Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Twitter Headquarters付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(22)

Hayes Street Grillの写真
4.7
素晴らしい(4266)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日42回予約が入りました。
サンフランシスコのシビックセンター地区にあるHayes Street Grillは、伝統的な調理法に新しさをミックスしたシーフードレストランです。場所はパフォーミングアートセンターの通りを挟んだ向かい側で、デイビス・シンフォニーホールからも道路の対岸です。1ブロック先にオペラハウスと市庁舎があります。当店では様々な国のレシピを取り入れた魚料理、シーフードを提供しています。我々が一番大切にしていることは言うまでもなく、新鮮で最高品質の魚や野菜、自然の中で飼育された家畜の肉を使うことです。 Hayes Street Grillの壁には、このレストランを集会所として集まっていた芸術家たちのサイン入りの写真が飾られています。オープンしてから33年の間には改装も行いましたが、壁に並んだ真鍮製のコート掛けは建築当時のままです。また、家族に出すような家庭的な料理を提供するという創業当時の理念もそのままです。
Mr. Tipple’s Jazz Clubの写真
4.9
素晴らしい(846)
価格:普通
• カクテルバー • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日21回予約が入りました。
***Best Jazz Club in the City, by San Francisco Magazine***Mr. Tipple’s is a craft cocktail bar featuring live jazz.-Reservations have a 90min time limit from reservation time. There is a $20/guest min for table serviceMr. Tipple’s heralds back to a 1950s NYC basement. Cozy. Dark. Boozy. The intimate setting features local jazz artists up close and personal. It’s a joint where you come as you are, hear great music, tap your toes, and sip a properly chilled cocktail.-My name is Mr. Tipple. Just a simple and laughable bloke hailing from London. I run a recording studio. My friends joke that you’ll oft find me spinning cocktails, not reeling tape. After a few too many, I usually just sit back and enjoy the music, having forgotten to hit record. Regardless, the band is always jiving, the whiskey is always cold, and we’re having a smashing good time.
Jangの写真
4.4
非常に良い(31)
価格:高い
• 韓国料理(コンテンポラリー) • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日3回予約が入りました。
Experience Korean Dining Like Never Before. At Jang, we honor the essence of Korean cuisine through a daring blend of tradition and modernity. Named after the cornerstone of Korean flavor—fermented sauces—our restaurant is dedicated to celebrating this foundational ingredient while reimagining its role in contemporary dining.Our chefs craft each dish with the finest seasonal produce sourced from local farms and the best proteins and fish from around the globe. This commitment to quality ensures that every meal is not only a tribute to traditional Korean flavors but also a canvas for innovation. By blending time-honored techniques with cutting-edge culinary artistry, we create a harmonious symphony of ingredients that highlight the rich, umami-packed depth of our fermented sauces.At Jang, our menu is a curated selection of dishes designed to push the boundaries of Korean cuisine. Offering an unforgettable dining experience that seamlessly merges authenticity with avant-garde flair.
Nakama Sushi - San Franciscoの写真
4.8
素晴らしい(345)
価格:普通
• 寿司 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日15回予約が入りました。
Nakama means friends/buddies and Nakama Sushi is the result of 2 friends coming together to bring to San Francisans an affordable omakase style menu featuring the highest quality fresh fish. Nakama Sushi also offer an excellent A la carte which is great for the pre-performance. In a city full of expensive dining options, Nakama is proud to offer you an excellent value. Nakama Sushi offer fine selections of beer, wine and sake. Bring your friends, family to Nakama Sushi for a memorable meal.
¡Chao Pescao!の写��真
4.4
非常に良い(618)
価格:普通
• 中南米料理 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日5回予約が入りました。
アジア美術館の通り向かいのシビックセンタープラザにある272 Soluna Cafe and Loungeは、クラシックなカリフォルニア・アメリカ料理を提供しています。
Yakiniku Shodaiの写真
4.8
素晴らしい(63)
価格:非常に高い
• 日本食専門店 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日4回予約が入りました。
Yakiniku Shodai hopes to bring in an extraordinary yakiniku dining experience to the San Francisco Bay Area. Begins with the high quality selections of Japanese Wagyu, comparable Michelin star level of attentive service, and skillful hands of our talented chefs. Together, we confidently present the most exquisit taste of meat and make every meal at Yakiniku Shodai a truly extraordinary dining experience. Our owner/ chef Andy, originated from Taipei, Taiwan, has over 20 collective years experience in the restaurant industry.
Hardwood Bar & Smokeryの写真
4.5
非常に良い(93)
価格:普通
• バーベキュー • 相馬
本日2回予約が入りました。
Neighborhood Bar featuring Bay Area BBQ, Craft Beer, Cocktails & MoreCome by and enjoy great food, great drinks, and great vibes!Hardwood Bar & Smokery features Bay Area BBQ smoked over Northern California white oak and local almond wood.A labor of love which has become a staple here at Hardwood.
Zuni Cafeの写真
4.6
素晴らしい(7826)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日139回予約が入りました。
1979年にサンフランシスコでオープンしたZuniは、ジェームズ・ビアード賞を獲得した客層豊かなレストランです。銅に彩られたパリ風の賑やかな立ち飲みバーは、ローズ通りの入口にあります。Zuniでは、伝統的なイタリア料理とフランス料理の影響を受けた日替わり料理を用意しています。料理に使う食材は、そのほとんどが持続可能な方法で収穫、飼育、養殖された農産物、肉、魚です。 予約なしでも、バーのテーブル(先着順)で本格的な食事を楽しめます。接客の見事なバーでは、上等の材料を使った伝統的なカクテルやそれに合った軽食も用意しています。Zuniは早めの夕食や観劇後の夕食にも最適です。 -共同経営者ギルバート・ピルグラム
Absinthe Brasserie and Bar - SFの写真
4.8
素晴らしい(7339)
価格:高い
• フランス料理 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日30回予約が入りました。
Absinthe Brasserie & Barはサンフランシスコのヘイズバレー地区に位置する老舗の陽気なダイニングスポットで、Civic Center(シビックセンター)やパフォーミングアーツセンターの徒歩圏内にあります。ブラッスリースタイルのフランス風料理と北イタリア風料理のランチ、ディナー、週末のブランチを楽しめます。Absintheの活気あるバーでは、代表的なカクテルや創作カクテルのほか、深夜の食事を用意しています。
Montesacro SOMAの写真
4.8
素晴らしい(2250)
価格:普通
• ピッツェリア • 相馬
本日12回予約が入りました。
PINSA(ピンサ)とは、かつてローマ帝国時代に城壁の外の農民たちによって焼かれていた平たいパンのことです。 Montesacroは、米国初の「ピンサリア」です。米、大豆、ローマから直輸入した小麦後をブレンドし、モダンなピンサを作っています。遺伝子組換えの材料は一切使用せず、低脂肪、低カロリー、消化しやすいものになっています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ