Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Rodeway Inn near LA Live付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(100)

Bestiaの写真
4.7
素晴らしい(8224)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日175回予約が入りました。
イタリアの様々な郷土料理を楽しめるレストランです。ロサンゼルス・ダウンタウンのアーツ・ディストリクトにあります。
Girl & the Goat L.A.の写真
4.7
素晴らしい(4030)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日75回予約が入りました。
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Bavelの写真
4.8
素晴らしい(4946)
価格:高い
• 中近東料理 • ダウンタウン
本日138回予約が入りました。
A Middle Eastern restaurant in the Arts District of downtown Los Angeles.
Perch LAの写真
4.6
素晴らしい(11764)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ダウンタウン
本日173回予約が入りました。
高いところにある休息場所。
Cameliaの写真
4.6
素晴らしい(157)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Arts District
本日70回予約が入りました。
A French-Japanese bistro in the Arts District of Downtown Los Angeles. Reservations are always recommended, but we are often able to accommodate walk-ins as well. While we love dogs, we can only accept trained service animals (not emotional support animals) both in our dining room as well as on our outdoor patio. We appreciate your understanding.
Yangbanの写真
4.7
素晴らしい(670)
価格:高い
• 韓国料理 • Arts District
本日30回予約が入りました。
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong. Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.
Culichi Town - Bellの写真
4.7
素晴らしい(105)
価格:普通
• メキシコ料理 • ハンティントンパーク/ベル/メイウッド
本日4回予約が入りました。
Culichi Town is a modern Mexican resturaunt that presents a brand new experience packed with live music, exciting cocktails, and gourmet food that’s perfect for any great night out! We are very passionate about Sinaloa food and drink, and we strive to show that passion through every dish and drink.
The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(3608)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日47回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
71Aboveの写真
4.7
素晴らしい(5831)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日101回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Cara Caraの写真
4.7
素晴らしい(1464)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日55回予約が入りました。
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ