The William Scott Gallery付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(398)
本日5回予約が入りました。
The Pointe Restaurantは、洗練されたリラックスした雰囲気を楽しめるCrowne Pointe Innの大邸宅の中心部にて、モダンな高級アメリカ料理を提供しています。The Pointeは、最高の料理と受賞歴のあるワインリストに合った最上のサービスと親密なダイニング体験を提供しています。レストランは地元サプライヤーの広大なネットワークと協働し、新鮮な食材に触発されたエグゼクティブシェフによる日替わりの魅力的な料理を提供しています。網獲りの 魚介類、自然育成の肉、有機食材を使用しています。水槽からの新鮮なプロヴィンスタウン産のロブスター、シェアできるカジュアルな多くのアイテムを楽しめます。The Pointeは、様々なシーフードセレクション、牛肉と豚肉の料理、ベジタリアンオプションなどすべての人にご満足いただけるメニューを用意しています。
Bay Cafe (former Bayside Betsy's location) in Provincetown, MA is a fantastic place to grab a meal for breakfast, lunch or dinner. In addition to our great menu, delicious food, and chef's specials, our restaurant is right on the water with magical views of Cape Cod Bay.Our breakfast/Brunch menu offers our traditional comfort food regulars including pancakes and french toast. Or go all out with our variety of eggs Benedict, breakfast sandwiches, omelets, and the brunch burger (a bacon cheese burger with a fried egg).Lunch options include Soups, salads, wings, fried fish sandwiches, burgers and seafood - including everyone's favorite lobster roll. Dinner is just as tempting with our classic chicken parmigiana, broiled seafood sampler, and pasta carbonara.Enjoy your meal in our water-view dining room, spacious deck, or our comfortable bar. If you're in in the mood for take-out, order to-go at www.BayCafePtown.com.We'll see you soon!
本日145回予約が入りました。
Grill 23 & Bar(グリル23&バー)は30年以上にわたり、ボストンでトップのステーキ&シーフードグリルレストランとして知られています。インプロパー・ボストニアン誌およびボストン・マガジン誌により、一貫してボストンのベスト・ステーキハウスと呼ばれ、トラベル&レジャーマガジン誌には、ニューイングランドのベスト・ステーキハウスと賞されています。最高の自然乾燥熟成プライムビーフのみを使用し、常に最高のダイニング体験を提供するよう努めています。単品メニューに加え、新鮮な地元の食材をふんだんに使用した、革新的で新しいおすすめ特選メニューを毎週用意しています。Grill 23 & Barは世界各国からのワインを含む1000本以上のボトルワインリストを提供し、2002年以来、ワイン・スペクテイターのベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンスを受賞しています。
本日24回予約が入りました。
We warmly welcome you to Leonessa- an Italian-Inspired Kitchen & Bar on beautiful Route 6A in Yarmouth Port. Husband & Wife team, Chef Owner Diego Mota and Owner & General Manager Taylor Amara bring exceptional scratch made regional Italian cuisine and impeccable service to this iconic neighborhood. Combining the best of food and beverage of Italy along with the influences of its bordering neighbors coalesces into a dynamic, modern and elevated culinary experience. Chef Diego and Taylor's dream to pour their true love and passion for food, beverages, and hospitality is realized with every service. Reservations are for tables in each our four unique dining rooms while the Bar welcomes guests on a first come first serve basis. Please note that we do our level best to accommodate seating/area requests but they are not guaranteed. We also kindly ask that parties arrive together so that everyone can enjoy their time with us. Thank You.
本日7回予約が入りました。
Partners, Eric Papachristos and Chef Paul King have brought The Venetian back to its glory days. Chef Paul focuses on the classics of neighborhood Italian American cuisine, homemade pasta, steaks & chops straight from the butcher, Craft cocktails, and an impressive Italian & American wine list. A fresh renovation has brought 1950’s elegance of black tin-ceilings, red leather tufted booths, and chandeliers to the South Shore.The Venetian – A Weymouth Tradition, Reimagined.