Beattie Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(21)
本日7回予約が入りました。
We believe in good conversation, comforting food, and a drink list that highlights some of the best winemakers and local ingredients around. Whether you're enjoying an overnight stay at Skyview or just moseying through town, Norman offers a unique and satisfying menu every day of the week.This is a space to gather with your favorite people for lunch, cozy into a dimly lit corner booth for dinner, or order your favorite dish poolside as the weather is always looking up here in Los Alamos.
本日41回予約が入りました。
カリフォルニア州のセントラルコーストでバーベキューといえば、レッドオークの薪を使ったグリル料理で、スペイン人が牧場経営していた時代からこの地域ではポピュラーなスタイルです。素晴らしいステーキ、リブ、チキンや、新鮮な魚とシーフード、ベジタリアンメニューなど、伝統と斬新さを取り入れたエキサイティングな料理を楽しめます。ワールドクラスの自家製ワインを、レストランだけでなく一般にも販売しています。Hartley Ostini Hitching Post Winesは、高い評価を得ています。レストランで楽しんだり、ウェブサイトの通販でも購入できます。
HP SidebarではHitching Post Burgersを月曜〜水曜まで楽しめます!自家製チーズ・バンの上にのせたハーフポンドのサーロインのひき肉をオーク・グリルに人気のフレンチフライを添えて、たった12ドル(USD)です。
本日22回予約が入りました。
Welcome to The Gathering Table, Solvang’s newest culinary gem. Led by acclaimed Chef Budi Kazali, renowned for his innovative Asian cuisine with French influences, our restaurant promises an unforgettable dining experience.Chef Budi Kazali brings his mastery to every dish, infusing flavors from his Indonesian heritage with local ingredients sourced from nearby farms. Whether indulging in his signature dishes or exploring new creations, every bite at The Gathering Table is a celebration of culinary artistry.Situated amidst Solvang’s picturesque streets, our restaurant offers a serene outdoor dining area, perfect for enjoying Chef Kazali’s creations al fresco. Inside, savor handcrafted cocktails at our full bar or host an intimate gathering in our Private Dining Room, where every detail is tailored to exceed your expectations.Discover a place where exquisite cuisine meets warm and approachable hospitality at The Gathering Table!
本日5回予約が入りました。
Taverns have flourished along Santa Ynez’s Sagunto Street since 1906. Sixty years ago, four busy bars entertained the locals and visitors alike. These establishments were named Last Chance, the Bum Steer, Parker’s and the Maverick Saloon. While three of the four original taverns have since disappeared into history, the legendary Maverick Saloon is still going strong and continues to be a staple in the Santa Ynez valley.In 1963, Jerry and Diane Thompson bought nine bare lots from publisher tycoon Hastings Harcourt. Plans were drawn up for a museum, restaurant, two-story hotel and the Maverick Saloon, which is named after a TV series starring James Garner. A few years later (approx. 1968) the barn was built next to the saloon. To achieve an antique look, the Thompsons used materials salvaged from demolished Victorian houses. The barn’s history began as the “Lulubelle’s Restaurant” and a tool rental facility. The barn and dancehall became a permanent part of the Maverick Salo
本日18回予約が入りました。
AAAフォー・ダイアモンドを受賞した優雅な内装のレストランWillowsは、おいしいプライムステーキとシーフードを専門にしており、様々な地元ワインや輸入ワインも提供しています。
本日52回予約が入りました。
サンタイネスの中心部にある農家を改装して利用した居心地の良いレストランで、シェフのLuca & Francesco Crestanellisが地元食材を使ったモダンなイタリア料理と地元産のワインを提供しています。
バープログラムには、ミクソロジストのAlberto Battagliniが考案した素晴らしいカクテルを取り揃え、ダイニングルーム、ポーチ、中庭で楽しめます。
予約について:
ご希望の時間に Open Table から予約できない場合やキャンセルする場合は、レストランまで電話でご連絡ください。
5名以上の予約の場合は、レストランまで直接お電話ください。
S. Y. Kitchenでは、8名以上の予約にはクレジットカード情報が必要で、最低20%のチップが加算されます。詳細はレストランまでお問い合わせください(電話番号:805-691-9794)。キャンセルは予約日の2日前の17:00まで可能で、レストランへの電話連絡が必要となります。キャンセル期限以降は、所定のポリシーに基づき、手数料が発生することがあります。クレジットカード情報は安全に処理されます。
本日12回予約が入りました。
An American Smokehouse and Tavern, Whiskey 'N Rye features a varied menu of barbeque classics along with an eclectic mix of modern wine-country cuisine. Our dining experience focuses heavily on grill and smoke cooking techniques, with several unique signature features including our Hickory Smoked Brisket and Baby Back Ribs, Grilled Romaine Caesar, Smoked Spaghetti Squash, BBQ Chicken, Grilled Flatiron Steak with Chimichurri, and our Whiskey 'N Rye Brisket/Short-rib Burger, just to name a few. Enjoy your meal with our full bar featuring Signature Craft Cocktails, Zero-Proof Elixirs, and more than 60 specialty whiskeys from both local as well as national and international distilleries. With both covered patio and cozy indoor dining areas, Whiskey 'N Rye is the perfect spot to enjoy a relaxed afternoon or evening dining experience. Also visit us for the Best Happy Hour in town hosted Mon. to Thu. from 4:00pm to 5:30pm. Featuring $10 Craft Cocktails and 1/2 priced Appetizers!
本日12回予約が入りました。
First & Oak(新規改装済み)は魅力的なMirabelle Innの中に位置し、Steven Snook氏(エグゼクティブシェフ)による風味豊かで繊細な小皿料理各種を提供しています。フランス料理の技法を用い各国風のアレンジを加えた、カリフォルニア風折衷料理を提供しています。お好みに合わせて調理された旬のメニューを楽しめます。前菜&主菜の形式にとらわれず、シェフのメニューを自由に楽しめるように、小皿料理を用意しています。地元産食材、環境に配慮された食材を使用した、刺激的で素晴らしい料理を楽しめます。