Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. モントリオール・ケベック

Baie Saint Paul Museum of Contemporary Art付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Maison du Bootleggerの写真
4.8
素晴らしい(293)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • La Malbaie
本日6回予約が入りました。
The Bootlegger has designed an original concept for you.During the day … we offer you a fun getawayin a decor that has a lot to say. A guided tour of the secret maze, bar service is offered.In the evening … everything turns into … A supper club where you compose with the joy of living, the delights of the table, a guided tour of the secret labyrinth and an intoxicating rock & roll show to the sound of the Bootlegger House Band.Our restaurant is made up of large group tables, so the possibility of being paired with other groups is very possible and is part of our concept, please call us if you have any questions about this.
Restaurant Le Saint-Laurentの写真
4.6
素晴らしい(389)
価格:高い
• ビストロ • ケベック ・ シティ
本日19回予約が入りました。
As of October 21, Restaurant Le Saint-Laurent will merge with the family cuisine of Le Bellerive to offer quality menus in an elegant atmosphere. Led by Chef Christophe Annerose and his team, this union promises a unique culinary experience, enhanced by the finest view of the St. Lawrence River.
Restaurant Le Belleriveの写真
4.0
とても良い(325)
価格:高い
• 地中海料理 • ケベック ・ シティ
本日1回予約が入りました。
**Starting October 21, Le Bellerive invites itself to Le Saint-Laurent. Please reserve online on the Le Saint-Laurent restaurant page.**
Éphémèresの写真
4.4
非常に良い(63)
価格:非常に高い
• ケベック料理 • ケベック ・ シティ
The 4@7 Full Moon: will be held on July 13, August 11 and September 10 from 4 p.m. to 7 p.m.The evenings will take place at the Jardin Richelieu. They consist of a wine tasting offer, as well as the provision of a station of local products (charcuterie, cheese, jam) with the presence of a dj + instrument. Price of $70 per person
Bistro Nordik - Delta Hotel Marriott, Mont Sainte-Anneの写真
4.5
非常に良い(167)
価格:高い
• コンフォート・フード • ケベック首都地域
本日7回予約が入りました。
A founding partner of the Côte-de-Beaupré region's Slow Food movement and a certified member of the Table aux Saveurs du Terroir network and the province's Gourmet Route, Bistrø Nordik continues to grow today, inspired by the new Nordic cuisine introduced by Chef René Redzepi at Copenhagen's Noma restaurant, named the world's finest.As seasons and harvests come and go, new Nordic cuisine showcases the best that nature has to offer in all its diversity, particularly products from the Côte-de-Beaupré and surrounding area, the cradle of agriculture in North America.An inspired chef met with passionate producers and a fresh, healthy cooking movement was born, put together with one eye on sophistication and the other on well-being. Wave goodbye to sugar, saturated fats, salt and calories! And say hello to terrific pure and simple flavours!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ