わずか35席のため、プラントベースの絶品料理とオーガニックワインが気になる方は、前もって計画を立てることをお勧めします。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
MIMI Chinese
中華料理•ジ・アネックスMake your way to the black-and-red scene inside MIMI, where the dining room glows with neon lights and velvet booths. At this upscale Chinese spot, the belt noodles run four feet long, the chicken wings get stuffed with sticky rice, and cocktails come in panda-shaped mugs. No wonder it ranks on Canada’s 100 Best Restaurants list.
空席をすべて表示Don Alfonso 1890
イタリア料理(コンテンポラリー)•ハーバー フロントDon Alfonso 1890は、繊細なイタリアンプレートから上品な装飾まで、まさにファインダイニングそのもの。ミシュランの1つ星を獲得するなど、地中海料理への絶妙なアプローチにより数え切れないほどの賞を受賞しています。テイスティングメニューは特にお勧めですが、キジを詰めたラビオリのようなアラカルト料理もまた魅力です。
空席をすべて表示MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
MICHELIN 1 Star
2022
DaiLo
アジア料理•リトルイタリー、カレッジストリート料理から雰囲気まで、DaiLoは活気に満ちあふれたレストランです。オーナーシェフのニック・リューは、フレンチのテクニックと中国の伝統を融合させた、本格的でありながら遊び心のある料理を作り上げています。にぎやかな雰囲気が好きな方にピッタリのおしゃれなスポット。DaiLoでディナーを堪能したら、上階のカクテルバーLopanで締める夜をお楽しみください。
空席をすべて表示Scaramouche Restaurant
フランス料理•ミッドタウン/アップタウンScaramoucheは、トロントで最も時代を超えた高級レストランの1つです。きらめくスカイラインの眺め、吟味されたワインリスト、サステナブルな食材を優先的に使ったクラシックなフランス料理など、Scaramoucheは1980年以来、特別なシーンのお食事には欠かせない場所となっています。
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Alo Restaurant
各国料理•Entertainment DistrictAlo is a Toronto essential adept at merging French and Asian flavors on blind multi-course tasting menus that could include rack of lamb with Thai curry or Koshihikari risotto with a porcini emulsion. Add a prime heritage building location, and it’s no wonder this ambitious go-getter landed a MICHELIN star.
空席をすべて表示MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
MICHELIN 1 Star
2022
Conejo Negro
中南米料理•ジ・アネックスAt Conejo Negro, chef Alycia Wahn’s commitment to scratch-made ingredients powers the bold flavours of her cooking. Wahn draws on Creole, Latin and Caribbean culinary traditions for dishes like macaroni pie and fried chicken with jicama and papaya slaw. Cocktails echo these cultural influences, while the lively atmosphere and Latin beats make it the kind of place where you'll want to linger.
空席をすべて表示MICHELIN Bib Gourmand
2024
Lucie
フランス料理•金融地区While Lucie’s service and atmosphere recall a classic era of fine dining, chef Arnaud Bloquel brings a distinctly contemporary edge to the French menu. Dishes like Hudson Valley foie gras with artichoke sorbet are not only visually striking but also rich in layered flavors. A champagne cart welcomes guests upon arrival, setting the tone for a celebratory dining experience.
空席をすべて表示Buca Yorkville
イタリア料理•ヨークビル有名なイタリアンレストランBucaのヨークビル店では、シーフードを中心に、シグネチャーの自家製パスタとローマ風ピザを提供しています。洗練された高級感を醸し出すダイニングルームとオープンキッチンに加えて、シーバス(テーブル脇にも軽快に刻まれている、お勧めの一品)がダイニングエクスペリエンスに劇場のような雰囲気を加えます。
空席をすべて表示Adrak Yorkville
インド料理•ヨークビルAdrak ambitiously explores India's diverse culinary traditions – spanning across historic time periods and the country’s vast geography – using house-blended spices and exacting cooking methods. Cocktails made with from-scratch ingredients like balsam fir syrup and the palace-inspired setting complete this immersive journey into India's rich gastronomic heritage.
空席をすべて表示MICHELIN Plate
2022
Vela
カナダ料理(コンテンポラリー)•キング・ウェストVela captivates with its showstopping interior design, which includes a molded ceiling with LED lighting inspired by the Milky Way, but it’s the bold flavors that will keep you returning. Known for its standout raw bar and steak program, along with cutting-edge cocktails, Vela has earned accolades from both the MICHELIN Guide and the World’s 50 Best.
空席をすべて表示Parquet
フランス料理(コンテンポラリー)•ジ・アネックスこのハーバードのエレガントなビストロでは、トロントの食材と世界のフレーバーで再考されたカジュアルなフランス料理をお楽しみいただけます。地元産の豚肉を使ったラーメンスープで煮込んだカスレや、ブロッコリーニのサルサマチャのソースがけはいかが?あるいは、魅力的な大理石のバーに立ち寄って、牡蠣とシャンパンで夜のひと時を過ごすのもお勧めです。
空席をすべて表示SARA
グローバル料理•キング・ウェストビクトリア朝様式のオアシスのようなこの2階建てレストランでは、携帯電話を収納できる卓上スペースを備え、お食事に集中することができます。エグゼクティブシェフのリア・シルバが手掛ける、イクラのラトケスとメープル昆布、マグロのタルタルと黒トリュフとポテトチップス添えなど、前衛的で絶妙な小皿料理を存分にお楽しみください。
空席をすべて表示