Boden Field付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(435)
本日22回予約が入りました。
店名をLG's Prime Steakhouseとしたのは、プライムはいかなる基準からしても最高だからです。プライムステーキは、究極のステーキダイニング経験を定義する、味と食感の独特の組み合わせをもたらすのに必要な霜降りとなっています。オーナーのゲイル・グリーンバーグは細部まで責任を持って、クオリティとサービスが期待を超えるよう努めています。当店では乾燥熟成USDAプ ライムビーフのみを提供しています。看板メニューには、 24オンスの乾燥熟成ポーターハウスの「王冠の宝石(Jewel in the Crown)」、巨大な32オンスの骨付きリブアイ、4&8ボーンのコロラドラムラック、新鮮なシーフードがあります。ザガットの「街でベストのステーキ」賞を受賞し、トム・ホランのトップ10リストに常にランクインしています。
¥¥¥¥価格:非常に高い
• アメリカ料理 • バレー センター
本日56回予約が入りました。
Not only is Hell’s Kitchen in Funner, CA the largest in the nation and California’s first, but the menu at Harrah’s Resort SoCal also features some amazing wines from local wineries. In recognition of this amazing list, the crown jewel of Gordon Ramsay’s restaurants earned the 2024 Wine Spectator Award of Excellence. The renowned Wine Spectator publication receives many applications each year from restaurants with extensive and well-planned wine lists, and Harrah’s Resort SoCal rose to the top. What makes Hell's Kitchen in Funner, CA so special? In addition to the 11,360 square-foot space complete with adjustable private dining space and two chef’s tables, we proudly serve the mouth-watering menu approved by the Michelin-Star, world-famous Chef Gordon Ramsay himself, and award-winning perfect wine pairings for any meal. Please note we do not accept Gordon Ramsey North America gift cards.
¥¥¥¥価格:高い
• ステーキハウス • バレー センター
本日15回予約が入りました。
Black&Blue is a contemporary American Steakhouse with Las Vegas flair, and a 21 and up dining experience. B&B was recently named San Diego’s “Most Romantic Steakhouse” by the San Diego Union Tribune, and most recently awarded as the Best Steak House Best Seafood by San Diego A-list! At B&B we offer the choicest meats, freshest seafood and most dazzling desserts to delight the mind and body that will transport our guests into a world of indulgence and taste. Unwind with conversation and creative cocktails in our Black&Blue Lounge. Then move into our main room where Chef Nicholas Burgess will impress you with his inventive dishes and innovative takes on classic favorites. The Manager, Chris Scala, will ensure you receive the ultimate in guest service in an atmosphere that’s friendly and fun. To fully enjoy the B&B dining experience, please be prepared to spend an hour and a half with us. Visit us at B&B for a dining experience you’ll never forget.
本日39回予約が入りました。
"Your Pleasure is Our Pleasure!" Please join us at Bar Cecil for a delightful evening. We welcome parties of 5 or fewer guests (limited space for parties of 5). Unfortunately, we are not able to accommodate larger parties.We book tables for 2 hours. Last dinner orders are taken at 9 pm and we close the bar at 10 pm. We've gone cashless and happily accept credit and debit cards.Due to our small size, tables with separate reservations can not be combined. Please reserve online; if OpenTable is not showing availability, we're fully booked or it is more than 14 days out. We accept reservations up to 30 days out. Our bar is always walk-in and we open at 5 pm (the bar list is usually full around 4:30 pm).We can't wait to have you as our guests! "Shall we?"
本日108回予約が入りました。
Spencerの雰囲気は、スタイリッシュな優雅さと快適なカジュアルさが理想的に調和しています。新たに増設された屋内ダイニングルーム、または受賞歴のある温度制御されたパティオで、朝食、ランチ、ディナー、ブランチをお楽しみください。サンジャシント山脈の麓に位置するSpencerは、アメリカ伝統料理に新解釈を加えた人気のパームスプリングスの伝統料理を提供しています。地元でベストブレックファースト、ベストサンデーブランチ、ベスト屋外ダイニング、ベストグルテンフリー、ベストパワーランチ、ベストワインリスト、ベストシェフ、ベストケーターラー、最もロマンチックなスポットに選ばれたSpencerは、パームスプリングでのあらゆる機会に最適のレストランです。
本日21回予約が入りました。
The Cave Café offers indoor and outdoor dining. Enjoy the enchanting ambiance of dining inside the cave or outdoor dining overlooking the majestic views of the De Portola Wine Trail. Our friendly, approachable, and extremely informed staff will make your dining and wine tasting experience unforgettable. Our Cave Café welcomes diners Sunday - Thursday, between 11am to 6pm and Friday - Saturday, between 11am to 8pm. Reservations are not required but highly recommend during the weekends. We can comfortably accommodate parties with up to 8 guests in the restaurant. For larger parties, please feel free to contact us at 951-699-9102. ***FOR CAVE TOURS, please book through OpenTable Experience tab.
本日102回予約が入りました。
シックで洗練された内装を独特の「世界の料理」の背景としたカリフォルニア州パーム・スプリングスのレストランで、ピリッとした風味のある刺激的な組み合わせで楽しい食事体験を生み出しています。背もたれの高い豪華な半円形の長椅子がダイニングルームを取り囲み、居心地の良いプライベートな座席を提供しています。料理は軽く、環太平洋地域の料理に重点を置いたエキゾチックな印象で、バナナの葉の中で焼き上げたチリ風シーバスやカルーア・バーベキューポークチョップからあらゆる種類のおいしいタパス、サラダ、薪窯で焼いたピザ、デザートに至るまで揃っています。Coral Seas Lounge は格好良いミッドセンチュリースタイルのバーで、人目を引く黒革のバー・スツールが並び、昔のパーム・スプリングスの陽気なラウンジを思い起こさせます。ラウンジはダイニングルームの周りを囲み、外の緑豊かな熱帯の185㎡のダイニングパティオにつながっています。ダイニングパティオでは様々な特製カクテルや伝統的な定番が入り交じり、友人と集まったり、星明かりの砂漠の空の下でマティーニを楽しむのに最適です。
本日75回予約が入りました。
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.