Jacobs & Co Steakhouseは、時代を感じさせないステーキハウスで、新世代の洗練されたモダンな雰囲気も備えています。エレガントなピアノバーがあり、無駄のない内装の居心地のよいレストランです。エグゼクティブシェフのDanny McCallumが選び抜いた、北米、オーストラリア、日本にある最高の牧場からの特選肉を利用し、Jacobsのクオリティーに即した料理を毎晩提供しています。ダイニングルームには、すべての肉を完璧な状態に仕上げる乾燥熟成室があります。地域、年齢、出身牧場によってまったく異なるステーキの魅惑的な世界が堪能できます。テーブルで用意されるシーザーサラダなどのクラシックな料理、オイスター&よく冷えたシーフードが並ぶバー、知識豊かなスタッフによる気取らないサービスを提供しています。ザガットでは、トロントのトップレストランのひとつとして紹介されました。Dining at Jacobs & Coは、常に時代の流れに敏感なレストランです。
For special occasions, Jacobs & Co. guarantees the highest level of service and cuisine that will ensure your event is a success. We can accommodate private dining for 10 to 30 guests in one of our private dining rooms, featuring various AV capabilities. The main dining room can accommodate 70 guests for a seated dinner.
This was my second time dining here and it was an even better experience than my first, which was amazing! Both times I came to celebrate my birthday with friends and family. The chef offered us a complimentary cheesecake and crème brule on the house and it was SO delicious ! I highly recommend coming here. 1000/10 experience