Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サン アントニオ

Rittiman Creek Park付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(102)

Red Lobster - San Antonio - Interstate 35 Northの写真
4.6
素晴らしい(31)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • アラモ ハイツ
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Chart House Restaurant - Tower of the Americasの写真
4.5
非常に良い(16505)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン
本日200回予約が入りました。
サンアントニオのランドマーク、タワー・オブ・アメリカスに位置するChart Houseは1968年以来、最高級のシーフード、ジューシーなステーキ、贅沢なデザートを提供しています。下に広がる市街の素晴らしい景色を眺めながら、卓越した料理と行き届いたサービスを満喫できます。洗練された雰囲気のBar 601では、カクテルを片手にリラックスできます。 車でのアクセス方法: 281 South(IH 37 South)のExit 140B(Cesar Chavez)を出て、信号で右折後、タワーの駐車場向かって右折 ダウンタウンから:Market Street Eastを進み、Alamo Streetで右折し、Cesar Chavezで左折後、駐車場へ左折 IH 10EのExit 155B(Cesar Chavez)を出て、Alamo Streetの信号を通過し、駐車場へ左折 IH 10WのExit 574(IH37/35, 281N)から、IH37のExit 140B(Cesar Chavez)を出て、信号で左折し、跨線橋の下を通って信号を通過後、駐車場へ右折
Best Quality Daughterの写真
4.8
素晴らしい(474)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン
本日65回予約が入りました。
Best Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Ladinoの写真
4.8
素晴らしい(969)
価格:高い
• 地中海料理 • ダウンタウン
本日52回予約が入りました。
Located in the Historic Pearl, Ladino is a modern Mediterranean grill house celebrating all the cultures and cuisines of the Mediterranean region. Ladino features fresh-made pita from a wood-burning oven, an abundance of dips and small plates, and entrees from the 'mangal' - regional specialties cooked on a live-fire, charcoal grill. Desserts are inspired by the sweet and savory staples of the region with a modern touch, and the beverage program highlights the area's wines and spirits.2024 Michelin Bib Gourmand
Domingo Restauranteの写真
4.4
非常に良い(763)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • ダウンタウン
本日84回予約が入りました。
Join us in our open-air restaurant on the Historic San Antonio River Walk with a natural ambiance where curated contemporary art intersects with a historical setting. Domingo's menus offer the flavors of South Texas and an agave-forward beverage program celebrating the culture of San Antonio with modern culinary flair.
Brasserie Mon Chou Chouの写真
4.8
素晴らしい(3358)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日65回予約が入りました。
Brasserie Mon Chou Chou is a vibrant place, bustling with energy and celebrated food prepared in a French style, with free-flowing drinks and people connecting over the every day and the special. We feature quintessential French comfort food that showcases simple, earthy, flavorful dishes from regions throughout France. Brasserie Mon Chou Chou is located in the Pearl district near the entrance of the hotel Emma at 312 Pearl Parkway Building 2, Suite 2104, in the space formerly occupied by The Culinary Institute of America's Nao. "Mon Chou Chou" is an affectionate French nickname given to a person who is special to you. Usually a person of unmatched care, love, and beauty who makes your world "go round".
Bohanan's Prime Steaks and Seafoodの写真
4.8
素晴らしい(8223)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日57回予約が入りました。
Bohananは、香り高いメスキートウッドで焼き上げた、非常に柔らかい最高級の牛肉で有名です。とうもろこしを食べて育った最高級の牛の熟成肉は、オーナー兼シェフのマーク・ボハナン自らが大きく切り分けます。他にも、赤牛、毎日直送のみずみずしいシーフードも提供しています。お客様の目の前で調理するデザートフランベも見応えがあります。Bohananの1階のバーで定番のカクテルImbibeを楽しんだ後は、2階で極上のステーキをご堪能ください。サンアントニオのダウンタウンにある歴史的な建物内に位置しており、リバーウォークまで1ブロックほどです。AAA(全米自動車協会)の4ダイアモンドや、ワインスペクテイターの最優秀賞を獲得しています。
Supperの写真
4.5
非常に良い(3154)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日25回予約が入りました。
お好みの場所でおいしい料理を楽しむために集まるのは、アメリカの伝統です。Supperのシェフであるジョン・ブランドは、風味を吟味し、季節の食材を使用し、友人と囲むテーブルで何が喜ばれるかを想像し、直球で勝負します。Supperはサンアントニオ川の土手に位置し、ファームテーブルやビストロテーブルを感じさせる場所です。ブランドのアプローチは基本的に中西部のもので、南テキサスの多文化な食のルーツに影響を受け、年間を通じて生産者が供給する豊かな食材で彩られています。
Dean's Steak & Seafoodの写真
4.6
素晴らしい(170)
価格:非常に高い
• ステーキ • ダウンタウン
本日40回予約が入りました。
Embrace the unique and step into the old school at Dean’s Steak & Seafood. Adapted into a historic 19th-century schoolhouse, this classic steakhouse and bar offers an elevated menu of prime steaks, A5 Japanese and Texas wagyu, and top-quality seafood. Simply put, this one-of-a-kind steakhouse is unlike anything else in the city.If you're looking for an elevated bar experience, visit The Study at Dean's. This intimate speakeasy bar is a cocktail aficionado’s haven, ideal for those who appreciate higher touch ingredients, presentation, and ambiance. Linger over high-end cocktails and small bites in a charming atmosphere with raised banquettes, brass details, and a dedicated outdoor patio shaded under century-old live oak trees - this is the educated choice for a place to connect and unwind.
Carriquiの写真
4.8
素晴らしい(694)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン
本日40回予約が入りました。
COOKING WITH FIRE, SOUTH TEXAS STYLE Carriqui celebrates the South Texas tradition of drawing flavor from fire. Inspired by the flight path of our namesake bird, our menus feature regional favorites from the Rio Grande Valley, Texas coast, and the Hill Country. Nearly every dish is touched by the glowing embers of our custom-forged pits, smoker, or grill, all fueled by native wood. Along with housemade tortillas, cold margaritas, and warm hospitality, each meal is an opportunity to experience the vibrant food and spirit of our South Texas culture.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ