Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Barbican付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

Cloth Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(179)
価格:高い
• フランス伝統料理 • ファーリンドン
本日43回予約が入りました。
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Le Cafe du Marcheの写真
4.7
素晴らしい(1360)
価格:非常に高い
• フランス料理 • バービカン
本日23回予約が入りました。
スミスフィールドの中心部に位置するフレンチレストランで、3軒のレストランを運営しています。石畳の道のつきあたりにあり、チャーターハウス広場とチャーターハウス通りから約37mです。月曜~金曜のランチタイム(12:00~14:30)、月曜~土曜のディナータイム(18:00~22:00)に営業しています。グラウンドフロアにメインレストランがあり、主に田舎のフランス料理を提供しています。上の階にはグリル料理が中心のレストランLe Grenierがあり、チャーターハウス通りの角付近にブラッスリーLe Rendezvousがあります。 およそ25年間、同じ場所で営業を続けているレストランです。初めての方も歓迎します。
Côte Brasserie - Barbicanの写真
4.5
非常に良い(166)
価格:普通
• フランス料理 • バービカン
本日89回予約が入りました。
Côte Barbican is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Apuliaの写真
4.5
非常に良い(1453)
価格:高い
• 地中海料理 • バービカン
本日56回予約が入りました。
Apulia で南イタリアの味と雰囲気をご堪能ください! ゲストが料理を味わう際に、プッリャ各地を旅するような忘れられない感覚を提供することを目指しています。もし思い出せなくなったら、このレストランを通じて旅に出かけましょう。長年のにわたり素晴らしい料理を生み出してきたバーリの本店にも、ぜひお出かけください。ここで培った経験が現在、ロンドンで生かされています。料理を作る際に用いる最も重要な食材は、プッリャ地方の生産者と農家から直輸入しています。自家製パンとピザの生地にはイーストをほとんど使用せず、最短でも72時間かけてふくらませています。サッサ家の子孫は、祖母のレシピを少しも変えずに用いて、イタリアンスタイルの料理を提供していきます。
Restaurant St. Bartsの写真
4.8
素晴らしい(98)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日13回予約が入りました。
A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160ppTues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110ppRestaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4075)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日44回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Half Cupの写真
4.6
素晴らしい(18)
価格:普通
• イギリス料理(コンテンポラリー) • ロンドン ・ ブリッジ
本日24回予約が入りました。
Close to the beautiful St. Paul's Cathedral, our mission is for all to experience brunch the way we love: homemade, tasty and pretty! From the decadent Oreo French Toast, to the Fried Chicken & Waffle to the classic with a twist Hash Benedict we've got it all for the best casual brunch experience.
Club Gasconの写真
4.5
非常に良い(1223)
価格:非常に高い
• フランス料理 • セント ・ ポール
本日2回予約が入りました。
Awarded a Michelin-star for 23 consecutive years and now celebrating it's 26th year, quality, flavour and creativity are just three words to describe Pascal Aussignac’s Michelin-starred temple to the gastronomy of his native Gascony where food and wine have a unique synchronicity. Located next to Smithfield market near Crossrail, Farringdon, Barbican and St Paul's, Club Gascon boasts stunning menus that focus on the finest ingredients from Southwest France. In a chic yet relaxed dining room, guests are invited to choose from an a la carte menu as well as Pascal Aussignac's signature Le Marche tasting menu. Club Gascon manages it's own kitchen garden (since 2021) and offers an extensive vegetarian menu.The Wine Cellar is as fascinating as it is extensive, composed of over four hundred varieties, many exclusive to Club Gascon in the UK.Enjoy more wines, cocktails, French tapas, cheese and charcuterie platters in the newly reopened " Le Bar" located next door.
KOREAN BBQ HOUSE - Barbicanの写真
4.5
非常に良い(177)
価格:高い
• 韓国料理 • バービカン
本日12回予約が入りました。
Welcome to Korean BBQ House, where we offer a premium halal Korean BBQ experience in Barbican. Our “cook-your-own” BBQ concept allows you to grill the finest meats right at your table.We serve Argentine Black Label Prime cuts like sirloin, ribeye, and bavette heart of rump, alongside Australian Angus beef. For a luxurious treat, try our Australian Wagyu with a BMS 8-9 marbling score for a melt-in-your-mouth experience.Enjoy classic Korean BBQ favorites like bulgogi, kalbi (short ribs), chadol (beef brisket), marinated chicken, and a variety of fresh seafood. Complete your meal with bibimbap, toppoki, japchae, and hearty Korean soups.Book your table on OpenTable now and savor the finest halal Korean BBQ with world-class cuts.***Please note: We do not serve alcohol, nor do we allow BYOB.
56 West Smithfieldの写真
4.7
素晴らしい(15)
価格:普通
• ワインバー • ファーリンドン
本日17回予約が入りました。
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines. Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence. Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ